Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
fare mii?ohaoldumsmile ayy ben giremezdim eveeyvahedigeldismile
umarım biran önce kurtulursunuz misafirinizden çok uzamış onun misafirliğilmaz:
lirik tamam canım sen herşeyi çok biliyorsun anladık peki sen bir yöntem söyle bakalım BİR FARE ÖLDÜRÜLMEDEN NASIL YAKALANIR? İlk dersimiz bu olsun.sempatiksalakcinni
hıı ayrıca ben son derece dikkatli biriyimdir...nasılmı ev 9.katbütün camlarda banyo tuvalet boşluklarında tel var hatta ve hatta demir bile var(çünkü benim yükseklik korkumda var üstelik çocukta)banyo ve wc giderleri kapalı,klozet kapağı hiçbişekilde açık kalmaz sürekli kapalıdır.Çalıştığımız için bütün gün evde olmadığımız için senin tabirinle öyle komşularla LAKLAKTA yapmıyorum yani kapıda.üstelik site 6 ayda bir ilaçlanıyor....Bilmem bunlar seni tatmin edebildimi?
Evet şimdi senden muhalefetlik yerine çözüm önerisi bekliyorum hariçten gazel okumak ve ahkam kesmek kolay varsa kendince yöntemin sen anlat bakalım...Söz mantıklı bişeyse eşime öldürmeden yakalatacamyerimseniben
lirik tamam canım sen herşeyi çok biliyorsun anladık peki sen bir yöntem söyle bakalım BİR FARE ÖLDÜRÜLMEDEN NASIL YAKALANIR? İlk dersimiz bu olsun.sempatiksalakcinni
hıı ayrıca ben son derece dikkatli biriyimdir...nasılmı ev 9.katbütün camlarda banyo tuvalet boşluklarında tel var hatta ve hatta demir bile var(çünkü benim yükseklik korkumda var üstelik çocukta)banyo ve wc giderleri kapalı,klozet kapağı hiçbişekilde açık kalmaz sürekli kapalıdır.Çalıştığımız için bütün gün evde olmadığımız için senin tabirinle öyle komşularla LAKLAKTA yapmıyorum yani kapıda.üstelik site 6 ayda bir ilaçlanıyor....Bilmem bunlar seni tatmin edebildimi?
Evet şimdi senden muhalefetlik yerine çözüm önerisi bekliyorum hariçten gazel okumak ve ahkam kesmek kolay varsa kendince yöntemin sen anlat bakalım...Söz mantıklı bişeyse eşime öldürmeden yakalatacamyerimseniben
çatıdan gelmiş olabilir..oraya baktırın
evde kaşar varsa fare girmesi muhtemel ..
Sizin şahsıma ve mesleğime hakaret etme hadsizliğini kendinizde görebilmeniz için benden yüksek olmanız gerekir .sempatiksalakcinni Prof musunuz da haberimiz yok?! :smiley-cool:
Cahil kelimesinin anlamını öğrenmek için birkaç sözlük karıştırın,sonra kendi eylemlerinize,yazdıklarınıza bakın.Kelimenin anlamı size yabancı gelmeyecektir. :smiley-cool: Aramızda aşılamayacak kadar eğitim,vizyon farkı var.O yüzden yazdıklarınıza şaşırmadım.
Sizin düşüncenize zıt düşünceler olabilir.Saygı duymayı öğrenmelisiniz.Saygı duymayı bilmediğiniz için hakarete başvurmanız sizin karakterinizi yansıtır sadece.Kolayına kaçıyorsunuz,çünkü iki lafı bir araya getirecek bilgi birikiminiz yok.:smiley-cool:
burda insanlara hakaret eden tek kişi sizsiniz.Devamlı çok bilmiş gibi ortada salınıp sonra da yok ben biliyorum siz dikkatsizsiniz yok ne bileyim ne...
Sizin hayat anlayışınız meslekten mi geçiyor;? kusura bakmayın ama insan kendisini birazcık yetiştirebilmeli.Benim burada size tam söylenmek istenenleri söylediğimi herkes biliyor.Sizin yazdıklarınızdan şu sonuç çıkıyor biz sana karşı konuşamayız çünkü sendden yüksek değiliz...öyleyse arkadaşlar sıralamaya koymuş arkadaş bizi söz hakkını proflar alacak yada daha yüksek mevki..yok mu söz almak isteyen :)) bakınsanıza arkadaş bizleri beğenmiyor-çok da umrumuzda- Bizim düşüncelerimize daima zıt düşünceler oldu bu portalda ama sizin kadar insanlara yüksekten bakarak yorum yapan hiç olmadı.Kendinizi dev aynasında görmeyi bırakın da Allaha sahip olduklarınız için dua edin..ne oldum değil ne olacağım demeli.
Biz burda hiç birimiz sana hakeret etmedik ama öyle bi hale getirdin ki "pesssss" dedirttin ve herkesin adına ben söyledim :)
Bu saatten sonra sizin için kuracak tek bir cümlem bile olamaz.Aşılması imkansız seviye farkı var çünkü aramızda.Beni anlayabilmeniz mümkün değil.Şimdi hakaretlerinize devam edebilirsiniz.:smiley-cool:
aynen ama fındık faresi ilk biz kapıdan girdi sandık bi baktım mutfağın altına su var bi baktım boruyu delmişler şerefsizler kaydirigubbakcemile3 valla saydık çünkü öldür öldür bitmiyo 22 tane fındık faresi küçücükler biri girip bakıyo diğerlerinide çağırıyo bütün sülale 1 ay bizde konakladılar ama ölüm oteli oldu yerleri Rahmetli anıyoruz kendilerini:roflol:22 miii akannehir
cnm ben 22 tane fındık faresini öyle öldürdüm şirket mirket çağırmadım ilaç koydum geçtiği yerlere yapıştırıcı koydum kapan koydum 2 3 tane öyle temizlendi hepsi ilaçlama şirketi ne yapaak geçebileceği yerleri ilaçlıyacak fare hangi delikten çıkar Allah bilir siz gene boşlamayın tedbirinizi alın hadi kolay gelsin cnmmzemuszemus22 faremiakannehir ben bi tanesini defedemedim ay kafayı yerim heraldelaelaelaelaelae
yapıştırıcı heryere eridi ama fare hala sağlam ve canlı,zehirli buğday koymak istemiyorum çünkü bulamıcam nerde öldugunu kokacak anca öyle off onuda ıstemıyorum görmem lazım ölüsünü anca içim öyle rahat edecek kapanda işe yaramadı zaten bugun ilaçlama şirketi çagırıyoruz inşallah o işe yarar:Saruboceq:
benim fareler senin rüyanamı girdi ruhları girmiş demek bide arkadaş oldunuz vay beeedelikafaduldenyaa kızlar ben burdan çok etkilenmişim .dün gece rüyamda 22 tane fae vardı.ve ben onları öldürmemek için önce arkadaş oluyordum. sonra konuşarak göndermeye çalışıyordum. tövbe tövbe sırnaşık şey