- Emoji Skoru
- 1.542
- Puanlar
- 48
Bekleyelim ve toplanalım.Evett, çok iyi olur gerçekten.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bekleyelim ve toplanalım.Evett, çok iyi olur gerçekten.
Klasik Türk edebiyatı. Ben daha Ayaşlı ve kiracılarını bitiremedim sonundayım ama sevemedim. Evde tadilatım vardı kaç gündür okuma yapamadım belki de kitap sıktı beni bilemiyorum.Evett ben bir kitabı daha bitirdim.
Saffet Nezihi'den Zavallı Necdet.
Konusu yakışıklı, çapkın Necdet isimli adamın bir gün Meliha'nın piyano çalışı ile mest olup aşık olmasıyla başlıyor. Ancak aşkını açıklamadığı ve gizlediği için karşılık bulamadan Meliha'ya en yakın arkadaşı İbrahim Şemsi talip oluyor ve evleniyorlar. Bunun üzerine Necdet ne kadar uzak dursada Meliha'dan kadınlar anlar, kendisine aşık olduğunu anlıyor. Ve malesef kendisi de Necdet'e aşık oluyor. Ama bana kalırsa bu aşktan çok takıntılı olma durumu. Daha fazla ayrıntıya girmeyeceğim çünkü spoiler verme ihtimalim yüksek
Ben kitabı çok sevdim, hemencecik de bitti zaten kısaydı da. Yalnız ben bu kitabı Aşk-ı Memnu'ya çok benzettim ya.. Bence kitabı yazarken yazar biraz olsun etkilenmiş. Sadece Necdet Behlül kadar karaktersiz değildi hatta bence gayet düzgün bir adamdı, Meliha'nın b.k yemeleri yüzünden hayatları mahvoldu. Meliha ise saplantılı derecede aşık bir kadındı. Necdet'i kaybetmemek için herkesi harcamaya müsaitti. Ama sonunda... Neyse spoiler yok
Kitaptan birkaç alıntı birarak gidiyorum :)
Aa o kitabı merak ediyordum aslında, konusu ilgimi çekiyordu. Merak mı uyandırmıyor, akıcılığı yok anladığım kadarıyla. Kitap sarmayınca gerçekten insanın okumaya hevesi de pek olmuyor. Malesef benimde öyle olup uzun bir süre okumaya ara bile vermişliğim oluyordu.Klasik Türk edebiyatı. Ben daha Ayaşlı ve kiracılarını bitiremedim sonundayım ama sevemedim. Evde tadilatım vardı kaç gündür okuma yapamadım belki de kitap sıktı beni bilemiyorum.
Kitabın akıcılığı güzel ama konu sığ. Heyecan verici bir yanı yok. Normal bir apartman içindeki kiracıların gündelik hayatları işlenmiş.Sayfa değiştirirken acaba beni ne bekliyor diyemedim malesef. Gerçi kişiden kişiye değişir durum belki sevebilirsiniz siz.Aa o kitabı merak ediyordum aslında, konusu ilgimi çekiyordu. Merak mı uyandırmıyor, akıcılığı yok anladığım kadarıyla. Kitap sarmayınca gerçekten insanın okumaya hevesi de pek olmuyor. Malesef benimde öyle olup uzun bir süre okumaya ara bile vermişliğim oluyordu.
Aa bende her dairede kalan kişilerin karakterleri, yaşamlarını vs. merak uyandırarak anlatılmıştır diye düşünmüştüm açıkçası. Biraz okuyucu yorumlarına bakip listeme ona göre alırım o zaman.Kitabın akıcılığı güzel ama konu sığ. Heyecan verici bir yanı yok. Normal bir apartman içindeki kiracıların gündelik hayatları işlenmiş.Sayfa değiştirirken acaba beni ne bekliyor diyemedim malesef. Gerçi kişiden kişiye değişir durum belki sevebilirsiniz siz.
Araştırın siz belki sevebilirsiniz.Aa bende her dairede kalan kişilerin karakterleri, yaşamlarını vs. merak uyandırarak anlatılmıştır diye düşünmüştüm açıkçası. Biraz okuyucu yorumlarına bakip listeme ona göre alırım o zaman.
Keyifli okumalarBen de şuanda Azra Kohen in Fi kitabını okuyorum,yarıyı geçtim.
Listedeki kitaplar türünün en iyileri, o yüzden iyi okumalar...Okuma listem var bu vesile ile bitireyim bari şu listeyi.Bab-ı Esrarı okumuştum onun yerine Kürk Mantoluyu yeniden koydum onunla başlıyorum.
online kulüpler var aslında. googleda aratırsanız çıkıyor. umarım burada da toplanırız ve yapabiliriz çok güzel olurYaa çok sevindim okumana vesile olduysam bu akşam. Bende burayı görünce bi gaza geldim :)
Evet klasiklerde beni o korkutuyor aslında ama bakalım nasıl ilerleyecek. Bu yazarı da ilk defa okuduğum için anlatım tarzı nasıldır hiç bilmiyorum.
Keşke sayımız biraz fazla olsaydı burada okuma kulübü yapardık. Bir kitap belirler o ay onu okur üzerine konuşurduk.