Az evvel ilk adımı attım.

ekim87

Guru
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2009
136
142
303
İstanbul
Öncelikle yaşım 26 . Sürekli tahsilat için gittiğim bir şirkette vezne çalışanı birine :18: 1 aydır gönlüm kaydı.
Aşırı Facebook karşıtı biri olarak bir facebook hesabı açtım yeni ve onu buldum arkadaş eklemeye kapalıydı.
ve "Hey Selam" diye mesaj attım bakalım. Forumlardan Sözlüklerden o kadar şey okudum ki bu ilk adımı bayanın atması konusunda
en son boş bulunup mesajı gönder butonuna bastım beklemedeyim artık bakalım kader kısmet.

dert değil ama yazıp rahatlamak istedim. pek arkadaşım yok da.. o da ayrı bi topik konusu tabii..

okuduğunuz için teşekkürler

Evet kesinlikle hepiniz tek tek haklısınız. Gönderdikten sonra bana da dank etti ergenvari bi başlangıc oldu. ama iş dönüşü bir haftadır yolda yürüken kafamda cümleler cümleler üstüne kuruyordum ölçtüm biçtim işin içinden çıkamadım böyle saçma bişi oldu işte.

İsmim ve soyismimi bildiğini biliyorum tanıma konusunda sıkıntı olmaz. Ellerinde yüzük yok , yokladım hep zaten.Facebookta da resimleri açık tehlikeli bi durum yorum yok.

Birtek çekindiğim evet dediğiniz gibi bi kızın böyle cüretkar davranması onu düşündürebilir çünkü kendisi Kerküklü

henüz cevap yok, mesajımı gördüğünden bile emin değilim dediğiniz gibi diğer klasörüne gidicek ...

eğer bu işe başlamasaydım hep içimde kalacaktı belki başka birini gözüm görmezdi uzunca bi süre.
ama başladık bakalım olumlu ya da olumsuz bir netice her türlü yolumuzu belirleyecek.

Ha artık onun bulunduğu şubeye gitmem iş için o olacak.

mesajı görmedi sanırım ben de engelledim onu . böylelikle mesajı görse bile adım yazmıyormuş .Facebook kullanıcısı tarzı bir şey yazıyormuş.
neden engelledim çünkü heyecanım söndü . Cesaret güzel bir şey ama önce kendinden emin olmak gerekiyormuş onu anladım haa belki görüpte olumlu yanıt alsaydım nasıl gelişirdi bilmiyorum ama bu belirsizlik ateşimi söndürdü diyebilirim.:ssz:

Son düzenleme:
Arkadas eklemeye kapaliysa belki sevgilisi vardir. Once onu baska turlu ogrenseydin, sonra mesaj atsaydin. Ilk adimi kiz tarafindan bekleyen erkekler istisnadir. Erkekler sevmez boyle seyleri. Kovalamak isterler. Kendini tanitmaman iyi olmus. Belki red cevabi gelecek ya da hic cevap gelmeyecek ve iyi hissetmeyecektin.

Son düzenleme:
tebrik ederim..bayanin ilk adimi atmasinda hic bir sakinca gormuyorum ben sahsen..tabi senin gbi ozel duygular besledigi surece..umarim diledgn cevabi alirsin bizede hbr vermeyi unutma:1:

Sizi hiç tanımayan birine hollywoodvari "heey selam" yazdıysanız adam da "naber bro" yazar. Ya da bu kim yaaa diyip diler. Keşke kendinizi tanıtsaydınız.z

Arkadaşlığa kapalı olmasının sebebini bir öğrenseydin sevgilisimi var ve kendini tanıtsaydın öncelik ile ayrıca karakter yapısını ne kadar biliyorsun bazı erkekler teklif eden kızlara hızlı yaşayan kız etiketi vurmaktan çekinmezler hele ki mesajın çok kötü olmuş dilerim istediğin gibi olur herşey.

Son düzenleme:
Hoş bir giriş olmamış. Liseli ergen ağzıyla yazmışsınız resmen. Basit olduğunuzu düşünebilir..Arkadaşın dediği gibi kendinizi tanıtsaydınız daha iyi olurdu.

Tamam ilk adımı atmışsın iyi hoş da..
"Hey selam" nedir ya :27:

Bende geçen hafta perşembe günü merhaba :) yazdım fakat o kadar bakan çocuk sanki kötü bir şey yapmışım gibi beni görünce yolunu değiştiriyor artık ve bugün bir hafta oldu cevap yok :19: ve ben merhaba ya cevap vermez diye düşünüyordum sen hey selam yazmışsın cevap verirse şanslısın demektir

Son düzenleme:
Ne güzel ilk adımı atmışsın ama bazı şeyler bana saçma geldi;

1: Neden internette kadınlar ilk adımı atarmı gibi şeylere baktın? Kend kararlarını almalısın kendi duygularınla..

2: Ben bana biri facede selam bile yazsa engelliyorum hey selam biiraz 'sallaş' olmuş keşke merhaba ben şu şu yazsaydın :ssz:

Ama belkide seni tanıyacak bari bir foto koyda tanısın seni:12:

ilk adımı atacaksanız keşke facebook üzerinden değil de yüzyüze yapsaydınız.tabi yazdığınız mesaj da pek uygun olmamış.yaşınız lise yaşlarında olsa olabilir de sizin durumunuz için pek uygun bir mes. değil

Keşke facebook karşıtı olarak kalıp, yüzyüze deneseydiniz ve tabi hakkında bilginiz var mı yani özel hayatıyla ilgili

Hey selam cok sacma olmus desem :) bence hemen kendini tanit canin yoksa kotu bi durumda kalirsin, selam yazdim ama taniyamamis da olabilirsin ben,,, . İyiaksamlar de bari yoksa ya cok cocuk oldugunu ya da ona asik oldugunu dusunur :/

lost'da kate ve jack birbirlerine hey diye selam verirlerdi, lost izler miydin çokca?
cevabı az çok tahmin etsem de hadi hayırlısı diyelim:34:

Evet kesinlikle hepiniz tek tek haklısınız. Gönderdikten sonra bana da dank etti ergenvari bi başlangıc oldu. ama iş dönüşü bir haftadır yolda yürüken kafamda cümleler cümleler üstüne kuruyordum ölçtüm biçtim işin içinden çıkamadım böyle saçma bişi oldu işte.

İsmim ve soyismimi bildiğini biliyorum tanıma konusunda sıkıntı olmaz. Ellerinde yüzük yok , yokladım hep zaten.Facebookta da resimleri açık tehlikeli bi durum yorum yok.

Birtek çekindiğim evet dediğiniz gibi bi kızın böyle cüretkar davranması onu düşündürebilir çünkü kendisi Kerküklü

umarım o şekilde düşünmez.
Ama bir kerküklüyede üstelik tanışmıyorsun Hey selam denmezki arkadaşım yaa :1:

Back
X