• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayy kızlar iğrenç bir derdim var yardım edin :S

oda bi can bee kizmayin ona:))ben evde besliyorum kuyruksuzundan bele minnak bise görsen cok tatli hamster bilirsin mutlak icime sokasim geliyo onu:)))cok tatli..
kuytu köselere bak olmadi findik fistik varsa evde orta bir yere koy cevizde olur zaten yerse anlarsin yasadigini :))

benimde kelebekler var yaw uçuşup duruyorlar mutfakta falan sinir oluyorum

yiyeceklerinden biri kurtlanmıştır ordan geliyodur,kaynağını bulman lazım yoksa hiç kesilmez öyle,bulgur,pirinç gibi şeylerde çok oluyo kontrol et temizle yoksa diğer yiyeceklerede bulaşır

yiyeceklerinden biri kurtlanmıştır ordan geliyodur,kaynağını bulman lazım yoksa hiç kesilmez öyle,bulgur,pirinç gibi şeylerde çok oluyo kontrol et temizle yoksa diğer yiyeceklerede bulaşır

iyice bakayım,, zaten kuruları koyduğum biyer var yıkamıştım ama gene bakayım, thank you vereliniortak

tamam deniyim ama kıyamıyomea yaw :)) nerden çıkıyolarki, bakıyom heryere bulamadım

Hasarati öldürmek günah degil vicdan yapmaolumunekankayizsmile
benim sineklerde meyveler yüzünden olusuyo dolaba koymuyorum, benim kizcenin bogazlari hemen sisiyo soguk birsey yediginde. disarda duruncada sicakdan sinekleniyorlar bir iki güne.

Son düzenleme:
he unuttum yazmayi bu minik sinekler icin bir ürün aldim plastikten bir elma. icine sineklerin en cok sevidigi seyi koyuyorsun birazda su... elmanin yukarisindan minik bir delik var, oradan girince bi daha cikamiyorlar.ölüyorlar orada sempatiksalakcinni ama temizlemesi biraz igrenc.

pardon ya konu neydi himmm farecikler ok devam...

Son düzenleme:
naptınız misafiri yolcu ettinizmi mrk ettim çok uzadı çünkü kalmasıda sempatiksalakcinni

:bbo:ayy yok bacım yaa:bbo: hala evin içinde bir yerlerde...en son ilaçlama yapılmıştı ondan sonra salonda pisliklerini gördüm kafamçokkarıştıo günden sonrada kendisinden bi haber yok.ne ölüsü var ortada ne dirisi off valla çok uzadı çok sıkıldım bunaldım evin heryeri altüst olmuş durumda.bi defolup gitseydi rahatlıcaktım.bakalım haftasonu temizlik yaptıracam.kendim karşılaşmak istemiyorum meftaylaeyvahedigeldismile sonra bende yanına 2.80 yatıveririm allah korusun eyvahedigeldismiledelikafadulden

bende adanada 4 ay kaldığımda başıma gelmişti. yavru beyaz bi fareydi çok korkmadım yapışkan ağda gibi :)) ilaç vardı onunla yakaladık canlı şekilde atmıştı..
da beni çok ürperten konu kahverengimsi kertenkelelerin duvarlarda ve tavanlarda gezmesiydi..
görenler o bişey yapmaz derdide alışmak ne mümkün :)
bu yaz gittiğimde eltimin evinde de sülükler vardı hamam böcekleride cabası.
nemli yerlerde çok olmalılar.. ankarayı seviyorum :))

bu fareler inanılmaz zeki oluyo bizim evede fındık faresi girmişti yapışkanlardan aldık kapı önlerine koymuştuk bi baktık yapışkanın önüne kadar gelmiş anlamış geri dönmüş ayak izleri var yapışkanlara basmamak için perdeye tırmanıp karşıya geçmeye çalışırken yakalamıştık baktık yapışkanlar işe yaramıyo zehir aldık oda öldürmedi:S firmayı aradıkta yeni yolladılar anca o zaman ölmüştü hatta firma fareler çok zeki oluyolar yakalaması zor demişti baya uğraştıyor yani yakalamak....

