Ayyyy kesemizi gördük :-)

Canim durumun nedir merak ettim
maaalesef dün akşam düşük yaptım bi umutla dr dan güzel bi haber istedim ama olmadı kese yoktu :-( çok şükür bi kızım var da ona sarılıp daha güçlü olmaya çalışıyorum :-( inş sen bebişin kalp atışlarını duyarsın canım

1 gece önce acildeydim ama hiçbirşey yapmamışlardı canım dün düşük yaptığımı öğrendim maalesef :-(

Allah sabır versin kaybettiğiniz yavrunuzun ömrü kızınızın olsun inşallah. çok üzgünüm

Canım senin son adet tarihin ne? Ben 4+4 üm kese görünmedi. Rahim kalınlaşmış dedi. Normal mi acaba

Canım benim son adet tarihim 18 Şubat. Ultrason cihazından dolayi olabilir. Eğer eski olanlardan kullaniyorlarsa.

Canim cok uzuldum cok gecmis olsun, yavruna sarilip tez zamanda yaralarini sararsin insallah.

maalesef canım düşük yaptım :-( :-( :-(
Çok geçmiş olsun geçen sene de ben böyle kötü bi olay yaşamıştım. Zor gerçekten ama sağlıksız olduğu durumlarda düşük oluyo diye düşünmek lazım. Allah yardımcın olsun. (

Canım benim son adet tarihim 18 Şubat. Ultrason cihazından dolayi olabilir. Eğer eski olanlardan kullaniyorlarsa.

Alttan bakmadı dimi sana? Bulunduğum ildeki en iyi özel hastane ultrason cihazı eski değildir heralde.. Doktor normal görünmemesi dedi ama insan tedirgin oluyo. 20 şubatta benim sat. Doktor 3-4 gün sonra görünür dedi.

Yok alttan bakmadi ama normaldir bence de gorunmemesi. Benim kese de zor göründü hatta ben panik olunca doktorum daha çok küçük olduğunu gorememein o yüzden normal olduğunu söyledi. Fazla kilon var mi senin canım? Bu da etkiliyormus çünkü.

Benim bir akrabam cok kiloluydu hamile kaldığında o da hem keseyi hem de kalp atışını çok sonra duydu ama gebeliginde sorun yok. Doğuma yaklaştı hatta. Stres yapma kendine doktorun olumsuz birşey olsa söylerdi zaten.

Yok canım kilolu değilim 53 kiloyum 174 boyum:) doğru diyosun kötü bişe olsa doktorlar hemen söylüyo pat diye. Haftaya gideceğim tekrar. Görünür heralde.

Çok geçmiş olsun geçen sene de ben böyle kötü bi olay yaşamıştım. Zor gerçekten ama sağlıksız olduğu durumlarda düşük oluyo diye düşünmek lazım. Allah yardımcın olsun. (
amin canım evet çok zor hele bi de 4, olunca çok daha zor oluyo ama bizim imtihanımız da bu şekildeymiş çok şükürki bi kızım var

arkadaşlar merahaba bende bebeğimin doğacağı muhtemel tarihi koymak istiyorum ama nasıl yapılıyor bulamadım yardımcı olabilirmisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…