krem tüllüyü beğenmiştim o da kadifeymiş mevsim uymuyor ağustos benim kızımın doğum günü güpürlü elbise güzel 12-18 ay olan fakat onunda ücreti fazla geldi biraz 25 tl eğer şortlu takım ve bu elbise ikisi 20 tl olsaydı alırdım ama sanırım siz son fiyat diye belirtmişsiniz
canım o takım tulum şeklinde ama görünümüde öyle duruyor.ve bu iki takımada aldığım fiyatın yarısını yazdım biri hiç giyilmedi diğeri sadece 2 kez giyildi toplasan kızımın üstünde 5 saat durmuştur.dahada aşağısı olmaz.içine sinmedise başka bak.önemli olan içine sinmesi.
merhaba
hala duruyorsa 2-3-4-9 numaralıları alabilirim.. 4ü için ne fiyat verirsiniz.. belki burayı takip edemem diye size özelden de msj attım.. bilginize
merhaba
hala duruyorsa 2-3-4-9 numaralıları alabilirim.. 4ü için ne fiyat verirsiniz.. belki burayı takip edemem diye size özelden de msj attım.. bilginize
galiba 74cm 9 ay demek oluyor.. Allah nasip ederse bizim kızımız şubatta 9 aylık olduğu için o olmaz sanırım.. o yüzden 2-3-9u almak istiyorum.. teşekkürler
galiba 74cm 9 ay demek oluyor.. Allah nasip ederse bizim kızımız şubatta 9 aylık olduğu için o olmaz sanırım.. o yüzden 2-3-9u almak istiyorum.. teşekkürler