gecmis olsun canim.en igrendigim hayvandir.benim evede girmisti bir keresinde.yatak dolabinin icine girmis.dolabi acinca firladi.ben bir ciglikkkk.neyse epey bir zaman beraber yasadik kendileri ile.sonra esim bir guzel yakaladi veeee oldurdu pis yaratigi:))ins sende en kisa zamanda kurtulursun.

oleyyyyyyyyyyyy oleyyyy oleyyyyyyy hihoyyythihoyyythihoyyyt
kızlar günler sonra farem İsmetten kurtuldum(adını ismet koymuştum) şakkıdıama bu avrat çıktı...bide doğurmuşmu :1shok:3 tanede torun yapmış benim misafir gerçi mısafırlıkten cıkmıstı bılıyorsunuz beraber kardeş kardeş yaşadık günlerce:) nessssee yavrularıda kendıde mefta oldu..:jeyyar:.
ay alışmışım ama hee günlerdir gözüm arıyodu ya sanki hala varmış gibi yerlerı takıp edıyorum ayaklarım havada.... Çok üzgünüm çoooknasıl öldüğüne gelince ıykkk orası bıraz ıgrenç:1shok: yavruları eşim buldu tabı anaları yok pıyasada ıkı gun sonra oda benım bembeyaz canımmmm koltugumun mınderıne gırmiş salak hayvan ne işin var ordaCADIARZU sonra benim kocişte sen otur üstüne...mafoldumben
böğkkkk iğrenç bi manzara yaniakannehir ıyyy bana kalsa koltuğuda cenazeyle atcaktım ama izin vermediler.şimdi o koltuğa oturamıombilmiyorumkismile

gözünüz aydın
bugün bende evde alametlerini buldum
aramaya başladık darısı başımıza
inşallah fazla uğraştırmaz

Ayy umarım bir an önce defedersiniz evden. Bana da hep hamam böcekleri el sallıyor. Ben kendilerinde hiç hazetmediğimden hatta fobimdir ama hep benim karşıma çıkıyorlar. Bu sıcakta arka odaların camlarını kapatıyorum çünkü geceleri volta atıyorlar oralarda. Çocuk da var bizde ilaç da kullanamıyoruz gördüğümüz yerde yapıştırıyoruz kafasına, ben öldüremem bir şeyle de atamam hemen eşime S.O.S sinyali gönderiyorum akannehir

Ahh ahh bende senin gibiyim benim evdede var o haman böceklerinden. özellikle gece cıkıyolar piyasaya :( gece wc. gidemiyorum yanlız esim önden ısıkları acıyo :) öldürememde eger esim yoksa beklerim oldugum yerde gitmesini eger bana dogru geliosa vay halime evde bagıra cagıra kacarım :1shok:akannehir

Bahçeli bir evde oturuyorum ve akreplerimle yaşamayı öğrendim artık. Bahçe kapılarının ağızlarına o yapışkanlı madde sürülmüş kartonlar serdim olmadı, ilaçlattım olmadı. Süpürgeliklerimin arasından bile siyah siyah çıkıyorlardı, alçıyla falan doldurdum olmadı. İlk yazım zor geçti ama alıştım şimdi, sevgili kırkayaklarımdan daha az geriyorlar beni.

Annemin tee karşı yakadan aklı çıkıyor ama ben kanıksadım artık sanırım. Onlarla evimi paylaştığımı biliyorum ama çok nadir rastlaşırız geceleri duvar diplerinde falan. Gerçi zaten terliksiz gezemeyen bir insanımdır, ama tek dileğim bir gece yanlışlıkla üstüne basmayayım, başka bir şey istemem :)

Ama hamam böceği, kalorifer böceği falan görsem aklım çıkar, had safhada tiksinirim çünkü, fotoğrafını görsem bile kaşıntım tutar deli gibi. Hele fare görsem ne olurdu hayal bile edemiyorum. Bir arkadaşın dediği gibi havalandırma kanalından falan gelmiştir o. İnşallah yalnız gelmiştir tabi..

