• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayy kızlar iğrenç bir derdim var yardım edin :S

oleyyyyyyyyyyyy oleyyyy oleyyyyyyy hihoyyythihoyyythihoyyyt
kızlar günler sonra farem İsmetten kurtuldum(adını ismet koymuştum) şakkıdıama bu avrat çıktı...bide doğurmuşmu :1shok:3 tanede torun yapmış benim misafir gerçi mısafırlıkten cıkmıstı bılıyorsunuz beraber kardeş kardeş yaşadık günlerce:) nessssee yavrularıda kendıde mefta oldu..:jeyyar:.
ay alışmışım ama hee günlerdir gözüm arıyodu ya sanki hala varmış gibi yerlerı takıp edıyorum ayaklarım havada.... Çok üzgünüm çoooknasıl öldüğüne gelince ıykkk orası bıraz ıgrenç:1shok: yavruları eşim buldu tabı anaları yok pıyasada ıkı gun sonra oda benım bembeyaz canımmmm koltugumun mınderıne gırmiş salak hayvan ne işin var ordaCADIARZU sonra benim kocişte sen otur üstüne...mafoldumben
böğkkkk iğrenç bi manzara yaniakannehir ıyyy bana kalsa koltuğuda cenazeyle atcaktım ama izin vermediler.şimdi o koltuğa oturamıombilmiyorumkismile

gözünaydınn :teytey: anlamadığım bişi bu ismet 9. kata nerden girmişş :bbo:

bizim evdede var fare 1 haftadir alt komsuda ilk cikti 4,5 gün sonra bizim evede ugradilar kendileri eyvahedigeldismile kapan koyduk kapana cikolata peynir vsler yakalanmadi bir tülü bilmiyorumkismile bulundum yerdede yapiskan satilmiyor yasak geldi fareleri aci cekerek öldürmekten dolayi :kızgın: evsahibimizde tatilde gelince ilaclatcakmis telefonda dedi o gelene kadar fareler tam yerlesir evime :sinifsinif: bazi arkadaslarin yorumunu okudumda alciyla un diyorlardi birde onu deniyim umarim ise yarar boshayallersmile fareden fena sekilde korkuyorum gece korkarak sahuru hazirliyorum

allah yardımcın olsun canım ben neler çektim off halada sanki devamı var gibi çünkü tedbir olsun diye dolap arkasına koyduğumuz zehirli buğday azalmış henüz kendisini felan görmedim ama varsa kafayı yerim artık...eyvahedigeldismile

marsmellow geçmiş olsun artık,ve sana şimdiden kolay gelsin diyorum o evi nasıl temizleycen köşe bucak kimbilir :ecrin_bebek:

allah yardımcın olsun canım ben neler çektim off halada sanki devamı var gibi çünkü tedbir olsun diye dolap arkasına koyduğumuz zehirli buğday azalmış henüz kendisini felan görmedim ama varsa kafayı yerim artık...eyvahedigeldismile

cok sagol canim sen kurtulmussun darisi basima

darısı benim de başıma...

yemekten sonra bulaşıkları makineye atalım dedik veeeee makinanın yanından siyah bir karaltı hızla geçti... kapının arkasına... belki dedik böcüktür.. ordan ararken buzdolabının arkasından tekrar makinanın arkasına....

hemen çarşıya gidildi. bayerin bir ilacı varmış ondan koyduk.. sabahı bekliyorum.. deliricem...

Bu küçük yaratık sonunda benim evimi de ele geçirdi. Dün gece mutfakta gördük. Camın kenarındaki küçük oyuğu büyütüp kendisine geçiş yeri yapmış hemen sıvadık orayı sıvamadan evvel oradan çıktı sandım ama çıkmamış sanırım çünkü sıvanın kenarı tırtıklanmış, off Allahım evde karafatma fare her türlü haşeremiz var artık nefret ediyorummmm. Yapıştırıcı ve fare zehiri aldım nasıl kullanacağımı bile bilmiyorum köydeki evimizde bile fare yoktur bizim, nereden çıktı bu yaratık

Back
X