Aysonu Kizlari 2008

kimseler yok bi bakem dedim fazla kalmıyacam ceylinde uyumadı hala ayakta 9 da uyudu uyandı 10:30 da hala uyumak istemiyor yeniden netçez bilmem kocişte bunaldı artık onun kucaktan inmek istemiyor alıştı ya ona genelde evde duruyordu benimki şimdiye kadar =)

ben geldim ya bu ikinci yazışım ya sitede sorun var yada benim nettee

geç geldim ....aksam düğünden geç geldik yattık ettik sabah dokuzbuçukta kalktık

çocuklara kahvaltı hazırladım....yedirdim sonra kendimiz ettik....

sonra faceye resimleri yükle geçmişe bak ancak geldim....

beni soranlar olmuşş anacığım ancak gelebildimm....

herkeslere tünaydın güsel haftalar diliyorum....

gelelim düğüne çok güzel bir düğün oldu harikaydı herşey ,heleki kızımız çok çokk güzeldi

gelinliğ,saçı,makyajı,tam bir uyum içindeydi taş bebek gibiydi

düğün başlamadan slyat gösterisi oldu kızımızla damadımızın resimleri bebeklik resimlerinden

sevgili iken çekildikleri, sözleri ,nişanları.....ve sevdiği akrabalarının veeeeeeee

alişimle ömüşümün resimleri ,halam alişe kıyak geçmiş iki tane ufacık hallerinin resmini

koydurmuşş....nikah salonda oldu....başta erkek tarafı başladı pek sönük kaldılar

sonra biz aldık oyun işini kızın annesi yani ,halam giresunlu,babası (eniştem)çanakkaleli

ama kızımız sürekli giresun karşılaması kolbastı isteyince kızın babasına giresunun neresindensiniz diye sormaya başladılar....

bana gelinceee eşim ve çocuklar evde kaldı hem uzak oluşu hemde şahsi arabamız olmayışı bizi caydırdı....

ha diyince kalkıp gidemeyiz dedi eşim....o evde kaldı küçük aşklarımla....

ben bi oynadım bi oynadımm anam ayakkabılarımı çıkarmısım çorabın altı parçalanadı

acısını çıkardım yani....süper geçtiii gece 1 geçiyordu eve geldik....

hicranım tekrar geçmiş olsun canım.
Birsenimm ohhh döktürmüşsün ne güzell.
ıyi akşamlarr...

selam millet ben geldim midem bulanıyorrrrrrrrrrrr:bbo:
ya bide şu kahve rengi lekeler hala ara ara geliyor dr kese görünmeyince dış gebelik ihtimali olabilir demişti aman olmasın öle bişii inşallah bakalım çarşamba günü test ne çıkacak

selam millet ben geldim midem bulanıyorrrrrrrrrrrr:bbo:
ya bide şu kahve rengi lekeler hala ara ara geliyor dr kese görünmeyince dış gebelik ihtimali olabilir demişti aman olmasın öle bişii inşallah bakalım çarşamba günü test ne çıkacak

cnm yaa şu olay kesinleşse yaaaa sende rahata ersennn pöfff

ben geldim ya bu ikinci yazışım ya sitede sorun var yada benim nettee

geç geldim ....aksam düğünden geç geldik yattık ettik sabah dokuzbuçukta kalktık

çocuklara kahvaltı hazırladım....yedirdim sonra kendimiz ettik....

sonra faceye resimleri yükle geçmişe bak ancak geldim....

beni soranlar olmuşş anacığım ancak gelebildimm....

herkeslere tünaydın güsel haftalar diliyorum....

gelelim düğüne çok güzel bir düğün oldu harikaydı herşey ,heleki kızımız çok çokk güzeldi

gelinliğ,saçı,makyajı,tam bir uyum içindeydi taş bebek gibiydi

düğün başlamadan slyat gösterisi oldu kızımızla damadımızın resimleri bebeklik resimlerinden

sevgili iken çekildikleri, sözleri ,nişanları.....ve sevdiği akrabalarının veeeeeeee

alişimle ömüşümün resimleri ,halam alişe kıyak geçmiş iki tane ufacık hallerinin resmini

koydurmuşş....nikah salonda oldu....başta erkek tarafı başladı pek sönük kaldılar

sonra biz aldık oyun işini kızın annesi yani ,halam giresunlu,babası (eniştem)çanakkaleli

ama kızımız sürekli giresun karşılaması kolbastı isteyince kızın babasına giresunun neresindensiniz diye sormaya başladılar....

