Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Cilt Bakımı ÜrünleriAyva Çekirdeğinden Doğal Serum Yapın!
arkadaşlar bu jeli elde ettim yüzüme sürdüm şuan beklemedeyim :26: acaba bu jeli göz çevresinede uygulasak bi zararı olurmu yüzümüzü kırşıklıklardan koruyoruz da ya göz çevresi nolcak?? di mi ama
bende aktardan aldığım gerçek gülsuyunun içerisinde bekleterek hazırladığım ayva çekirdekli jölemden yaklaşık 2 aydır kullanıyorum..cilt hemen emdiği için herhangi bir yere bulaşma gibi bir durum sözkonusu değil, düzenli olarak kullanıldığı sürece olumlu faydası mutlaka görülür..cilt geriliyor ve yumuşacık oluyor, ben hafif olmak kaydıyla göz altınada sürüyorum, bir zararını görmedim henüz hatta memnun kaldım
bu kadar yıl olmuş hiç mi uzun süre kullanan, faydalarını gören olmadı? ben ara ara kullanıyorum ama uzun vadede etkilerini merak ediyorum. sadece başlık sahibi arkadaş yakınlarını anlatmış onun dışında herkes başlamayı düşünüyorum, ben de başlayacağım filan demiş. gerçi yıllardır başlığa uğrayan da olmamış