- 8 Temmuz 2022
- 737
- 793
- 53
- 29
- Konu Sahibi Madamgazel
-
Konu sahibi Thy yi aramış ama orada çıkan kadın bu numarayı vermiş. Konu sahibi bu numarayı aramamış. Uluslararası yolculuk yapan bir kadının THY nin numarasını tanımaması olası değil ki, yukarda yazmış zaten bu numaranın sonradan verildiğiniBunun Thy ile alakası yok ki. Tahmin ettiğim gibi ilk sıradaki linke tıkladınız ve yazan numarayı aradınız. Allahtan bilgi falan vermemişsiniz. Rezervasyon- bilet numaranızı verirseniz iptal bile ederler biletinizi.
www.thy.com.tr dışındaki hiç bir internet adresini muhatap almayın bundan sonra.
Kusura bakmayin ama ablaniz bu kafayla evlenemsinBenim ablamda dolandırıldı. Evlilere belli miktar kredi veriliyor ya, ona başvuru yapayım demiş. Net sitesi e devlet arayüzüyle aynı. Başvuru için bana para atın yazıyormuş. E devlet sanmış atmış, Allah tan miktar azdı
Bu ne terbiyesizlik? Siz kimsiniz de bir insanın verdiği tek bir örnekle gelip burada yargı yapabiliyorsunuz? Şaka mısınız siz ya? Ne haddinize sizin bu yorum. Sizde bu kafayla bence insanlarla iletişimi kesin.Kusura bakmayin ama ablaniz bu kafayla evlenemsin
Ben anlatamadım galiba aynı numarayı tekrar aradım vereyim siz arayın isterseniz ikinci aramam da şunu bunu tuşlayın prosedüründen sonra bir erkek çıktı yani numara Türk hava yollarına aitTamam da siz sanki THY çalışanları bunu yapıyormuş gibi aktardınız da bu gayet dolandırıcı, karşınıza ilk çıkan yerdeki numaraya tıklamışsınız. Resmi site dışında bir yerden telefon bilgi vs almayacaksınız. THY görevlisi sizi dolandırmaya çalışmamış ki, siz dolandırıcıyı aramışsınız
Bu numaradan bana iban attı ama isterseniz inanmanız için ilk aradığım numarayı yazarım sıkıntı yok ve ben adamın bana öyle bir durum söz konusu değil dedikten sonra bu iban attıgı numarayı aradım kadın çıktıTamam da siz sanki THY çalışanları bunu yapıyormuş gibi aktardınız da bu gayet dolandırıcı, karşınıza ilk çıkan yerdeki numaraya tıklamışsınız. Resmi site dışında bir yerden telefon bilgi vs almayacaksınız. THY görevlisi sizi dolandırmaya çalışmamış ki, siz dolandırıcıyı aramışsınız
Google’dan direk türk hava yolları ana sayfasından buldum daha sonra kadın bana başka bir numaradan bu gayrimenkul turizm ibanını attıAnlayamadığım, kadınla konuştuğunuz numarayi nereden aldınız?
hayır thy yi aramış, siz yanlış anladınız. sonradam yazdıklarına bakınTamam da siz sanki THY çalışanları bunu yapıyormuş gibi aktardınız da bu gayet dolandırıcı, karşınıza ilk çıkan yerdeki numaraya tıklamışsınız. Resmi site dışında bir yerden telefon bilgi vs almayacaksınız. THY görevlisi sizi dolandırmaya çalışmamış ki, siz dolandırıcıyı aramışsınız
Allah korumuş gider ayak paranızı kaptiracakmissinizHayırlı geceler kızlar
10 günlüğüne Türkiye ye geldim yarın dönüş günüm olduğu için bilet aldığım Türk hava yolunu aradım .
Uçuş saatinde her şey aynı mı diye sordum.