bana gelinceee eşim ve çocuklar evde kaldı hem uzak oluşu hemde şahsi arabamız olmayışı bizi caydırdı....

ha diyince kalkıp gidemeyiz dedi eşim....o evde kaldı küçük aşklarımla....

ben bi oynadım bi oynadımm anam ayakkabılarımı çıkarmısım çorabın altı parçalanadı

acısını çıkardım yani....süper geçtiii gece 1 geçiyordu eve geldik....

ohhh birsenim kurtları dökmüşsün gene desene yandan yandannn:teytey::dance::teytey::dance:

NURAYYYYY kız yokluğunda farkediliyor heeeee inşallah çabuk dönersin aramıza anam paranın gözü kör olsun olaydı şimdi son model bi laptop yollardım sanaaaaa.s.

selam kızalr kimseler gelmemiş bugün gene ben busabahta uyanır uyanmaz leke ile karşılaştım yine kanlı lekelenme oldu benim durumum pek iç açıcı değil dr gidiyorum gene az sonra eşimgelip alıcak beni görüşürüz

kimseler gelmemiş hala ben söliyim bari test sonucu pek iç açıcı değil düşmemiş ama gereken değer artışı olmamış dedi dr perşembe günü yeniden yapılacak aynı şekilde az yükseliş var ise dış gebelik teşhisi kesin konulacakmış ona göre işlem yapılacak dedi dr

Son düzenleme:
hadi ya üzüldüm canım dua edelim de dış gebelik olmasın hakkında hayırlısı tatlım
ben pek uğrayamıyorum artık hafta içi bir sabah olduğunu bi de akşam olduğunu hatırlıyorum arası yok:(
çok yoruluyorum tempoya alışamadım bir türlü

uyuyamıyorum kızlar ölesine bi bakem dedim dönüp duruyorum yatakta sinirlerim bozuk neden aynı şeyler hep beni buluyor diye kızıp duruyorum kendime beklenmedik bi zamanda hamile kaldım sevinç şaşkınlık korku içimi sarmıştı ama sonuç gene hüsran oluyor bu bebeğimide kaybediyorum öyle görünüyor ve bununla 5.bebeğim kucaklayamadan öpüp koklayamadan ellermden kayıp gidiyor derlerki ahirette buluşurmuşsun ya hani ailenle kaybedilen bebekler seni orda bekler şefaatçin olurmuş inanırmısınız nasıl olacak diye düşünmeye başladım bu gece kaç kızım kaç oğlum orda beni bekliyor olacak acaba diye sanırım kafayı yiyorum ben neyse görüşürüz

Son düzenleme:
hadi ya üzüldüm canım dua edelim de dış gebelik olmasın hakkında hayırlısı tatlım
ben pek uğrayamıyorum artık hafta içi bir sabah olduğunu bi de akşam olduğunu hatırlıyorum arası yok:(
çok yoruluyorum tempoya alışamadım bir türlü

sağol esencim allah razı olsun canım
bende bebeğimi kaybediyor olmayı kabullenmeye çalışıyorum bi taraftanda dua ediyorum dış gebelik olmasın yada kendiliğinden düşsünde ameliyat kürtaj sıkıntısını yaşamayayım diye ama hala içimde bi yerlerde bir ümit var sanki perşembe günü test sonucunda dr herşey iyi gidiyor normal değer artışı olmuş diyecek sankii kendimi kandırıyorum biliyorum ama acımı hafifletmeye çalışıyorum galiba o güne kadar kesin kabullenemeyeceğim aslında hiç kabullenemeyeceğim ama hayırda şerde ALLAHtan işte kadaerin önüne geçilemiyor her şerde bir HAYIR her hayırda bir ŞER varmış ya belkide benim yaşadığım bu şerde bir hayır vardır nebileyim öle düşünmeye kendimi avutmaya çalışıyorum işte:delphin:senağlamasenağlamamafoldumben

rabbim iki kızıma uzun sağlıklı ömürler versin banada onları koruyacak kollayacak kadar

günaydın hanımlar.
hicranım hakkında hayırlısı güzelim inşllah herşey yolunda istedigin gibi gider canım.

hicran cnm benim yaa rabbim sabır versin .......

üzülme cnm senin zaten sorunların olduğu için aşılama vs. oldun...yoksa ikinizde rahatlıkla bebek sahibi olyorsunuz .......inş. istediğin zamanda istediğin şekilde oluşur herşeyy

üzülme cnm benimm

Back
X