- 25 Aralık 2014
- 825
- 850
- 48
Aynen öyle.sonra kendini kötü hissediyorsun dimi neden dedim neden yaptım diye![]()
aynen valla seninkinin burcu ne ya ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyle.sonra kendini kötü hissediyorsun dimi neden dedim neden yaptım diye![]()
Başakaynen valla seninkinin burcu ne ya ?
Bence siz çıktığına bozulmşsunuz gittiği yeri söylememesine değil tabi bi de sinirliyöişsin önceden
Neden dışarı çıktığını haber vermek zorunda? Mekan kontrolü mu yapiyorsunuz? Başına mi bir şey gelirevet oraya check in yapana kadar bana mesaj atabilirdi bide önceden de sinir vardı tam boşaltamamıştım![]()
Kaç yaşındasın, 14 falan mı? Herhalde o yaşlardasın, dert diye açtığın konuya bakınca. Endişelenme, büyüyünce geçer, değişir işler. Daha yolun başındasın, üzülmeyin, olur öyle. Çocukluğunu yaşamaya bak. Öğreneceksin kadın erkek ilişkilerini zamanla ama bu yaşlarda böyle saçma sebeplerle kavga çıkarılmasına şaşırmıyorum. Umarım bundan daha büyük sorunlarla karşılaşmadan geçirirsiniz ergenliğini.
Cok haklısın ben olsam bende aynı şekilde davranırdım.
Ayrıca rahat falan da bırakmam sevgilimi, rahat bırak dıyenler olmustur ama o ısler bende öyle olmuyor.
Bızde herkes gıttıgı yerı haber verir. Bunu hesap vermek değil de haber vermek olarak degerlendırırız bız.
Hayır soylese noluyomus kı dılı mı eli mı yoruluyo? Tavrını koy bence
Benimki de başak kıymetini bilin kızlar başak erkekleri kaliteli olur , artık hiçbir yere çıkmıyor benm kıskançlığımdan![]()
Bosuna bagirip cagirmissin ..
Her gittigi yeri rapor etmemeeli zaten ciftler , gidiyorum bitti ..
Detayina girmeye ne gerek var ?
Tabiki evet. Kendisi de sorun çözmede bu şekilde davranıyorsa, çok şanslısın derim.çok özür dilerim ama anlayamadım ne konuda ? saygı konusunda söylediklerinden dolayı mı ?
Tabiki evet. Kendisi de sorun çözmede bu şekilde davranıyorsa, çok şanslısın derim.
Yaptığım yorumun nesi kırıcı bilemiyorum ama amacım sizi kırmak değildi, kavga sebebine bakıp ergenlik çağında olduğunuzu düşündüm. Terbiyesiz olduğumu düşünmüyorum ama hadi ben terbiyemi takınayım diyelim ama bir şartım var; siz de çocukluktan çıkacaksınız artık. Buradaki herkese değil ama ergenlik çağında olan birine yapacağım yorum bu olurdu ancak, olgun insanlar bu tarz konular açmıyorlar çünkü. Yeniyim ama uzun zamandır bir okucuyum burada. Siz de yaş konusunda yanıldığımı uygun bir dille yazabilirdiniz, kırıcı olmaktan bahsediyorsunuz ama kendinizle çelişen üslupta bir yorum yazarak bana cevap vermişsiniz. 23 yaşında olmanız kavga çıkarıp ilişkinizi yıpratma sebebinizin çocukça ve boş olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Sizin kırıcılık anlayışınızın ne olduğunu bilmiyorum ama sevgilinize karşı tutumunuz -eğer burada insanlarla dalga geçme amaçlı konu açmadıysanız- gerçekten yazdığınız gibiyse belki de siz onu kırıyorsunuzdur? İlişkiler ne zamandan beri bu kadar kolay, insanların seviyeleri ne zamandan beri bu kadar düşük biri bana söylesin lütfen. Burada neler okuyoruz. İncir çekirdeğini doldurmayacak bir konudan tartışma çıkarıp bunu dert diye foruma yazıyorsunuz, belki de olayları çok büyüten ve olgunca düşünemeyen bir insansınızdır bunu bilemem ama diğer ciddi dertlerin yanında bu ciddi değil, kusura bakmayın. Siz ciddiye alıyor olabilirsiniz, tamam ama bunları kendinize dert edinerek kendinize ve sevgilinize zarar verirsiniz. Bu tarz sebepler yüzünden çiftler kavga edip ayrılıyor ve ilişkilerin seviyesi düşüyor. Bu dünyada ne dertler var. Akıl yaşta değil baştadır ama düşüncenizi değiştirmek sizin elinizde, ilişkilerde çocukça davranmaya devam ederseniz karşınızdaki insanın sabrı tükenebilir. 23 yaşında olmak ergence düşüncelerinizin değişmeyeceği anlamına gelmiyor, bakış açınız ergence, hatta çocukça. Hayat insanı olgunlaştırır mutlaka, korkmayın. Siz de olgunlaşırsınız muhakkak ama çabalamak lazım. Sudan sebeplerle kavga edip ömrünüzden çalmayın.yorumunuzun iticiliğine bakılırsa sizin bir yaranız var erkek arkadaşınızdan veya eşinizden dolayı galiba ? İnsan gibi yazmak yerine böyle yazmanızın başka açıklaması olamaz Burada yenisiniz galiba herkese böyle yorum yaparsanız pek hoş karşılanmaz buda benden size tavsiye olsun büyükseniz büyük küçükseniz küçüklüğünüzü bilin . 23 yaşındayım şimdiye kadar kimseye yorum da kırıcı olmadım büyükse abla dedim küçükse kardeşim dedim ama kimseninde haddini aşmasına müsade etmem terbiyenizi takının benim soruma cevap verirken yada hiç vermeyin !!
