• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayy bi de ben yazayım aşkım depreşti :)

pamukkiz

gun dogmadan neler dogar
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2013
1.224
656
323
pastanede çalışıyordum o zamanlar ben tezgahtar o yaş pasta ustası ilk zamanlar abi derdim hatta :p 6-7 ay gibi bi süre geçti bişey yok,,bende bi çocukla konuşuyodum sonra patronuyla konuşmuş evlenilcek kzı filan diye tezgahtar arkadaşıma demiş yardımcı ol bana diye o da uğraşma kızla konuştuğu var demiş ama takmış bana bizimki,o sıra bende ayrıldım cocuktan zaten 1 ay dır filan konuşuyoduk iletişimsizlik vardı kavga ettik bitti,aşkım benle ilgilenmeye başladı patronu konuştu benle iyi çocuk reddetme diye ama çiçekler hediyeler neler neler paydos ediyodum hoop kapıda peşimden geliyo nereye geliyon diyorum bakkala gidiyom diyo neyse bi gün eve giderken yine ciddi ciddi konuştu sen benim evleneceğim kızsın senden asla vazgeçmicem sen benimsin dedi kesinlikle olmaz sil kafandan bunları uğraşma benle dedim 2 ay uğraştı arkadaşımdan numaramı almış ne mesajlar atıyo ben hic yazmıyorum hep bi azarlama edası var bende, hiç unutmam reyona gelmiş oturuyo işi bitti oysa yanımda olmak için gitmiyo dedim senin işin bitmedi mi gitsene evine musteri vardı dediki ne kovuyon kız adamı belki çalışmak istiyo dedi musteri :)) ilgiyi çok severim dayanamadım bi başlıyım bakalım dedim ve iyiki diyorum asla olmaz derken şu an da nişanlıyız hala der kesinlikle olmaz dimi aşkım der :))

• Beğen
Reactions: mbz
Back