Y
ysm_mea
Ziyaretçi
- Konu Sahibi MeDuSa
ben aylardır kullanıyorum süper deneyın derim ama dk beklıcek arkdaşlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ooyyy ben seni yirim delikafadulden :roflol:
ben hala yapamadım yahu, ayva aramaya çıkmam lazım. :)) :smiley-cool:
birde bu gülsuyu cilde çok ii geliyo ama gerçek gülsuyunu nerden bulabiliriz acaba fisfisfismarketlerdeki falan dışı beyaz yada pembe olanlar varya onlar gerçek gülsuyu değil katkıılı zaten.mahallede bahçesinde gül olanda yok çalıp kendim yapsam:roflol::roflol:
bende özendim şimdi yapmasam biyerim eksik kalır ..ayva alır almaz yapıcamda çok geriliyo demişsiniz ay ben cildim çok gerilince çok panik yapıyorum ve çok korkuyorum yüzüm çatlıcak gibi geliyo...bide kaç yaşa göre bu ben 25 yaşındayım uygun olurmu..
hülyalı arkadaşım bu serum kaç gün dayanır dolapta bi cvp ver yafyerimseniben
canım daha yeni gördüm kusura bakma
dolapta ben bir hafta bekletiyorum ve hiç bozulmuyor ama dışarda bekletirsem üstü hani turşunun üstü barlanır ya öyle oluyor
zaten bir hafta kullanacağım kadar yaptığım içinde bitince tekrar yapıyorum a.s
ne buzdolabı ne barlanması rafta duruyor şeffaf şeklini koruyor
bende deniyim bari
suna dumankaya mıydı kimdi o da göğüslere sürün demişti
Kızlar ben popomoda sürdüm pürüzsüzleştirdi ahahahhahaaaaaaa :roflol:
birde bu gülsuyu cilde çok ii geliyo ama gerçek gülsuyunu nerden bulabiliriz acaba fisfisfismarketlerdeki falan dışı beyaz yada pembe olanlar varya onlar gerçek gülsuyu değil katkıılı zaten.mahallede bahçesinde gül olanda yok çalıp kendim yapsam:roflol::roflol: