Cilt Bakımı Ürünleri Ayva Çekirdeğinden Doğal Serum Yapın!

• Konu Sahibi Konu Sahibi MeDuSa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
ben aylardır kullanıyorum süper deneyın derim ama dk beklıcek arkdaşlar

ooyyy ben seni yirim delikafadulden :roflol:

ben hala yapamadım yahu, ayva aramaya çıkmam lazım. :)) :smiley-cool:

:utangac:

yapmadınmı daha kafamçokkarıştı
aaaa hemen avya bul bakim :mymeka:

birde bu gülsuyu cilde çok ii geliyo ama gerçek gülsuyunu nerden bulabiliriz acaba fisfisfismarketlerdeki falan dışı beyaz yada pembe olanlar varya onlar gerçek gülsuyu değil katkıılı zaten.mahallede bahçesinde gül olanda yok çalıp kendim yapsam:roflol::roflol:

canım ben ıspartadayım gülbirliğin gülsüyü doğal onu alabilirsin

burda heryer doğal gül suları ve akla gelmedik gül ürünleri ile dolu çok seviyorum o yüzden hihoyyyt

rosense(gülbirlik)gülsuyu heryerde satılıyo sanırım sengözlerimebaksanab

bende özendim şimdi yapmasam biyerim eksik kalır ..ayva alır almaz yapıcamda çok geriliyo demişsiniz ay ben cildim çok gerilince çok panik yapıyorum ve çok korkuyorum yüzüm çatlıcak gibi geliyo...bide kaç yaşa göre bu ben 25 yaşındayım uygun olurmu..

bende özendim şimdi yapmasam biyerim eksik kalır ..ayva alır almaz yapıcamda çok geriliyo demişsiniz ay ben cildim çok gerilince çok panik yapıyorum ve çok korkuyorum yüzüm çatlıcak gibi geliyo...bide kaç yaşa göre bu ben 25 yaşındayım uygun olurmu..

korkma canım öyle çok germe olmuyo :teselli:
hem yaşına görede uygun a.s.

yaf hülyalı bu yüzü geriyomuş pki kremi nasıl sürcen üstüne sıvaşır falan anlamadımki
neyse yapınca çözerim heralde
bunu Suna Dumankaya da söylemişti
bi de buzdolabında kaç gün dayanıyo

hülyalı arkadaşım bu serum kaç gün dayanır dolapta bi cvp ver yafyerimseniben

hülyalı arkadaşım bu serum kaç gün dayanır dolapta bi cvp ver yafyerimseniben

canım daha yeni gördüm kusura bakma
dolapta ben bir hafta bekletiyorum ve hiç bozulmuyor ama dışarda bekletirsem üstü hani turşunun üstü barlanır ya öyle oluyor
zaten bir hafta kullanacağım kadar yaptığım içinde bitince tekrar yapıyorum a.s

Şeniz
canım daha yeni gördüm kusura bakma
dolapta ben bir hafta bekletiyorum ve hiç bozulmuyor ama dışarda bekletirsem üstü hani turşunun üstü barlanır ya öyle oluyor
zaten bir hafta kullanacağım kadar yaptığım içinde bitince tekrar yapıyorum a.s

ne buzdolabı ne barlanması rafta duruyor şeffaf şeklini koruyor

Bende bu yöntemi duyup daha önce denemiştim..1-2 gün bekleyen ayva çekşrdekleri jöle kıvamını alıyor ve yüzünüze sürdükten sonra tıpkı maske uyguladığımız zamandaki gibi gerilmeye başlıyo 15-20 dakika sonra ılık su ile yıkamalı yada pamuk ile temizlemeli..

Ben çok sık uygulamadım yalnızca bir kaç defa o nedenle tam bir yararını görmedim , ama yorumları okuyunca tekrar denemeye karar verdim..Faydasını görmek için düzenli olarak kullanmakta fayda var tabii...

bende deniyim bari
suna dumankaya mıydı kimdi o da göğüslere sürün demişti

Kızlar ben popomoda sürdüm pürüzsüzleştirdi ahahahhahaaaaaaa :roflol:

süpersin yaaaaaaaaaaaaa :)))))) ben de deniyim bari :))))

birde bu gülsuyu cilde çok ii geliyo ama gerçek gülsuyunu nerden bulabiliriz acaba fisfisfismarketlerdeki falan dışı beyaz yada pembe olanlar varya onlar gerçek gülsuyu değil katkıılı zaten.mahallede bahçesinde gül olanda yok çalıp kendim yapsam:roflol::roflol:

iyi bi çiçekçiden gül alarak kendimiz de yapabiliriz sanırım.elimde bi tonik tarifi var,şöyle;

Küçük bir şişeyi gül yapraklarıyla doldurun. Üzerini örtecek kadar sıcak su doldurun. Ağzını kapatıp 2 gün bekletin. Süzüp 1 kahve fincanı sirke ilave edip karıştırın. Bir parça pamuğu karışıma batırıp cildinize yedirerek sürün. Kuruyuncaya kadar birkaç dakika bekleyin. Ilık suyla durulayın.

(sirke koymadan da yapabiliriz sanırım )

kızlar bugün tvde izledim,bu konuyla ilgili bir tarif,şöyleydi;

bir tatlı kaşığı dolusu elma ve ayva çekirdeklerini bir kavanoza koyuyoruz.üstüne bir bardak sıcak su ekliyoruz.dışarda soğuduktan sonra buzdolabına koyup 4 gün bekletiyoruz.daha sonra kullanıma başlıyoruz.

yani farklı olarak elma çekirdeği de konuyor.ben henüz denemedim ama en kısa zamanda çekirdek toplamaya başlıyım bari :)))

ben yuzumdekı leke ıcın suruyorum.kaskatı oluyo kururken.20 dakıka sonra yıkıyorum.pamuk gıbı oluyo.sonra krem surup yatıyorum.leke henuz yerınde ama.....

güzel bir yöntemmiş ayva zamanı geçmeden bende denemeliyimyerimseniben

Bende bugün sürmeye başladım gerçekten yumuşacık oluyor-tatlicadiarzu-.fakat ayva mevsimi geçiyor.Yani ayvayı yedikdelikafaduldendelikafaduldendaha önce okusaydım kasayla ayva çekirdeği stoklardım kısmet önümüzdeki kışa:delphin::delphin:

kızlar gözaltına da sürebilir miyiz bu jölemsi sıvıyı acaba ? hülyalı ne dersin ?

Bende denemek istiyorum bu serumu ama bişey takıldı aklıma, ayva çekirdeklerini kavanoza koyuk üstüne su ekledik ve jel kıvamına gelmesini için bekledik peki bu bekleme sürecinde kavanozu ağzı kapalı olarakmı bekletecez ve nasıl bir ortamda bekletmek gerek.... oda sıcaklığındamı karanlık bir yerdemi güneş gören bir yerdemi bu konuda bilgi verebilirmisiniz acabaaa :49::49:

Evet ağzı kapalı olmalı yoksa tozlu falan hijyenik olmaz zaten... Ben mutfak dolabının içine koymuştum olmuştu.

Back
X