Ayvalık Cunda tatili için öneriler

belmiyum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2012
1.335
1.663
133
Evet hanımlar ben güneyden geldiğimden bu yıl biraz yukarılarda tatil yapma niyetindeyim. Ayvalık ı da merak ediyordum.
Denize sıfır, herşey dahil mi daha uygun olur yoksa yarım pansiyon mu? Yani çok gezilcek bir yer mi?
Memnun kaldiginiz,tavsiye edeceğiniz oteller varsa yardimci olur musunuz?

Evet hanımlar ben güneyden geldiğimden bu yıl biraz yukarılarda tatil yapma niyetindeyim. Ayvalık ı da merak ediyordum.
Denize sıfır, herşey dahil mi daha uygun olur yoksa yarım pansiyon mu? Yani çok gezilcek bir yer mi?
Memnun kaldiginiz,tavsiye edeceğiniz oteller varsa yardimci olur musunuz?

Merhaba.
Geçen hafta Ayvalıktaydım. Ayvalıkta konaklama fiyatları güneye göre oldukça yüksek. Oda standartları ise fiyatına göre düşük. Pahalı bir yer.
Biz marinanın karşısında bulunan Ayazma butik otelde kaldık. Fiyatları diğer yerlere göre daha hesaplıydı. Kahvaltısı muhteşem. İşletmecileri gayet iyi.
Tekne turları denize girmek için oldukça iyi. deniz biraz soğuk ama çok temiz.
Pateriça pilajına gittik denize girmek için. Plajın halkın denize girdiği noktası kum ve çok temiz. İkinci gün ZEYTUNA adında bir tesise girdik. Anormal derecede pahalı. Küçük su bile 7,5 lira. Girişi sen düşün artık :) Üstelik zemini balçıktı. Çok pişman olduk.
Ortunç tarafında denize girilecek yerler var. Yiyeceklerinizi alıp gidebilirsiniz.
İyi tatailler...

Back
X