bende bende siziçok özledim ya .kızuyuduğu müddetçe yarım saatte olsa burdayım tabi allah tan bişey olmazsa:)amanda amannn kimleri görüyorum ben yawww süpperr kız özledik seni valla inşallah bi görünüp kaybolmazsın gene
büyüidü teyzesi görme çok yaramaz zilli ama yinede çok şirin ya yerim ben oni:))sağol canım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
aman aman maşallahhha.s.opuyorumnanaktan kız bu büyümüş baya allah nazarlardan saklasın ee tam ısırmalık olmuş bu kızz
hepimizin bebişlerini allah ım nazarlardan korusun

şimdi deneyecem bakalım yapabilecemmi:uhm:neşe kızz artık takvimini ve avatarını değiştir yani koy prensesinii
şimdik ben veririm sana kuzumdelikafaduldenulen bakıyomda ben bol keseden repleri dağıtıyom kimseler bana vermiyo bende alışveriş yapmak istiyom yaaaamafoldumbenkaydirigubbakcemile3
saol canım.selam kızlar neşe hoşgeldin canım
yarın dr a gidicem orta kulak iltihabına doğru gidiyormuş kulağım fena yanii damla vermişti bakalım işe yaradı mı
yarın giremem büyük ihtimalle çok işim var çooooooook cumartesi misafir gelecek ev pissss yemekte yapılacak pasta neyin yandım ben yandımmm
sanada çok geçmiş olsun
ben ihmal ettim şuan sağ kulağımın zarı yırtık.onun içinde ameliyat olmam lazım ama önce safra kesemi aldıram:çok üzgünüm:
ve kolay gelsin canım bende pastada uzman sayılırım nede olsa ev ekonomisi öğrencisiydim:)))
maşallah prensesin çok güzel olmuş Allah nazarlardan saklasın
saol bir tanem senin kuzucuğunada maşallah çok şirin olmuş