Kadın bana sizin pasaport bilgilerinizi gömüyorum dedi
Bende dedim isim soy isim yeter sadece uçuş da herhangi bir değişiklik var mı diye sordum
uçuş yapabilmeniz için pasaport bilgilerinizi girmeliydiniz uçuşa 11 saat kaldığı için geç kadınız dedi
Ve benden gönderdiği bir emlak ibanına 165 Euro veya 4 bin tl yatırmamı aksi taktirde uçuş yapamıcagımı söyledi
Şok oldum ve dondum
Akrabam kapatmamı söyledi Türk hava yollarına tekrar telefon açtık bir erkek çıktı olanı biteni anlattık
Öyle bir şey söz konusu olamaz o ön chekin için keyfe olan bir durum ki ücretli de değil üstelik pasaport bilginizi zaten hava alanında chekin sırasında verebilirsiniz dedi
Aynı numara olduğu halde isim vermediği için kadını söyleyemedim
Adam şikayetçi olmamızı söyledi bu nitelikli bir dolandırıcılık olduğunu söyledi
kadının bize ıban attıgı numarayı aradık aynı kadın çıktı ağzına ettim bıraktım telefonu yüzüme kapattı
Aman diyim dikkat edin 10 dk da dolandırılıyordum yazıklar olsun hiç vicdan kalmamış
Dikkatli olun tatilden dönenler tatile gidenler
Aynen ya hemde yıllardır güvenerek uçtuğum tek şirket THYAllah korumuş gider ayak paranızı kaptiracakmissiniz
Yahu okudugunuzu anlamıyor musunuz siz ben THY resmî sayfasını aradım zaten önce kız kardeşim kendi uçağını sordu onda saatlerde değişiklik yokmuş planlandığı şekilde uçacak o başka yere uçuyorSanki THY müşteri hiz. Arayıp ordaki görevli sizi dolandirmis gibi lanse etmissiniz
Siz THY diye başka bir yeri aramissiniz 4440 (THY)849 olacak
Çok şükür okuduğunu anlayan birisi teşekkürlerKonu sahibi Thy yi aramış ama orada çıkan kadın bu numarayı vermiş. Konu sahibi bu numarayı aramamış. Uluslararası yolculuk yapan bir kadının THY nin numarasını tanımaması olası değil ki, yukarda yazmış zaten bu numaranın sonradan verildiğini
Sıcaklardan hep. Herkes her şeyi yanlış anlıyor.Yahu okudugunuzu anlamıyor musunuz siz ben THY resmî sayfasını aradım zaten önce kız kardeşim kendi uçağını sordu onda saatlerde değişiklik yokmuş planlandığı şekilde uçacak o başka yere uçuyor
Daha sonra aynı numarayı ben aradım uçak aldığım şirket 2 gün önce arayın herhangi bir değişiklik varmı diye sorun dedi
O verdiğim numarayı aramadım ben o numaradan bana iban attı
Ay üstümü başımı yırtıcam anlayın artık ayol
Ettik canım Allah vicdan versin ne diyim her yer dolandırıcı doluSıcaklardan hep. Herkes her şeyi yanlış anlıyor.
Geçmiş olsun size. Neyse ki farketmissiniz. Şikayet edin lütfen.
Hiç geri aramayıp şikayet edecektiniz.Hayırlı geceler kızlar
10 günlüğüne Türkiye ye geldim yarın dönüş günüm olduğu için bilet aldığım Türk hava yolunu aradım .
Uçuş saatinde her şey aynı mı diye sordum.
Kadın bana sizin pasaport bilgilerinizi gömüyorum dedi
Bende dedim isim soy isim yeter sadece uçuş da herhangi bir değişiklik var mı diye sordum
uçuş yapabilmeniz için pasaport bilgilerinizi girmeliydiniz uçuşa 11 saat kaldığı için geç kadınız dedi
Ve benden gönderdiği bir emlak ibanına 165 Euro veya 4 bin tl yatırmamı aksi taktirde uçuş yapamıcagımı söyledi
Şok oldum ve dondum
Akrabam kapatmamı söyledi Türk hava yollarına tekrar telefon açtık bir erkek çıktı olanı biteni anlattık
Öyle bir şey söz konusu olamaz o ön chekin için keyfe olan bir durum ki ücretli de değil üstelik pasaport bilginizi zaten hava alanında chekin sırasında verebilirsiniz dedi
Aynı numara olduğu halde isim vermediği için kadını söyleyemedim
Adam şikayetçi olmamızı söyledi bu nitelikli bir dolandırıcılık olduğunu söyledi
kadının bize ıban attıgı numarayı aradık aynı kadın çıktı ağzına ettim bıraktım telefonu yüzüme kapattı
Aman diyim dikkat edin 10 dk da dolandırılıyordum yazıklar olsun hiç vicdan kalmamış
Dikkatli olun tatilden dönenler tatile gidenler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?