Hayvan sevgisinden bahsetmiyorum ben,bir canlının yaşam özgürlüğünü dikkatsizliğiniz,kendi hatanız yüzünden elinden almanızdan bahsediyorum.Zaten öldürmekten bahsedenlerin,hayvan sevgisi olamaz,hiç inandırıcı değil.ohaoldumsmile
Ben birlikte yaşayın ,demiyorum ki.Öldürmeden ...Öldürmeden....
hala gitmedi senin misafir canım sende iyi ev sahibisin herhaldefare gidince birazda ben geleyim bari kaydirigubbakcemile2
bi sorum olcaktı... şimdi senin evindeki fare mi yoksa çok afedersin sıçan mı??
valla bi site buldum kaç gramdır, günde ne kadar yerler, kakaları nasıl olur hepsi yazıyo sırnaşık şey
birde şey yazıyo bu mahlukatlar tatlı şeyler severmiş... Fındık ezmesine dayanamazlar diyo sırnaşık şey yemek bilem seçiyolar yani :jeyyar: haa birde inşallah dişi ve hamiş değildir :bbo:
Valla böcek de çıksa, örümcek de çıksa öldürürüm hemen. Canilik değil bana göre. Farenin sadece kapıdan girdiğini zannediyorsun, bence bilmiyorsun.
Lağım faresi klozetten de çıkabiliyor bilmiyorsan.amananiknaniknaniknanik
Evime giren farenin sorumlusu tabiki de faredir!
Farelere ölüm :lepi:
şaka gibisin arkadaş yaahuukafamçokkarıştı
Evet dikkatliyimdir.Hiçbir işimi şansa bırakmam.Tedbirimi alırım ,o yüzden farenin evime girme ihtimali benim için doğal bir olay değil.kaydirigubbakcemile2 İşiniz bitince klozeti,banyonun deliğini kapayın,bu yaşınızdan sonra ben mi öğreteceğim size bunları?! Şimdi cam açık yaz günü dersiniz,onun da çaresi var tel taktırın.Çareler tükenmez görüldüğü üzere.Tedbirli,düzenli olunca sorun çıkmıyor işte.aklinialirimsmile Anladikos ? -tatlicadiarzu-hmm hakikatten zor bi durum canım ya Allah kolaylık versin
walla komikliğin beni öldürüyor gülmekten arkadaşım ya kaydirigubbakcemile3 demek dikkatli olsunlar girmesin aferin sen çok dikkatlisin demekki hiç girmemiş baksana.Bu her insanın başına gelebilecek bişey havalar sıcak farenin girmesi kadar doğal bişey yok.Hem sen sanırım fareler konusunda biraz cahil kalmışsın fareler pencerelere,balkonlara tırmanabilir ve kuyruklarının sığabildiği heryerden geçebilirler kapalı kapının altı da dahil.ve sadece dışardan gelmez klozetten ,banyo deliğinden ve tuvaletten de çıkabilir.
oldu sen dediysen alırım ben bi kaval marsmellow un evindeki fareyi çıkartırım.ki sen bizim tabiatımız hakkında konuşacak en son kişisin çok bilmiş sempatiksalakcinni
evde kaşar varsa fare girmesi muhtemel ..
lirikgüzel hanfendi siz bu forumun ağa babası mısınız ? öğreten adam ve oğlu modunda yazmışsınız?
''Evet dikkatliyimdir.Hiçbir işimi şansa bırakmam.Tedbirimi alırım ,o yüzden farenin evime girme ihtimali benim için doğal bir olay değil. İşiniz bitince klozeti,banyonun deliğini kapayın,bu yaşınızdan sonra ben mi öğreteceğim size bunları?! Şimdi cam açık yaz günü dersiniz,onun da çaresi var tel taktırın.Çareler tükenmez görüldüğü üzere.Tedbirli,düzenli olunca sorun çıkmıyor işte. Anladikos ?
