ayy kızlar iğrenç bir derdim var yardım edin :S

daha önce evime defalarca kurbağa kedi kuş ve her çeşidinden böcek girdi bunların çoğunu canlı çıkarttık ama fare öyle kavalla tatlı dille çıkmaz biz konuşarak tatlı dille çıkarttık diyen varsa tanışmak isterimlmaz:

hala gitmedi senin misafir canım sende iyi ev sahibisin herhalde fare gidince birazda ben geleyim bari kaydirigubbakcemile2

ay tabi kız iyi ev sahibiyimkaydirigubbakcemile3 baksana bi kuş sütü eksik kaldı ikram etmediğimizsempatiksalakcinni,ben olsam bende gitmem böyle evi bulmuşum bu sıcakta bu kadar yiyecek,klimalı buz gibi ortam salınıyor işte bizimkide bi yerlerde en son oturma odasında görüldü kendilerieyvahedigeldismile mahlukat geziyor canının istediği gibi offf offfff kedimi alsam eve acabaCADIARZU ama yok ondanda tırsarım ben üstelik kırıp döktüğüde cabasıohaoldumsmile

bi sorum olcaktı... şimdi senin evindeki fare mi yoksa çok afedersin sıçan mı??

kaydirigubbakcemile3canım benıim şey getir gözünün önüne böle 1 veya 2 haftalık kedi yavrusu düşün işte onun kadar bişey fareyle sıçan arası bişi

valla bi site buldum kaç gramdır, günde ne kadar yerler, kakaları nasıl olur hepsi yazıyo sırnaşık şey
birde şey yazıyo bu mahlukatlar tatlı şeyler severmiş... Fındık ezmesine dayanamazlar diyo sırnaşık şey yemek bilem seçiyolar yani :jeyyar: haa birde inşallah dişi ve hamiş değildir :bbo:

ammannnnn allah korusun bide böle yavrularımız olursa tamam artık ben evi satar giderim:gitme:

hmmm fındık ezmesi demekkk tamam bunuda deniyecem hemen bi yerden ezme bulmaya gidiyorum markette vardır dimi bubilmiyorumkismile

ya canim zehiri almissan neden peyniri bandirip kapana o sekilde kurmuyorsun ki???
böylece fare yedigi zehirli peynirle ölür iste, üzme tatli canini, evet çok igrenç seyler biliyorum ama unutmaki sadece fare sen ondan daha akillisin bunu unutma :))))

ayyyy o nası kötü bi sorun biliyorm bizde yaşadık bi kere bak ttalım şimdi birazcık unla birazcık alçıyı karıştır onun glebileceği bi yere koy kökten özüm . büyükse biraz fazla yap tabi

ay çok fena okurken başta kara böcek(karafatma) sandım ama bu dahada fenaymış bir an önce kurtulman dileğiyle.

bak yiiiruuum gidicen eczaneye fare zehiri var mı dersin hani şu buğday türünden diye o da var derse alıcan eve gelicen kimsenin ulaşamayıp farenin ulaştığı yere koyarsın elle temas yok ama onu gizli bi yere koyarsın artık bi kaç gün içinde ölüsünü bulursun benim başımdan da geçti de baktım zehirli buğdayı yemiş sersem sersem bakıyo aaaa fare dedim yine kaçmadı eşim kafasına bi vurdu fare derdi de bittisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Öldürmek sizin tercihiniz ve benim için de caniliktir.Farenin suçu değil evinize girmek ,sizin suçunuz,çünkü tedbirsizliğiniz ve dikkatsizliğiniz buna neden olan.Bu kadar basit.:icecream:

şaka gibisin arkadaş yaahuukafamçokkarıştı

Şaka gibi olan öldürmeyi savunan sizler mi,yoksa öldürmeden fareden kurtulunması gerektiğini savunan ben mi? YoRuMSuZ...ohaoldumsmile
[
QUOTE=devran_26;14683618]nasıl bilmiyorumkismile[/QUOTE]

İnsan isteyince her şeyi yapar,çözüm bulur.:jeyyar:

Evet dikkatliyimdir.Hiçbir işimi şansa bırakmam.Tedbirimi alırım ,o yüzden farenin evime girme ihtimali benim için doğal bir olay değil.kaydirigubbakcemile2 İşiniz bitince klozeti,banyonun deliğini kapayın,bu yaşınızdan sonra ben mi öğreteceğim size bunları?! Şimdi cam açık yaz günü dersiniz,onun da çaresi var tel taktırın.Çareler tükenmez görüldüğü üzere.Tedbirli,düzenli olunca sorun çıkmıyor işte.aklinialirimsmile Anladikos ? -tatlicadiarzu-

Tabiatlarımız farklı olunca ne desem nafile zaten.Çok bilmişimdir,evet.Beni takibe alın da yeni şeyler öğrenin.:icecream:

Son düzenleme:
lirikgüzel hanfendi siz bu forumun ağa babası mısınız ? öğreten adam ve oğlu modunda yazmışsınız?

