ayyyy çok korkuyorum..

Off bende çok yerdim hamileyken bebeğimi zayiflatmadi ben çok zayifim kizimin masallahi vardı dünyaya gelince ama meyveli Sofa içme sade iç mineral oldugu için bebeği geliştiriyor

Evettt tuz da döküyorummm Canım sürekli ekşi bişeylere tuz döküp yemek istiyor şimdi bile ağzım sulandı

Valla hi dün gece ışgın diye bi bitki var ona aşerdim baktığım her yerde onu görüyordum hatta eşime bakarken bile ama nasıl canım istiyo heryeri aradım araştırdım ama yok bulamadım salatalık yedim bol bol(((

Benimde canım ekşi erik çekiyor 10 gündür eşim erik almış gelmiş ama o tatlı erik canımın isteği bir türlü gitmiyor hep gözümün önüne geliyor yeşil biber gördüğüm an bile erik gözümün önüne geliyorrrr

Ah nasıl kötü bir duygudur istediğin tatta olmaması...Bu arada hep ekşi aşeriyoruz AYŞELERİMİZ mi olacak acaba:D

Bende hamlyken asırı biber yiyodum zayıflatır dediler dr sordum ye c vitamini bisi olmaz dedi. Bi de ye eksiyi çıkar ayseli

Bende limon aşerirdim yerdim ama hergün değil arada sırada
Herşeyin fazlası zarar olduğu gibi limonda hamileyken zararlı diye duymustum

Bebeğe öyle hemen birşey olmaz Allah'ın izniyle, korkmayın,ama kendinizi de frenleyin, gün aşırı 1 tane yiyin canınız çok istiyorsa.

ben hamile iken tuzlayıp tuzlayıp yemiştim.bebeğim gayette normal kiloda doğdu.

lımonu bılmıyorum ama ben sade maden suyu cok ıcerdım bebegın diş gelısımını saglıyormus ve zaten ıcınde kalsıyum oranı flan da yuksek eger maden suyu da ıcecek ısen bence sade ıc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…