• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayyyy bir beceremedinnn

Merhaba arkadaşlar
beni bilen bilir 7 aydır denememize rağmen bebeğimiz olmadı henüz allah nasip etmedi demekki..
çocuk istediğimi sınırlı insanlara söyledim korunmayi bıraktığımızida. ..
dün misafirim geldi kim olduğunun önemi yok. .. Kadın 6 aylık hamile...
bana sordu yok allah ne zamanki nasip ederse o zaman olur inşallah dedim...
bana ne dese beğenirsiniz.
AYYYY KIZ SENDE AYLARDIR BECEREMEDİNNN..
içim yanıyor sustum kaldım ne diyeceğimi bilemedim...
dün gece hiç uyumadim ağladım bunu yazarken de ağlıyorum...
benim sınavım da bu. ..
insanların senelerce olmuyor sabır et diyorum kendime...
insanlar destek olacağına içimi yakıyor...
insanlardan uzaklaşmaya nefret etmeye başladım...
beni anlayan insanların yorumlarına ihtiyacım var... gözyaşlarımi dindirecek yorumlara...[/QUO

Benim kardesiminde geç oldu bir 6 ay sonra fln neden bu kadar tanıyorsunuz insanları lafını ver oturt
Benim bir akrabamin 7 sene Dr Dr gezmiş olmamış sonra kendiliğinden olmuş
Allah ol deyince olur dua et[/QUOTE

Üstte yorumum

Merhaba arkadaşlar
beni bilen bilir 7 aydır denememize rağmen bebeğimiz olmadı henüz allah nasip etmedi demekki..
benim sınavım da bu. ..
beni anlayan insanların yorumlarına ihtiyacım var... gözyaşlarımi dindirecek yorumlara...
ablam 1.5 yil denedi sonra doktora gittiler.enistem de ablam da bazi testler yaptirmaya basladilar. kan alinirken bike ablamin yanindaydim...neyse sorun var mi yok mu diye bakilicakti...hastane ankarada en pahali ve taninan yer bu arada. hamile imis 2 aylik. ama onlar anlamadi. biz surekli kusunca gidip test aldik sonra baska yerde kan tahlili ve anladik ki hamile.
7 ay nedir ki? bazilari 1 kere de kalir bazilari 1 yilda. bunda uzulucek ne var.cahil ve art niyetli insanlari hic takmamaya calisin zavalli onlar.
muhim olan saglikli ve uzun omurlu bir bebeginizin olmasi. 3 yasinda losemi olsa allah korusun tobeler olsun daha mi iyi. hayirlisi diyin nolur hic takmayin artik herseyin caresi var. rahat olun ...hamileyim diye sevinirsiniz dusuk yaparsiniz. dogdu diye sevinirsiniz kisa omurlu olur. hayirlisi olsun saglikli olsun da zamani gelir merak etmeyin uzulmeyin nolur. hamile bir kadin nasil boyle seytani bir yorum yapar o kadar kizdim ki tanimadan igrendim o kadindanm allahim ya ne kotu niyetli.

Merhaba arkadaşlar
benim sınavım da bu. ..
beni anlayan insanların yorumlarına ihtiyacım var... gözyaşlarımi dindirecek yorumlara...

O becermiş de noolmuş sanki hasba? Ay sanki bi kendi sağlıklı üreyebiliyor. Hiç içini akma herkesin sınavı başkadır. İnşallah akın zamanda alırsın kucağına bir bebek :)

kadın bebeği kaybetti :KK43:

Şu yorumu sonradan gördüm, büyük geçmiş olsun arkadaşına.. Kendini hiç suçlu hissetme ama öyle densiz bi kadın kesin sana suçlu hissettirmeye çalışır kendini "nazar oldu" falan diye laf sokar. Sıkma sen canını..

Ben 2014 mayistan beri denedim.tam kendi haline biraktim.yeni ise girdim olmasin dedim.subatta hamile oldugumu ogrendim.adetlerim sebepsiz yere duzensizdi.icinizi ferah tutun.akisina birakin.o kadinada haddini bildirseydiniz

Bana da neler neler diyorlar,sonra da üzülme olur diyorlar..Ahh ah acımasız insan mı yok dünyada,benciller..

hanimlar bahsi gecen hamile kadin bebegini kaybetmis..

Allah evlat acısıyla sınamasınüzüldüm o kadının durumuna da..
Sana gelecek olursak, ne bu karamsarlık daha 7ayda? insanlar 20 yıllarını veriyorlar. Bana inan Allah duyuyor seni, isyan etme, dua et. Her haline her şeyine sadece şükret. Hiç ummadığın anda açılır kapılar, rabbine sığın. İnşşallah o hayırlı haberi alırsın bir gün inan böyle hissediyorum ağlama, çaresiz değilsin. Rabbin var, hakkında hayırlısını diliyorum için temiz birine benziyorsun Allah dileğine kavuştursun

Iki cocugumda da hic sasmadi korunmayi biraktik 8 ay sonra falan hamile kaldim ama mutlaka geçti o aylar...
Teyzem tam 14 sene bekledi ve bi kuzumuz var suan sabir dua.. Olacak senin de insallah

7 ay umudunuzu kaybetmeyin lütfen, kuzenim 16 yıl sonra aldı yavrusunu kucağına. Misafirinizi de kafanıza takmayın belli ki boş boş konuşan bir tip.

Back
X