Az içimi dökesim var bu gece.. 'Sözlümün tavırları'

Betty42

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2010
106
0
96
Diğer
Kizlar,,

Icimden bende bugun kafamdan gecenleri yazmak geldi..

Ben sozluyum, sozlumle gun icerisinde surekli telefonlasir ve mesajlasiriz.. Aradaki mesafe 2 saatten fazla oldugu icin aramalara daha cok yogunluk koyariz..

Sozlum hafta ici ve cumartesi gunleri calisiyor.. Ben is ariyorum evdeyim su aralar calismiyorum, okulu bitirdim.

Simdi sorunun sozlumun aksamlari yani gece konusmalarina artik eskisi gibi onem vermemesi :(

Nebiliyim sevgiliyken fln sabahlara kadar konusurduk gece baslardik sabaha kadar, ama artik erkenden msj atiyor 23.00 /00.00 de 'Ben yatacagim canim iyi geceler, seni seviyorum ' gibi msjlar..

Bugun biraz tavir yapiyim bu hareketinin hos olmadigini gosteriyim dedim ' : ) tmm iyi geceler 'yazdim. Hemen aradi. Bende dedim evet rahat degilim eskiden sabahlara kadar konusurduk artik erkenden yatiyorsun, sesimi duymak istemiyormusun, askinla konusmak istemiyormus gibi dedim. Oda dedi 'Anla beni ben senin gibi evde oturmuyorum tum gun calisiyorum aksama kadar, dogal olarakta senden erken uykumun gelmesi ve erken yatmak istegim normaldir ' dedi..

Niye simdi boyle oldu. Ben aksami iple cekiyordum eskiden aksam olcakta askimla yine sabaha kadar konuscas, dertlesces, sevgimizi haykircas birbirimize, hayal kurcas gibi seyler dusunurdum. Yok artik ama..

Uzgunum, dayanamadim agladim..

Belki ortada bir dert yok, belkide fazla ilgi bekliyorum bilmem ama uzgunum..

ay yazdim rahatladim.

Okuyan gozlerinize saglik kizlar ..:kedi:

canim bence sozlun hakli bi yandan sonucta dogru aksama kadar calsiyo ve haliyle uykusu erken geliyo
soyledigine gore zaten gun icinde telefonlasiyor mesajlasiyormusunuz umariim send een kisa zamanda bir is bulursun ve inan baska bi isle mesgul oldugunda boyle seylere takilmazsin

zaten gün içinde hep telefonlasıp mesajlasıomussunuz ve hicte soguk tavırlı mesaj atmıyormus uyurken neden bu kadar dert ettiniz anlamadım:umursamaz:
onu sizin düşünüp 'askım uyu sen sabah işe gideceksin' demeniz gerekir bence
erkekler fazla görüşmeye sıkıyada gelemezler erkekler işte:umursamaz:
ama tepkiniz gereksiz soğutursunuz bende söylemesi

adam daha ne desin? yorgunum çalışıyorum diyo. adam çalışıyo hayatın zorluklarıyla mücadele etmeye başlamış anlamışki hayat zor. öyle hoppidi zippidi zamanlar geçiyo.ağır oturaklı olunuyo. erkekler bizim gibi gece gündüz mıncık mıncık olmazlar.

bence böyle nazlar kaprisler yapıp ilişkini yıpratma.yorgunsun yat dinlen hayatım iyigeceler de.
biz öyle uzun konuşmaları sevmeyiz mesela. telefon bizim için sohbet aracı değil haberleşme aracıdır.uzak olduğumuzdada bu böyle.fazlası bayar çünkü.
bence bi düşünün..onu bunaltmayın rahatlatın. sabaha kadar boş lak lak yapacağınıza kısa ,duygu yüklü konuşmalar yapın. ayrıca cep telefonuyla uzun konuşmak beyin tümörü dahil bisürü hastalığa sebep oluyo günah yani:hulya:

adam daha ne desin? yorgunum çalışıyorum diyo. adam çalışıyo hayatın zorluklarıyla mücadele etmeye başlamış anlamışki hayat zor. öyle hoppidi zippidi zamanlar geçiyo.ağır oturaklı olunuyo. erkekler bizim gibi gece gündüz mıncık mıncık olmazlar.

bence böyle nazlar kaprisler yapıp ilişkini yıpratma.yorgunsun yat dinlen hayatım iyigeceler de.
biz öyle uzun konuşmaları sevmeyiz mesela. telefon bizim için sohbet aracı değil haberleşme aracıdır.uzak olduğumuzdada bu böyle.fazlası bayar çünkü.
bence bi düşünün..onu bunaltmayın rahatlatın. sabaha kadar boş lak lak yapacağınıza kısa ,duygu yüklü konuşmalar yapın. ayrıca cep telefonuyla uzun konuşmak beyin tümörü dahil bisürü hastalığa sebep oluyo günah yani:hulya:

tamamen katılıyorum

canım erkek arkadaşın haklı bence yoruluyor sadece bedenen değil beyninin de dinlenmeye ihtiyacı var sen yanında ol bence ve unutma ki erkek arkadaşınla dostların arasında fark var.. arkadaşlarınla saatlerce lak lak dedikodu yapabilirsin ama bir süre sonra bu her erkeği sıkar

valla kimse kusura bakmasın ama bazı kadınlar harbiden abartıyoo. Bence sende onlardan birisin. Çocuk haftanın altı günü çalııyo sabah erkenden kalkıyo iş güç ugraşıyo bide sabahlara kadar senimi oyalıyacak. Valla sevgilin sabırlıymış b ben onu yerinde olsam dalgamı geçiyosun sen kızım diye terslerdim açıkcası

