Az kaldı delireceğim.

İnşallah kararınızı doktordan yana kullandığınızda,mühendis bir talibiniz çıkmaz:KK53:

Bir erkeği değerlendirirken kriterimiz meslekler, yakışıklılık ya da para olmamalı.
Sevgi eğer "rağmen" tipi sevgiyse bir kıymeti var.
Eski konuları bildiğim için kısaca şu yorumu yapacağım.
İlk adamdan bir şey çıkmaz, sünmüş bir mevzu ondan uzak durun. Kendi iyiliğiniz için.
İkinci adamı da sahip oldukları çekici gösteriyor. Yine uzak durun ama o'nun iyiliği için.
Bir ilişki bitirildikten hemrn sonra bir başkasını düşünmek bir başka ilişkiye başlamak marifet değil acziyet.
Ben olsam biraz yalnız kalır kafamı dinlerdim.

arkadaşıma da dedim başkası varken seni üzmek istemiyorum daha önce karşıma çıksaydın belki olurdu. değer verdiğim bir arkadaşımsın sana ümit verip kırmak üzmek istemiyorum dedim.
diğer adamla ise hiç bir iletişimim yok artık

arkadaşıma da dedim başkası varken seni üzmek istemiyorum daha önce karşıma çıksaydın belki olurdu. değer verdiğim bir arkadaşımsın sana ümit verip kırmak üzmek istemiyorum dedim.
diğer adamla ise hiç bir iletişimim yok artık

Fark etmez.
İletişim olmaması sizin yeni bir ilişkiye başlamaya hazır olduğunuz anlamına gelmez.
Aşık olamam en fazla hoşlanabilirim diyorsunuz.
Bu adamın karşısına o'nu çok sevecek bir kadın çıkabilir. Neden daha azıyla yetinsin ya da siz onu niye böyle br şeye öahkım edesiniz.

Doktoru bilmem de ne olursa olsun şimdikinden kurtul bence. Ömür mü geçer ilgi beklerken?

benim cevabımı biliyorsun canım diğerinden bi cacık olmaz sal onu doğasını dr. da tanımaya çalış

Ikinisini de birakip Amerika'ya gidin (doktora veya baska bahaneyle).
Uzunboylu mavi gozlu adam gibi bir adam bulun.
Hayat alternatiflerle doludur.

Hep aynı şeyleri yaşıyorsun farkında mısın?

Birinden hoşlanıyorsun, sana ilgi göstermiyor, senin verdiğin değeri sana vermiyor. Daha sevgili olmadan ayrılıyorsun sonra çok geçmeden bana ilgi gösteren biri var ne yapsam diyorsun?

Kendini kaptırıyorsun, adamların söylediklerine fazla anlam yüklüyorsun, kendi anlamak istediğini anlıyorsun.

Seni üzmek için yazmıyorum inan, lütfen bekle acele etme. Bir adam sana ilgi göstermeden sen gösterme ve sevgini itiraf etme.

Senden yaşça çok büyük insanlarla işin olmasın,

Umarım en kısa zamanda karşına seni sevecek ve değer verecek biri çıkar.

Canım sevdiğim adam dediğin kişinin seni iten huyları var ki diğer kişi aklında acaba olabilir mi diye belirmiş.o_O

Ne karar verırsın bılmıyorum ama sevgısını gostermeyen cabalamayan adamdan bı sey olmaz.

konu cevabının bu kadar basit nokta atışı verilmesi..
gülsem mi ağlasam mı bilemedim :KK14: +100 cherry.

Jeasee bugün ekşisözlükte kadınlar satılık bedenlerdir şeklinde bir başlık vardı. Yazılan her kelimesi doğru. Ekşicileri toplumsal cinsiyet konusunda ikiyüzlü bulsam da, sürekli kadınlar kadınlar diye konu açmalarından rahatsız olsam da, bu sefer yazdıkları her şeyde haklılar.

Back
X