Aytıntılı Ultrasyon ve Hüsran (Yardım)

cigale123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2012
9
2
36
İstanbul
Arkadaşlar dün ayrıntılı ustrasyon vardı ve oğluşumun kalbinin sağ kapakçığında kaçak sızıntı olduğu söyledi (Triküspit kapakta kaçak ) ve dünya başıma yıkıldı sanki. kalbin üstüne 4 lü test 390/1 olunca amniyosentez yapalım emin olalım dedi.

Amniyo için çok kararsızım. Kalple ilgili bu sızıntı olayı ile karşılaşan var mı arkadaşlar aranızda? Düzelir mi sizce yardım edin lütfen...

Benim kendimde var doktor normalde bu hastalığı olanlar gelişme sorunu olduğunu söylüyordu.ama şuanda 21yaşıma geldim178 boyum 71 kilom var elhamdülillah Rabbim e hiç bi sıkıntı yaşamıyorum. Sadece çocukken çok koşunca 1-2sefer filan kusmuştum hafif baygınlık geçirmiştim ama tabi bende bu hastalık 12yaşında falan bulundu bebeklen de var mıydı hiç sormadım doktora

Annemde var. bununla yasaniyor cok sukur. Bebeklikten tedavisi vardir diye dusunuyorum. Bence doktorla daha derin konus. Cok gecmis olsun. Saglikla kucagina alirsin insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…