Ya tamam hakli haksiz demiyorum, ama bu aralar zaten cok duygusalim, bu gunlere zor geldik zaten. Herseye aglamaya basliyorum, bana iyi geceler diye msj atmasi bile beni aglatmaya yetiyor. Hersey dokunuyor batiyor herseye aliniyorum. Onun icin biraz fazla ilgi bekliyorum. Sonra bana diyorki ben ailemle misafirlikte oldugum halde, sen beni aksam hic aramadinki, halbuki 2 kere aradim iki kerede yaninda arkadaslari vardi rahat konusamadi ve sonra birdaha aramadim aksam sonra iste demin yatmadan diyorki sende msj atmadim, bende dedim sanki sen rahat konusabiliyon onlarin yaninda...

Benim sorunum herhalde fazla ilgiye alistim simdi boyle konusmalar biraz azalinca batiyor bana..

Yada fazla pirpirikliyim, nebiliyim kafam rahat degil ofhh..

sanirim arkada$imizin asil sorunu sözlüsünün 'önceden' yorgunum uykum var demeyip sabaha kadar telefonla konusabilmeleri.. ama simdi erkenden yatmasi..
bence ali$kanlik oldugu icin garipsiyorsun bu drumu..

gün a$iri haber alamasaydin bi sorun var derdim..o ise habersiz birakmiyormu$ seni.. erkenden yatmasini anlayi$la kar$ila bence ki zaten mesafe varmi$ aranizda.. uzakla$tirma kendinden

canım benim sevgilim de erken yatıyo ama bütün gün de ders çalışıyo, test çözüyo, haliyle yoruluyo a.s ben de bazen öyle oluyorum hatta mesajlaşırken bi gece o bi gece ben uyuyakaldığımız zamanlar oldu kaydirigubbakcemile3 bu konuda hiç kızmadık birbirimize.
Bence onu anlamalısın,yerimseniben sen de onun gibi haftanın 6 günü çalışsan yorgunluktan hemen uyumak istersin.Zaten sen ''tamam iyi geceler'' yazınca hemen aramış ve açıklamasını yapmış.Seninle sabahlara kadar konuşup dertleşip hayaller kurmayı istemeyen biri böyle bi açıklamaya gerek duymazdı bence.a.s ağlamanı gerektiren bir şey yok; gül bakiim :1hug:

sagolun kizlar haklisiniz, ama nebilim belkide 'regl' olcam ondan bu duygusalligim :(

hatta bana 'yinemi bosa alinganlik yapip bana rahat uyku cektirmicen' diye cumle etti ona benzer bisey dedi, yani guya hep erken yatmak istediginde tavir yapiyormusun ve kafasi rahat olmadan yatiyormus..

çocuk gibi davranma istersen adam calışıo haklı
ayrıca tabiki ister istemez bi monotonluk olacak ilişkinizde sen nasıl hayat gecirceksin yoksa sürekli ask böcekleri gibi mi olacak sanıyodun

boş yere üzmeyin birbirinizi tam herşey yoluna girmişken , işini bulmuşken.Sende çalışsan anlarsın onu emin ol
lütfen ufacık şeylerle yıpratmayın sevginizi .

Sabaha kadar konuşmak yorucu olsa gerek...ölü balık gibi gözlerle ,sen hiç işe gittin mi?
abartma yanii..Hem sabaha kadar konuşunca tel.i kulağa koymaktan eliniz kulağınız ağırmıyor mu?
Ben yaşlandım galiba ..bunlar bana angarya gibi geliyor..

canım sorun etme bunu bizde eşimle sevgiliyken konuşurduk sabahlardık evlendik sonra gene ayrı kalmak zorunda kaldık uzun süreler oda işe başladı bu arada eskisi gibi dayanamıyordu çok bilirim konuşurken uyuyakaldığını ....haklılar bir yerde bende çok trip atmıştım ama düşününce anlıyo insan sonraları ben yat artık geç oldu diyodum ...biraz anlayış göster bu seni sevmediği anlamına gelmez inan ....

bizde erkek arkadaşımla ilk zamanlar deli gibi msjlaşır sabahlara kadar konuşurduk...
zamanla bizde de azaldı bu durum çünkü o yoğun çalışıyordu ben ise senin gibi evdeydim...
o günleri özlüyorum ama mecburen anlayışlı olmak zorundayım
anlamak zor oluyor bazen ama onlar haklı canım çok çalışıyorlar ve yoruluyorlar doğal olarak burada bizim anlayışlı olmamız gerekiyr...

Bütün özel durumlarımızı,saçmalıklarımıza kılıf olarak kullanmaya başladık artık.
Adam çalışıyorsa,sabah işe gidecekse tabiki uyuyacak
Bundan doğal ne olabilirki
Robotmu bu gece sizle konuşsun,gündüz deli gibi çalışsın.
Elbet bir yerden fedakarlık yapacak.
Dertsiz başınıza,dertmi arıyorsunuz anlamadımki ben:1closedeyes:

Back
X