Az içimi dökesim var bu gece.. 'Sözlümün tavırları'

Her gün hergün sabaha kadar konuşma bi yerden sonra alışkanlık olur,sıkıntı verebilir..
İşte çalıştığı içinde yorugun oluyodur haliyle..Gayet normal..
Bence dert etme..

betty cim üzülme çünkü bunlar olası şeyler bizde bazen oluyoruz aynı durumlarda bende ağlıorum kızıorum bazen ama o beni yumuşatıo yine her sevgilide olan şeyler yani birazda zaman geçince galiba ilk günlerdeki kadar konuşulmuo işte biraz ama eski halinize dönersiniz çünkü bizde bazen aynen konuşamıoruz yorgun oluyo falan trip atıorum falan sonra hak veriorum sonra bi zaman yine eskiye dönüoruz bi bakmışım sabahlara kadar konuşuyoruz yani üzülmekaydirigubbakcemile5

Kizlar,,

Icimden bende bugun kafamdan gecenleri yazmak geldi..

Ben sozluyum, sozlumle gun icerisinde surekli telefonlasir ve mesajlasiriz.. Aradaki mesafe 2 saatten fazla oldugu icin aramalara daha cok yogunluk koyariz..

Sozlum hafta ici ve cumartesi gunleri calisiyor.. Ben is ariyorum evdeyim su aralar calismiyorum, okulu bitirdim.

Simdi sorunun sozlumun aksamlari yani gece konusmalarina artik eskisi gibi onem vermemesi :(

Nebiliyim sevgiliyken fln sabahlara kadar konusurduk gece baslardik sabaha kadar, ama artik erkenden msj atiyor 23.00 /00.00 de 'Ben yatacagim canim iyi geceler, seni seviyorum ' gibi msjlar..

Bugun biraz tavir yapiyim bu hareketinin hos olmadigini gosteriyim dedim ' : ) tmm iyi geceler 'yazdim. Hemen aradi. Bende dedim evet rahat degilim eskiden sabahlara kadar konusurduk artik erkenden yatiyorsun, sesimi duymak istemiyormusun, askinla konusmak istemiyormus gibi dedim. Oda dedi 'Anla beni ben senin gibi evde oturmuyorum tum gun calisiyorum aksama kadar, dogal olarakta senden erken uykumun gelmesi ve erken yatmak istegim normaldir ' dedi..

Niye simdi boyle oldu. Ben aksami iple cekiyordum eskiden aksam olcakta askimla yine sabaha kadar konuscas, dertlesces, sevgimizi haykircas birbirimize, hayal kurcas gibi seyler dusunurdum. Yok artik ama..

Uzgunum, dayanamadim agladim..

Belki ortada bir dert yok, belkide fazla ilgi bekliyorum bilmem ama uzgunum..

ay yazdim rahatladim.

Okuyan gozlerinize saglik kizlar ..:kedi:

canım biz de evlenmeden önce ne ertesi gün iş ne bir şey demeden sabahlara kadar konuşurduk. ama bir süre sonra bu azalıyor. doğal bir şey yani. artık sevgini içselleşiyor ve sevginizi ifade etme şekliniz farklılaşıyor. ben de ilk zamanlar bunu çok kafama takıyordum ama artık takmıyorum. sadece arada canım takılmak isterse şakayla karışık söylüyorum. hem öyle böyle değil benim eşim dışarıda ayazda soğukta konuşurdu benimle. şimdi bunlar güzel birer hatıra. artık sevgimiz çok daha derin ve ifade şeklimiz de öyle.

Back
X