az kalsın bebegımı kaybedıyordum

sevdie

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2012
144
0
26
İstanbul
gecen hafta pazar gunu fena bir şekılde kanamam oldu acile goturduler benı ama gecen sure ıcınde mahvoldum çok korktu bebegımı kaybedecem dıye ama kalbının attıgını gorunce dunyalar bızım oldu. plasente aşşagıdan ondan kanaman oldu dedı bana dınlenmelısın dedı 2 gun az bır sekılde kanamam surdu ve gectı ıkılı test ıcın gıttıgım doktor bana ısınıze gıdebılırsınız ama dıkkat etmelısınız dedı benım gıbı sorunu olup çalışan bayanlar varmı bugun ışe basladım ama çok korkuyorum aynı seyle takrar karsılasırım dıye

gecen hafta pazar gunu fena bir şekılde kanamam oldu acile goturduler benı ama gecen sure ıcınde mahvoldum çok korktu bebegımı kaybedecem dıye ama kalbının attıgını gorunce dunyalar bızım oldu. plasente aşşagıdan ondan kanaman oldu dedı bana dınlenmelısın dedı 2 gun az bır sekılde kanamam surdu ve gectı ıkılı test ıcın gıttıgım doktor bana ısınıze gıdebılırsınız ama dıkkat etmelısınız dedı benım gıbı sorunu olup çalışan bayanlar varmı bugun ışe basladım ama çok korkuyorum aynı seyle takrar karsılasırım dıye

Çok geçmiş olsun arkadaşım Umarım tekrarlamaz ve sağlıklı bir gebelik geçirirsin

geçmiş olsun,inşallah bir daha yaşamazsınız,sağlıklı bir hamileliğiniz ve kolay bir doğumunuz olur

çok sagolun arkadaslar aynı şeylerle karsılaşmaktan çok korkuyorum rabbım kımsenın basına vermesın ....

çok geçmiş olsun canım benim. inşallah yaşadığım ilk ve tek sorun bu olur. içini ferah tutmaya çalış. inşallah bi şey olmaz bebişine

çok geçmiş olsun arkadaşım ama sana tavsiyem keinlikle en azından bi 5 gün rapor al ve ve istirahat et yat dinleln...

Cok gecmisolsun. Ben de ikili testi yaptırdığım gunun ertesinde ciddi bı kanama yasamıştım ve bebeğimi kaybettim diye cok korkmuştum. Hemen acile gitmiştik Dr 1 hafta yatacaksın dedi. 1 hafta evdeydim zaten kanamam da kesilmişti sizinki gibi , 1 hafta sonra isime dondüm şükürler olsun bir daha da sıkıntı yasamadım. 28. Haftadayim hala çalışıyorum.

canım bende bır hafta ızın aldım kanamam zaten ıkı gun snr kesıldı çok şukur şimdi bır sorunum kalmadı ama sol kasıgım da agrı var gercı o hıç geçmedı benden hep vardı.ınş olmaz o anı bır daha yasamak ıstemıyorm çok korktum.rabbım hepımızın bebegını bızlere bagışlasın gercekten çok zormuş kaybetme duygusunu yasamak....

Coook gecMis olsun. Bilmezmiyim ne zor.

Ayni sorun bendede vardi ve sayisini soylemek istemeyecegim kadar cok yasadim bu olayi. Surekli rapor aldim. 20. Haftadan

itibaren iyilestik cok sukur.

Sana cook dikkat et derim surekli yattim ben oturmadim bile tek wcye kalktim. Surekli dua ettim. Cok sukur bugunume

hadı yaa ne kadar sıklıkla oldun pekı ama bana doktor çalışabılırsın dedı bende hıç gecelerı uyuyamıyorum hep aynı şeyle uyanacam dıye korkuyorum rabbım kımseye yasatmasın....bırde senın kı nekadarlıktı kanama gecırdıgınde.

Back
X