Öncelikle yaşım 26 . Sürekli tahsilat için gittiğim bir şirkette vezne çalışanı birine :18: 1 aydır gönlüm kaydı.
Aşırı Facebook karşıtı biri olarak bir facebook hesabı açtım yeni ve onu buldum arkadaş eklemeye kapalıydı.
ve "Hey Selam" diye mesaj attım bakalım. Forumlardan Sözlüklerden o kadar şey okudum ki bu ilk adımı bayanın atması konusunda
en son boş bulunup mesajı gönder butonuna bastım beklemedeyim artık bakalım kader kısmet.
dert değil ama yazıp rahatlamak istedim. pek arkadaşım yok da.. o da ayrı bi topik konusu tabii..
okuduğunuz için teşekkürler
Aşırı Facebook karşıtı biri olarak bir facebook hesabı açtım yeni ve onu buldum arkadaş eklemeye kapalıydı.
ve "Hey Selam" diye mesaj attım bakalım. Forumlardan Sözlüklerden o kadar şey okudum ki bu ilk adımı bayanın atması konusunda
en son boş bulunup mesajı gönder butonuna bastım beklemedeyim artık bakalım kader kısmet.
dert değil ama yazıp rahatlamak istedim. pek arkadaşım yok da.. o da ayrı bi topik konusu tabii..
okuduğunuz için teşekkürler
Evet kesinlikle hepiniz tek tek haklısınız. Gönderdikten sonra bana da dank etti ergenvari bi başlangıc oldu. ama iş dönüşü bir haftadır yolda yürüken kafamda cümleler cümleler üstüne kuruyordum ölçtüm biçtim işin içinden çıkamadım böyle saçma bişi oldu işte.
İsmim ve soyismimi bildiğini biliyorum tanıma konusunda sıkıntı olmaz. Ellerinde yüzük yok , yokladım hep zaten.Facebookta da resimleri açık tehlikeli bi durum yorum yok.
Birtek çekindiğim evet dediğiniz gibi bi kızın böyle cüretkar davranması onu düşündürebilir çünkü kendisi Kerküklü
henüz cevap yok, mesajımı gördüğünden bile emin değilim dediğiniz gibi diğer klasörüne gidicek ...
eğer bu işe başlamasaydım hep içimde kalacaktı belki başka birini gözüm görmezdi uzunca bi süre.
ama başladık bakalım olumlu ya da olumsuz bir netice her türlü yolumuzu belirleyecek.
Ha artık onun bulunduğu şubeye gitmem iş için o olacak.
mesajı görmedi sanırım ben de engelledim onu . böylelikle mesajı görse bile adım yazmıyormuş .Facebook kullanıcısı tarzı bir şey yazıyormuş.
neden engelledim çünkü heyecanım söndü . Cesaret güzel bir şey ama önce kendinden emin olmak gerekiyormuş onu anladım haa belki görüpte olumlu yanıt alsaydım nasıl gelişirdi bilmiyorum ama bu belirsizlik ateşimi söndürdü diyebilirim.![]()
Son düzenleme: