ayyyyyyyy bende evlenicem inşallah nasıl bir heyecan yaaaaaaaa yerimde duramıyorum:)

alomrumu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2013
102
3
38
Bursa
ablalarım ben bayramda nişanlanıcam kurban bayramında da evlenicem. fakat bursada yasıyorum düğünüm erzurum da olacak. ve ben nelerim eksik nişan için bilemiyorum. çalısıyorum evde olup da eksiklere bakamıyorum annemde bensiz birsey yapmıyor. simdi sizden isteğim nişan için neler gerekli neler olması gerekli? erkeğin gelirken neler getirmesi gerekli?benim onlara neler yapmam gerekli?kapalı biriyim nasıl giyinmeliyim?isteme olacagı aksam da nasıl olmalıyım? çok korkuyorum bi aksilik olur diye. esya olarak ne alazım nişana?lütfen listelerinizi bekliyorum.

ablalarım ben bayramda nişanlanıcam kurban bayramında da evlenicem. fakat bursada yasıyorum düğünüm erzurum da olacak. ve ben nelerim eksik nişan için bilemiyorum. çalısıyorum evde olup da eksiklere bakamıyorum annemde bensiz birsey yapmıyor. simdi sizden isteğim nişan için neler gerekli neler olması gerekli? erkeğin gelirken neler getirmesi gerekli?benim onlara neler yapmam gerekli?kapalı biriyim nasıl giyinmeliyim?isteme olacagı aksam da nasıl olmalıyım? çok korkuyorum bi aksilik olur diye. esya olarak ne alazım nişana?lütfen listelerinizi bekliyorum.

canım hadii şimdiden hayırlı olsun,
erzurumda mı oturacaksınız ?

merhaba Allah hayırlı etsin :)
Bende erzurumluyum ve bursada oturuyorum. Neredeyse aynı tarihlerde abim evleniyor dolyısıyla yaptıklarımızı anlatmam yardımcı olacaktır :)
Öhöööm ..! )
Nişan kız tarafına aittir yani evde yaoıyorsan evde, bir yer tutulacaksa sen tutuyorsun.. Nişanda erkek tarafı kalabalığa göre çerez getirtir. Biz 25 kilo has çerez almıştık peymandan. Sende aldır acıma :D
İşte nişan için erkek tarafı kıza nişan bohçası getirir. Nişandan sonra da siz damat bohçası götüreceksiniz (annesine,babasına varsa kardeşlerine de bohça yapılacak..s Onlarda senin ailene yapmak durumunda onlar getirmezse sizde götürmezsiniz.) Ama onlar hamam takımını getirdikten sonra sen bohçayı götür Onlarbohçayı kına günü getrip evine bırakacak (bir takım iç çamaşır, bir takım fantezi gecelik, bir adet lif, bir adet havlu, bir takım elbise,başörtü,ayakkabı,çanta falan olacak o bohçada..) nişandan sonrada hamam takımın gelecek bir sürü lif,patik,havlu kıyafet, çamasır takımları falan kısacası herşeyyy :) nişan günü kıyafetin senden kuaförün eniştemizden olucak..)
Ayyyyh yoruldum :) :)

benimde ekim kasım gibi olucak sanırım tarih daha belli değil :15: bende cok heycanlıyımmm :16: çeyizimde cok eksikler var istanbulda yaşıyorum, bohça ve çeyiz konusunda yardımmm :)))

Selamlar :3:

Benimde nişanıma 1 ay kaldı kısmet olursa agustosta nişanım :34:

Hazırlıklarımız bitti sayılır şimdilik:34:

Nişanda kalabalık olacagımız için babam yer tuttu sevgilim nişan kıyafetimi ayakkabımı ve bohçam için gerekli olan herşeyi aldı bizde aynı şehilde ona aldık takım elbise ayakkabı gömlek ve alcaz ( damat bohçası henüz tamam değil eksiklerimiz çok ama nişandan sonra götürceğimiz için acele etmiyoruz açıkçası :) )

Ailelere bohça yapılır mı yapılmaz mı hiç konuşmadık aslında bizim tarafta yapılır ama bence çok saçma annemce deil öle ilginç bişiy bnm herşeyimi aldı saolsun sevgilim kv düşünüp aileme koyarsa bişiy bizde onun ailesine yapacağız :34:

Sende stres yapma buarada nişanım için hediyelik uygun fiyatlı süs ayarlamaya çalışıyorum buda isteğe bağlı bişiy :34:

İnşallah herşey gönlümüze göre olur ve hakkımızda hayırlısı olur :16::16::16:

Back
X