Kendisiyle ne şekilde savaşmayı düşünüyorsunuz bilmiyorum ama umarım siz galip çıkarsınız. Pislikten başka bir şey değil...

akrep mii aannammmm bide alıstınızmı birlikte yasamaya allahh kasıntı tutttu iyicene nerden okumaya basladımm :1shok::1shok:

sizi cok iyi anliyorum bizimde evinmize bebek bir sincap girmisti gece yataklarin
üzerine cikip kafamizda falan dolasiyordu tam on gün uyuyamadim
yerimden kalkip kendimi yere attigimi biliyorum bacagim 20cm kadari mosmor olmustu
sonra annem yakaladi zehirde vermistik ama yemedi cok akilliydi
ayni fare gibi peyniiri kapanin etrafindan yiyip firrr kaciyodu hala rüyalarima girer olayin üzerinden
3sene gecmesine ragmen allah yardimcniz olsun

sincap mı ?? kafanızın üstündemi gezdi bayılıcaııımm akannehir

oleyyyyyyyyyyyy oleyyyy oleyyyyyyy hihoyyythihoyyythihoyyyt
kızlar günler sonra farem İsmetten kurtuldum(adını ismet koymuştum) şakkıdıama bu avrat çıktı...bide doğurmuşmu :1shok:3 tanede torun yapmış benim misafir gerçi mısafırlıkten cıkmıstı bılıyorsunuz beraber kardeş kardeş yaşadık günlerce:) nessssee yavrularıda kendıde mefta oldu..:jeyyar:.
ay alışmışım ama hee günlerdir gözüm arıyodu ya sanki hala varmış gibi yerlerı takıp edıyorum ayaklarım havada.... Çok üzgünüm çoooknasıl öldüğüne gelince ıykkk orası bıraz ıgrenç:1shok: yavruları eşim buldu tabı anaları yok pıyasada ıkı gun sonra oda benım bembeyaz canımmmm koltugumun mınderıne gırmiş salak hayvan ne işin var ordaCADIARZU sonra benim kocişte sen otur üstüne...mafoldumben
böğkkkk iğrenç bi manzara yaniakannehir ıyyy bana kalsa koltuğuda cenazeyle atcaktım ama izin vermediler.şimdi o koltuğa oturamıombilmiyorumkismile

hadi gözünüz aydınn a.s
minderin içine mi girmiş yoksa iki minder arasınamı..
esin nasıl fark etti ayy allm artık bi yerlerede oturamam herhalde :bbo:

Baya bir meşakatli olmuş ölümleri, birde doğurmuş öylemi ıyyy
Peki bu doğurmuşsa eşide( erkek fare ) evde dolanıyo olmasın :jeyyar:
Bu fareler çok akıllı pis şeyler
Bizim işyerindede var, hergün görüyorum, ilk zaman yapışkana yapıştılar
Sonra etrafından dolanıyolarmış elaman görüyomuş, zaten zehride yemiyolar
Pis şeyler ıyyy tuhaf oldum yine..... önümden gecitğide çok olur aşağı indiğimde
İyi bari gözün aydın

kaydirigubbakcemile5
bende adanada 4 ay kaldığımda başıma gelmişti. yavru beyaz bi fareydi çok korkmadım yapışkan ağda gibi :)) ilaç vardı onunla yakaladık canlı şekilde atmıştı..
da beni çok ürperten konu kahverengimsi kertenkelelerin duvarlarda ve tavanlarda gezmesiydi..
görenler o bişey yapmaz derdide alışmak ne mümkün :)
bu yaz gittiğimde eltimin evinde de sülükler vardı hamam böcekleride cabası.
nemli yerlerde çok olmalılar.. ankarayı seviyorum :))

bende çok seviyorum ankaramı

Back
X