Ayy bugün 7 haftalık bebeğimin kalp atışını duymak için gittm ama duyamadik bir sorun mu var acaba herkes 7.haftada duymuş

Nesliiiiihaann

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
1
Ayy bugün 7 haftalık bebeğimin kalp atışını duymak için gittm ama duyamadik bir sorun mu var acaba herkes 7.haftada duymuş

Merhaba ben 6. Haftada keseyi gördüm 8. Haftada kalp atışını duydum. Merak etme 1-2 hafta içinde duyarsın içini ferah tut 🙏

Hiç bilgim yok ya bu sekilde

Eklentiler

• IMG_20260126_144753.webp
    IMG_20260126_144753.webp
    18 KB · Görüntüleme: 148
Hiç bilgim yok ya bu sekilde
henüz kesenin içi boş o yüzden duyulmamıştır, aynısını yaşamıştım 3 sene önce, boş gebelik mi diye bir gece boyunca forum okuyup herkese yazmıştım, o gün kendini göstermeyen bebeğim 24 saat sonra ortaya çıkmıştı. İçinizi ferah tutun ✨

Kese güzel gelişmiş ama geç döllenme olabilir bide bazı doktorlar göremeyebiliyor benim doktorda görmedi ben gördüm sonra gördü bide boş kese diyordu

Canm o da göremedi hatta embriyo bile göremedim ben. Kürtaj dedi.
Selam benim geçen pztsi kalp atışı görmüştük. Cumartesi günü tekrar gittik ve kalp atışı durmuştu. Kese de küçülmüş. Maalesef kürtaj oldum.

Selam benim geçen pztsi kalp atışı görmüştük. Cumartesi günü tekrar gittik ve kalp atışı durmuştu. Kese de küçülmüş. Maalesef kürtaj oldum.
Bnde perşmbe kendi doktoruma gidicm o da aynısını dicek büyük ihtimal

Bende korkuyorm bana haftaya gel dedi ama içim içimi yiyor gidip de kötü birşey duymak istemiyorum ilk bebeğim ve çok istiyorum Allah size de hayırlı haberler vermeyi nasip etsn

Bende korkuyorm bana haftaya gel dedi ama içim içimi yiyor gidip de kötü birşey duymak istemiyorum ilk bebeğim ve çok istiyorum Allah size de hayırlı haberler vermeyi nasip etsn
Merhaba, öncelikle geçmiş olsun. Som durumunuz nedir acaba?

Back
X