Az evvel ilk adımı attım.

mesajı görmedi sanırım ben de engelledim onu . böylelikle mesajı görse bile adım yazmıyormuş .Facebook kullanıcısı tarzı bir şey yazıyormuş.
neden engelledim çünkü heyecanım söndü . Cesaret güzel bir şey ama önce kendinden emin olmak gerekiyormuş onu anladım haa belki görüpte olumlu yanıt alsaydım nasıl gelişirdi bilmiyorum ama bu belirsizlik ateşimi söndürdü diyebilirim.:ssz:

Son düzenleme:
Dursaydı keşke ilerleyen zamanlarda mesajını görürse ister istemez ilgisini çekecektin ve cevap gelecekti illaki.Sende o ruh haline göre karşılık verir veya direk hevesim kaçtı derdin.Şımarıkça ama daha güzel bir başlangıç ve son olurdu :))

mesajı görmedi sanırım ben de engelledim onu . böylelikle mesajı görse bile adım yazmıyormuş .Facebook kullanıcısı tarzı bir şey yazıyormuş.
neden engelledim çünkü heyecanım söndü . Cesaret güzel bir şey ama önce kendinden emin olmak gerekiyormuş onu anladım haa belki görüpte olumlu yanıt alsaydım nasıl gelişirdi bilmiyorum ama bu belirsizlik ateşimi söndürdü diyebilirim.:ssz:

iyi yapmışsın böyle başlayan ilişkilerden pek hayır gelmiyor.

İlk adımı bayan atmamalı görüşündeyim, geri kafalıyım biraz belki de ama durum bu :27:

Back
X