- Emoji Skoru
- 2
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi Nesliiiiihaann
Ayy bugün 7 haftalık bebeğimin kalp atışını duymak için gittm ama duyamadik bir sorun mu var acaba herkes 7.haftada duymuş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba ben 6. Haftada keseyi gördüm 8. Haftada kalp atışını duydum. Merak etme 1-2 hafta içinde duyarsın içini ferah tutAyy bugün 7 haftalık bebeğimin kalp atışını duymak için gittm ama duyamadik bir sorun mu var acaba herkes 7.haftada duymuş
henüz kesenin içi boş o yüzden duyulmamıştır, aynısını yaşamıştım 3 sene önce, boş gebelik mi diye bir gece boyunca forum okuyup herkese yazmıştım, o gün kendini göstermeyen bebeğim 24 saat sonra ortaya çıkmıştı. İçinizi ferah tutunHiç bilgim yok ya bu sekilde
geç döllenme demişti doktorum, o yüzden kalp atışı geç başlayabiliyormuş, bilginizeHiç bilgim yok ya bu sekilde
Benm de cumartesi duyulmadı.Fotoğraf var mı kese kaç mm
Ay haber verin lütfen ben 1 hafta bekliyim dedim başka doktora mi gitsem acabaBenm de cumartesi duyulmadı.
dayanamayıp bugün başka doktora gidicem inşallah güzel haberlerle dönerim![]()
Canm o da göremedi hatta embriyo bile göremedim ben. Kürtaj dedi.Ay haber verin lütfen ben 1 hafta bekliyim dedim başka doktora mi gitsem acaba
Selam benim geçen pztsi kalp atışı görmüştük. Cumartesi günü tekrar gittik ve kalp atışı durmuştu. Kese de küçülmüş. Maalesef kürtaj oldum.Canm o da göremedi hatta embriyo bile göremedim ben. Kürtaj dedi.
Bnde perşmbe kendi doktoruma gidicm o da aynısını dicek büyük ihtimalSelam benim geçen pztsi kalp atışı görmüştük. Cumartesi günü tekrar gittik ve kalp atışı durmuştu. Kese de küçülmüş. Maalesef kürtaj oldum.
Yaa o nasıl oluyorCanm o da göremedi hatta embriyo bile göremedim ben. Kürtaj dedi.
Geç döllenmedir canım duyarsın inşallah haftaya için rahat erkekse git başka doktora da gösterAy haber verin lütfen ben 1 hafta bekliyim dedim başka doktora mi gitsem acaba
Herhangi bir belirti oldu muYaa o nasıl oluyor
Hayır hala ne leke ne kanama bişey yok. Progestanı da bıraktım. Yarın son kez kendi doktoruma gidicem.Herhangi bir belirti oldu mu
Merhaba, öncelikle geçmiş olsun. Som durumunuz nedir acaba?Bende korkuyorm bana haftaya gel dedi ama içim içimi yiyor gidip de kötü birşey duymak istemiyorum ilk bebeğim ve çok istiyorum Allah size de hayırlı haberler vermeyi nasip etsn