Az Artan Beta, Kzlar Umut Var Mı?

Mavi Mor Yesil

Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2025
227
58
13
27
Merhaba, içim içimi yiyor. Okumadığım site sayfa kalmadı. Geç döllenme yok öncelikle, çatlama vs. her şeyi takip ettim. 8 Temmuz regl günümdü yani çatlamanın 14.günü testim epey silik çıktı. 12 Temmuzda kan verdim 127 çıktı. Dünyam başıma yıkıldı çünkü öteki hamileliğimde de böyle oldu kese göründü ve kaybettim. Yine de ben sırasıyla değerlerimi yazayım:
4.gün 127- 42 saat sonra 195-48 saat sonra 319 48 saat sonra 704.
Regl gecikmesinin nereden baksanız 10.günü.
Doktor asla olumsuz konuşmuyor yorum bile yapmıyor eski gebeliğini unut bu yeni bir hikâye diyip beni avutuyor. Kızlar sadece betası benim gibi olanlar yazsa olur mu. %90ınınız çok yüksek görüyorum. Toplu bir şey bulamadım. Mutlaka betası çok yüksek olanlar da yazmış sayfalara kim ne yazdı çorba oldu. Sağlıklı olma olasılığı olabilir mi? Kanama vs yok. Bir de artışı da yorumlayabilirsiniz. Bu arada dün 704tü doktor kontrol etmedi birkaç güne bakalım dedi.

Gayet güzel artmış neden korktunuz? 48 saatte %60 yeterli

Beta güzel yükselmiş neden korkuyorsun ki ? Hcg çok dalgalı bir hormon sürekli aynı oranda yükselmek zorunda da değil herkeste aynı oranda yükselmek zorunda da değil her hamilelik kendine özgüdür takılma lütfen ve doktorunun dediği gibi o gebelik orada kaldı bu yeni gebelik ve yeni bir sayfa :) 2 kayıp yaşadım 3.ye ağlayarak gittim eminim diyorum bu da gidicek diye doktor ayrı eşim ayrı sakinleştirmeye çalıştı her kontrolde:) sonuç 22.haftadayız yani seni çok iyi anlıyorum ama demem o ki nasipten ötesi yok ve bir kere başına geldi diye yeniden başına gelecek diye birşey de yok sakın düşünme geçmişi unut gitsin önüne bak. Dediğim gibi artış da yeterli

Allah yavrunu bağışlasın canımm. O zaman beni ekstra anlayabiliyorsundur. İnşallah süreç bu sefer benim korktuğum gibi olmaz. Teşekkür ediyorum :)

Allah yavrunu bağışlasın canımm. O zaman beni ekstra anlayabiliyorsundur. İnşallah süreç bu sefer benim korktuğum gibi olmaz. Teşekkür ediyorum :)
Çok teşekkür ederim inşallah sen de sağlıkla kucağına alırsın bebişini evet seni çok iyi anlıyorum o stresi korkuyu çok iyi biliyorum ama dediğim gibi her gebelik kendine özgüdür bunu sakın unutma :)

Merhaba benzer bir durum yaşadım. 6 günlük gecikmede 180 çıkmıştı. İki gün arayla beta verdim. Sırayla 417, 845, 1129, 1895 çıktı. 845’ten 1129’a çıkması yetersizdi mesela. Kese görünmedi bir hafta önce. İki gün sonra tekrar gel demişlerdi gitmedim. Pazartesi günü için randevu aldım. Varsa kesin gözükeceği zaman gitmek istedim çünkü sürekli git gel psikolojik olarak da yoruyor insanı. Siz de sakin olun bekleyin inşallah bir aksilik olmaz. Benim de bundan önce bir düşüğüm var tedirginliğinizi anlıyorum. Ama sağlıklı gebelik devam eder. Hayırlısı olsun

Merhaba, sizin değerlerinizi burada araştırma yaparken görmüştüm. Evet benim öteki gebeliğimde de size yakındı artışlarım, yine bu da öyle. Bakalım bizi neler bekliyorr. Yarın ben bir daha kan vereceğim. İnşallah bir aksilik yoktur ikimiz için de. Birbirimize haber verelim, inşallah umut olabiliriz. Sizin kaç haftalık şu an görünürde?

Olur tabi haberleşelim, yarın benim de randevum var. Kese gözükmediği için haftasını saptayamadık. Son adet tarihine göre altı hafta yeni oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…