• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayyyy çok korkuyorum..

xx_pitircik_xx

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2014
303
57
38
33
Canım sürekli limon istiyor ve bazen günde 2 tane tuzlayıp yiyorum ama şimdi kuzenimle konuştum çok zararlı hamileler yememeli çocuğu zayıflatıyormuş birde limonlu soda çok içerim Bu konu hakkında bilgisi olanlar lütfen yazabilir mi doktoruna soran oldu mu hiç limonun zararı var mı ?????????

BÜYÜKLerimiz öle der evet limon bebeği zayıflatır der ama bilimsel olarak bir bilgim yok.bende yedim ama sizin kadar diil tabi

canım cok yeme hem tansiyonun düşer hem mideye cok zararlı fazlası

limonu bilmem de biraz daha o şekilde tuz yerseniz hem şişersiniz hem de tansiyon sorununuz olur..

ben ilk hamileliğimde sabahları yataktan kalkar kalkmaz 2-3 tane dilimleyip yiyordum 2. hamileliğimde yemedim sonuç
ilk bebeğim 3500 kilo doğdu
2. bebeğim 2900 doğdu

Çok alakasız olacak ama bahsettiğiniz şeye karşı tikim var şu an ağzım burnum yamuldu içim bi hoş oldu oyhh :D

Konunuza gelirsek, aşeriyorsunuz da biraz fazla sanki, her şeyin fazlası zarar, tadında bırakın bence.

Bebişiniz de şimdiden hayırlı olsun:KK46: :nazar:

ben hicbirsey kisitlamadan ama asiriya da kacmadan yedim ictim hicbir kimsenin batil inanclarinada dediginede inanmadim 3 cocugumda zeki ve sagliklilar cok sukur rabbime:nazar: hic unutmuyorum buyuk kizima hamileyken :anneadayı:gulu kokladim diye mahallede butun kadinlar koro halinde bagirdi cocugu dusurmedigime sukur ettim ne oldu dedim gul koklayan hamile kadinlarin cocugu dogunca lekeli olurmus hep yalan kizim kusursuz guzellikde desem abarmis olurum herhalde bi anne olarak yok 40 cikmadan aksam disari cikilmaz onlarada uymadim malum yurtdisinda carsida oturuyordum ekmek eksik gittim aldim sut eksik aldim millete kalsa carpilirmisim tas gibiyim :63:buyuk kizimda hayatimda yemedigim kadar cok erik yedim oglumda balik manyagi olmusdum kucuk kizimdada kucuk salatalik tursusu cilek cok yedim :KK14:

Genelde kız anneleri aşeriyor etrafımda da.Yediler bir sıkıntıları olmadı tabi biraz azaltırsanız iyi olur yine de.

Evettt tuz da döküyorummm :D Canım sürekli ekşi bişeylere tuz döküp yemek istiyor şimdi bile ağzım sulandı :D :D :D

Back
X