- Emoji Skoru
- 1.542
- Puanlar
- 48
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayaşlı ve Kiracıları.Okuma listem var bu vesile ile bitireyim bari şu listeyi.Bab-ı Esrarı okumuştum onun yerine Kürk Mantoluyu yeniden koydum onunla başlıyorum.
Çok duyduğum bir kitap sevdiniz mi?Ben bu başlığı çok sevdim.. Ocak ayının ilk kitabını bitirdim ben. Algernon'a Çiçekler.
Şuan Mecburiyet kitabını okuyorum. Ocak ayında yeni bir kitaba başlarsam eklerim buraya tekrar :)
Merhaba. Evett çok çok güzeldi. Bitmesin istedim, sonunda beni şaşırtsın istedim@geceningolgesi merhaba. algernon'a cicekler cok güzel degil mi?![]()
Çok sevdim. Hatta okuduğum tüm kitaplar arasında enlerime girecek bir kitaptı. Bilmiyorum beni çok etkiledi. Listenize almanızı şiddetle tavsiye ederim :)Çok duyduğum bir kitap sevdiniz mi?
ListemdeMerhaba. Evett çok çok güzeldi. Bitmesin istedim, sonunda beni şaşırtsın istedimKalbime oturdu resmen. Bana çok şey kattı.
Çok sevdim. Hatta okuduğum tüm kitaplar arasında enlerime girecek bir kitaptı. Bilmiyorum beni çok etkiledi. Listenize almanızı şiddetle tavsiye ederim :)
Ben de çok beğenmiştim, çok farklıydıMerhaba. Evett çok çok güzeldi. Bitmesin istedim, sonunda beni şaşırtsın istedimKalbime oturdu resmen. Bana çok şey kattı.
Çok sevdim. Hatta okuduğum tüm kitaplar arasında enlerime girecek bir kitaptı. Bilmiyorum beni çok etkiledi. Listenize almanızı şiddetle tavsiye ederim :)
Böyle böyle destek ve örnek olacağız işte. Bugün hiç okumamıştım gidip okuyayım bari. Türk klasiklerini de severim buarada dili biraz ağır olabilir ama.Kızlar ben Mecburiyeti bitirdim, zaten çok kısa, çerezlik bir kitaptı. Yeni kitaba başlıyorum yarın.. Kitap bu, biraz Türk klasiklerinden gitmek istedim. Twitterda biri önermişti, güzel yorumlarda görünce almıştım. Hedefim bu ay bu kitabı da bitirmek :)
Yaa çok sevindim okumana vesile olduysam bu akşam. Bende burayı görünce bi gaza geldim :)Böyle böyle destek ve örnek olacağız işte. Bugün hiç okumamıştım gidip okuyayım bari. Türk klasiklerini de severim buarada dili biraz ağır olabilir ama.
Çok isterim. Hatta yaşadığım şehirde araştırdım ama ev işleri, eş, yemek derken vaktim olmayacağını anladım. Burada daha güzel olur. Tartışmasını da yapardık.Yaa çok sevindim okumana vesile olduysam bu akşam. Bende burayı görünce bi gaza geldim :)
Evet klasiklerde beni o korkutuyor aslında ama bakalım nasıl ilerleyecek. Bu yazarı da ilk defa okuduğum için anlatım tarzı nasıldır hiç bilmiyorum.
Keşke sayımız biraz fazla olsaydı burada okuma kulübü yapardık. Bir kitap belirler o ay onu okur üzerine konuşurduk.
Ben de araştırmıştım ama hayat koşuşturmasından araştırmayı bırakmıştım, gidemem falan diye. İnşallah sayımız ileride artar da yapabiliriz bunu.Çok isterim. Hatta yaşadığım şehirde araştırdım ama ev işleri, eş, yemek derken vaktim olmayacağını anladım. Burada daha güzel olur. Tartışmasını da yapardık.
10 kişi olsak yeter. İnce bir kitap seçeriz, ev işleri olan, çalışan bayanlar da kolayca okuyabilsinBen de araştırmıştım ama hayat koşuşturmasından araştırmayı bırakmıştım, gidemem falan diye. İnşallah sayımız ileride artar da yapabiliriz bunu.
Evett, çok iyi olur gerçekten.10 kişi olsak yeter. İnce bir kitap seçeriz, ev işleri olan, çalışan bayanlar da kolayca okuyabilsin![]()