''Evet dikkatliyimdir.Hiçbir işimi şansa bırakmam.Tedbirimi alırım ,o yüzden farenin evime girme ihtimali benim için doğal bir olay değil. İşiniz bitince klozeti,banyonun deliğini kapayın,bu yaşınızdan sonra ben mi öğreteceğim size bunları?! Şimdi cam açık yaz günü dersiniz,onun da çaresi var tel taktırın.Çareler tükenmez görüldüğü üzere.Tedbirli,düzenli olunca sorun çıkmıyor işte. Anladikos ?

Tabiatlarımız farklı olunca ne desem nafile zaten.Çok bilmişimdir,evet.Beni takibe alın da yeni şeyler öğrenin.''

ne bu şimdi ? sizin tabiyatınız sadrazamın sol tarafından mı geliyo ? herneyse bilinir ki sizin tarzınızdaki tipler sonradan öğrenir ve öğrendiklerini öğretmeye bayılır...

Ay,ay!İnceliğe,asalete de bakın!..:roflol:

cnm yapıştırıcı al kapan kur ama çok büyükse fındık faresinden biraz büyükse düşer ama lağım faresiyse kapana düşmez benim kaynanamın evine girmişti büyük bi kartona yapıştırıcı sürmüştü ortasınada peynir o akşam yakalandı ama nerelerde geziyo bilmen lazım ona göre geçtiği yerelere tuzak kurman lazım geçen sene bu zamanlarda benimde evimde vardı hemde mutfak lavabosunun altındaki gider borusunu delmişler küçük fındık fareleri 22 tane 1 ayda anca temizlendiler çok zor onlarla yaşamak sonra mutfağımı baştan aşşa dezanfekte ettim heryerleri ne kadarda tedbir alsan kendilerine delik açıyolar girmek için ayy çok iğrençler yaa bi kaçını eşim halleti bi kaçı kapana düştü bi kaçı yapıştırıcıya öyle temizlendiler umarım bida kötü anılar yaşamam onlarla sende biran önce kurtulursun cnm çok zarar veriyolar çünkü

seni takibe alacağız hahhah hiç güleceğim yoktu kimsin ki sen be

tam dayaklıksın

22 miii akannehir

lirik tamam canım sen herşeyi çok biliyorsun anladık peki sen bir yöntem söyle bakalım BİR FARE ÖLDÜRÜLMEDEN NASIL YAKALANIR? İlk dersimiz bu olsun.sempatiksalakcinni

hıı ayrıca ben son derece dikkatli biriyimdir...nasılmı ev 9.katbütün camlarda banyo tuvalet boşluklarında tel var hatta ve hatta demir bile var(çünkü benim yükseklik korkumda var üstelik çocukta)banyo ve wc giderleri kapalı,klozet kapağı hiçbişekilde açık kalmaz sürekli kapalıdır.Çalıştığımız için bütün gün evde olmadığımız için senin tabirinle öyle komşularla LAKLAKTA yapmıyorum yani kapıda.üstelik site 6 ayda bir ilaçlanıyor....Bilmem bunlar seni tatmin edebildimi?
Evet şimdi senden muhalefetlik yerine çözüm önerisi bekliyorum hariçten gazel okumak ve ahkam kesmek kolay varsa kendince yöntemin sen anlat bakalım...Söz mantıklı bişeyse eşime öldürmeden yakalatacamyerimseniben

22 faremiakannehir ben bi tanesini defedemedim ay kafayı yerim heraldelaelaelaelaelae

yapıştırıcı heryere eridi ama fare hala sağlam ve canlı,zehirli buğday koymak istemiyorum çünkü bulamıcam nerde öldugunu kokacak anca öyle off onuda ıstemıyorum görmem lazım ölüsünü anca içim öyle rahat edecek kapanda işe yaramadı zaten bugun ilaçlama şirketi çagırıyoruz inşallah o işe yarar:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…