• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayyy saçıma gıcık oldumm

yavedud

Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2013
70
19
8
35
Balıkesir
kızlar şimdiye kadar saçıma boya sürmemiştim. bi degişiklik olsun dedim. Lorelalin 7.1 ini sürdüm koyu kumral saçlarıma.

ya renk güzel oldu ama saçımın dibi ile uçları arasında 2 ton renk farkı var nerdeyse yaa neden böyle oldu rezil gibii. uçlar koyu kumral saçımın dibi açık kumral.

arkadaşım var bu işlerden anlıyo. saçın dibi sıcak oldugundan boyayı daha çabuk emer. uçlardan boyamaya başlamalıydın mesela uçlar 30 dk beklicekse dipler 20 dk beklemeli dedi. Keşke boyamadan sorsaydım haklı olabilir.

şimdi ben aynı renge boyıcam renk eşitligini saglamam lazımm. Uçlarda kaç dk diplarde kaç dk bekletiyim ki açık olan diplarim uçlarıyla eşit hale geldin

bilen biri yazdın lütfennn çok üzgünüm çoookk

saç dipleri sıcaktır o yüzden boyaya daha fazla reaksiyon verir
1. önce uçlara sonra diplere uygulama yapılması lazım
2. hepsini boyadıktan sonra saç uçlarını poşete, boneye sarıp fönle biraz ısıtılabilir

tavsiye istemişsiniz o kısmı atlamışım
bir ton koyusuyla dip yapabilirsiniz saça (sadece dipler boyanıp yıkamaya az zaman kala tüm saça uygulama şeklinde)
saçınız ince telli ise çok fazla uğraşmayın bu tonlar açıcı içeriyor yanma yapabilir

Son düzenleme:
kızlar şimdiye kadar saçıma boya sürmemiştim. bi degişiklik olsun dedim. Lorelalin 7.1 ini sürdüm koyu kumral saçlarıma.

ya renk güzel oldu ama saçımın dibi ile uçları arasında 2 ton renk farkı var nerdeyse yaa neden böyle oldu rezil gibii. uçlar koyu kumral saçımın dibi açık kumral.

arkadaşım var bu işlerden anlıyo. saçın dibi sıcak oldugundan boyayı daha çabuk emer. uçlardan boyamaya başlamalıydın mesela uçlar 30 dk beklicekse dipler 20 dk beklemeli dedi. Keşke boyamadan sorsaydım haklı olabilir.

şimdi ben aynı renge boyıcam renk eşitligini saglamam lazımm. Uçlarda kaç dk diplarde kaç dk bekletiyim ki açık olan diplarim uçlarıyla eşit hale geldin

bilen biri yazdın lütfennn çok üzgünüm çoookk

her boyada henelde öyle bi durum olur. Benimde dipler hep daha açık olur. Yıkadıkça düzelir o kadar dert etme. Eğer illa boya yapıcam dersen Diplerden 1-2 parmak bırakıp boya dibi hiç boyama onu tekrar yarım saat beklet.

Ama bana kalırsa hiç boyama 2 haftaya düzelir

Back
X