Tabiatlarımız farklı olunca ne desem nafile zaten.Çok bilmişimdir,evet.Beni takibe alın da yeni şeyler öğrenin.''
ne bu şimdi ? sizin tabiyatınız sadrazamın sol tarafından mı geliyo ? herneyse bilinir ki sizin tarzınızdaki tipler sonradan öğrenir ve öğrendiklerini öğretmeye bayılır...
Evet dikkatliyimdir.Hiçbir işimi şansa bırakmam.Tedbirimi alırım ,o yüzden farenin evime girme ihtimali benim için doğal bir olay değil.kaydirigubbakcemile2 İşiniz bitince klozeti,banyonun deliğini kapayın,bu yaşınızdan sonra ben mi öğreteceğim size bunları?! Şimdi cam açık yaz günü dersiniz,onun da çaresi var tel taktırın.Çareler tükenmez görüldüğü üzere.Tedbirli,düzenli olunca sorun çıkmıyor işte.aklinialirimsmile Anladikos ? -tatlicadiarzu-
sen bana bişey öğretme -ki öğretemezsin de zaten..duy da inan senin öğretim görevlisi olduğuna :) onu da şaka olsun diye mi yazdın çünkü senin kadar cahil biri hayatta o mesleği idrak edemez.ramazan ramazan sinirimi zıplatıyosun sadece benim değil herkesin.benim evime bi kere bile fare girmedi ama girebileceğini düşünerek yorum yazıyorum ne anlayışsız alaycı ukala bi tipsin sen yahu..uzaylı falan mısın de get adamı günaha sokma
Tabiatlarımız farklı olunca ne desem nafile zaten.Çok bilmişimdir,evet.Beni takibe alın da yeni şeyler öğrenin.:icecream:
Ay,ay!İnceliğe,asalete de bakın!..:roflol:
cnm yapıştırıcı al kapan kur ama çok büyükse fındık faresinden biraz büyükse düşer ama lağım faresiyse kapana düşmez benim kaynanamın evine girmişti büyük bi kartona yapıştırıcı sürmüştü ortasınada peynir o akşam yakalandı ama nerelerde geziyo bilmen lazım ona göre geçtiği yerelere tuzak kurman lazım geçen sene bu zamanlarda benimde evimde vardı hemde mutfak lavabosunun altındaki gider borusunu delmişler küçük fındık fareleri 22 tane 1 ayda anca temizlendiler çok zor onlarla yaşamak sonra mutfağımı baştan aşşa dezanfekte ettim heryerleri ne kadarda tedbir alsan kendilerine delik açıyolar girmek için ayy çok iğrençler yaa bi kaçını eşim halleti bi kaçı kapana düştü bi kaçı yapıştırıcıya öyle temizlendiler umarım bida kötü anılar yaşamam onlarla sende biran önce kurtulursun cnm çok zarar veriyolar çünkü
Ay,ay!İnceliğe,asalete de bakın!..:roflol:
cnm yapıştırıcı al kapan kur ama çok büyükse fındık faresinden biraz büyükse düşer ama lağım faresiyse kapana düşmez benim kaynanamın evine girmişti büyük bi kartona yapıştırıcı sürmüştü ortasınada peynir o akşam yakalandı ama nerelerde geziyo bilmen lazım ona göre geçtiği yerelere tuzak kurman lazım geçen sene bu zamanlarda benimde evimde vardı hemde mutfak lavabosunun altındaki gider borusunu delmişler küçük fındık fareleri 22 tane 1 ayda anca temizlendiler çok zor onlarla yaşamak sonra mutfağımı baştan aşşa dezanfekte ettim heryerleri ne kadarda tedbir alsan kendilerine delik açıyolar girmek için ayy çok iğrençler yaa bi kaçını eşim halleti bi kaçı kapana düştü bi kaçı yapıştırıcıya öyle temizlendiler umarım bida kötü anılar yaşamam onlarla sende biran önce kurtulursun cnm çok zarar veriyolar çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?