Yaptığım yorumun nesi kırıcı bilemiyorum ama amacım sizi kırmak değildi, kavga sebebine bakıp ergenlik çağında olduğunuzu düşündüm. Terbiyesiz olduğumu düşünmüyorum ama hadi ben terbiyemi takınayım diyelim ama bir şartım var; siz de çocukluktan çıkacaksınız artık. Buradaki herkese değil ama ergenlik çağında olan birine yapacağım yorum bu olurdu ancak, olgun insanlar bu tarz konular açmıyorlar çünkü. Yeniyim ama uzun zamandır bir okucuyum burada. Siz de yaş konusunda yanıldığımı uygun bir dille yazabilirdiniz, kırıcı olmaktan bahsediyorsunuz ama kendinizle çelişen üslupta bir yorum yazarak bana cevap vermişsiniz. 23 yaşında olmanız kavga çıkarıp ilişkinizi yıpratma sebebinizin çocukça ve boş olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Sizin kırıcılık anlayışınızın ne olduğunu bilmiyorum ama sevgilinize karşı tutumunuz -eğer burada insanlarla dalga geçme amaçlı konu açmadıysanız- gerçekten yazdığınız gibiyse belki de siz onu kırıyorsunuzdur? İlişkiler ne zamandan beri bu kadar kolay, insanların seviyeleri ne zamandan beri bu kadar düşük biri bana söylesin lütfen. Burada neler okuyoruz. İncir çekirdeğini doldurmayacak bir konudan tartışma çıkarıp bunu dert diye foruma yazıyorsunuz, belki de olayları çok büyüten ve olgunca düşünemeyen bir insansınızdır bunu bilemem ama diğer ciddi dertlerin yanında bu ciddi değil, kusura bakmayın. Siz ciddiye alıyor olabilirsiniz, tamam ama bunları kendinize dert edinerek kendinize ve sevgilinize zarar verirsiniz. Bu tarz sebepler yüzünden çiftler kavga edip ayrılıyor ve ilişkilerin seviyesi düşüyor. Bu dünyada ne dertler var. Akıl yaşta değil baştadır ama düşüncenizi değiştirmek sizin elinizde, ilişkilerde çocukça davranmaya devam ederseniz karşınızdaki insanın sabrı tükenebilir. 23 yaşında olmak ergence düşüncelerinizin değişmeyeceği anlamına gelmiyor, bakış açınız ergence, hatta çocukça. Hayat insanı olgunlaştırır mutlaka, korkmayın. Siz de olgunlaşırsınız muhakkak ama çabalamak lazım. Sudan sebeplerle kavga edip ömrünüzden çalmayın.
Karakter diyorsunuz yani... Anlıyorum, benim çevremde de var bu özelliğe sahip insanlar fakat size bir sır vereyim mi, çevresi hep dert yanıyor onların bu özelliğinden... Çünkü sinirli olmak ve olayları çok büyütmek negatif yönde bir özellik ve çevreye de inanılmaz güçlü bir negatif enerji yayıyor bu durum. Üzülerek bunu söylemek zorundayım, ben size aklımdan geçeni söyledim, gerçekten çocukça buldum mevzuyu sizin sinirli ve olayları büyüten karakter özelliğiniz sebebiyle... Verdiğiniz izlenim buydu. Ben bunun iyi bişey olduğunu düşünmüyorum, mümkün olduğunca bunu aşmaya çalışın; eğer gerçekten bu karakter meselesiyse muhakkak bunu üzerinizde taşıyacaksınız ama mümkün olduğunca minimum seviyede tutun. Bence bunu başarabilirsiniz. Negatiflikleri görmezden gelmeye çalışıp pozitiflikleri kucaklayın. İyi geceler.Öncelikle teşekkür ederim iyi niyetinizden dolayı yazdığınızı düşündüm bu mesajdan sonra . Amacım dalga geçmek kesinlikle değil kimseyle dalga geçmedim dalga olsun diye de konuyu açmadım diğer insanlara yaptığım yorumlardan anlamanızı umuyorum . Fakat benim karakter ve yapı itibariyle çok sinirli ve olayları aşırı büyüten bir yapım var bunu çocukluk olarak değil karakter olarak algılayın bu sebeptendir ki ben sürekli hatalı olan bir taraf ararım bende olabilirim karşımdaki insanda . Hepimiz kadınız hepimiz karşımızdaki bireylerden bizi anlamalarını ve o an için bizi mutlu edecek şeyi yapmalarını bekliyoruz bende o an karşımdaki insandan beklediğim şey farklı gördüğüm muamele farklı olunca sinirden küplere bindim ve dertleşeceğim kimse olmadığı için hatalı taraf aramak için buraya yazdım . tabiki yaşınızı bilemem belki çocuğunuz yaşında bile olabilirim bilmiyorum ama inanın ben yorumunuzu görünce afalladım kendime çok kızdım mesajımı defalarca okudum böyle düşünülmesine sebep olan herhangi bir kelime veya söz aradım . erkek arkadaşım benden büyük tabiki o bana göre daha olgun benim kıskançlığım biraz da işte herşeyi fazla büyütme huyum yüzünden bugün böyle bir tartışma geçti aramızda. Yinede teşekkür ederim uzun uzun yazmışsınız yorulmuşsunuz iyi geceler.