• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Az önce sinir krizi geçirdim

Kızlar çok zoruma gitti.kendimi o kadar kötü hissediyorum ki.arkafaslarim başka şehre gezmeye gitti öğretmenevinde kaldılar haftasonu onlarla gidemedim param yok diye.Evde tv yok şimdi bilgisayar da bozuldu .yapacak hiç bir şeyim kalmadı sinirim çok bozuk .halen geçmedi çaydanlık 2 _3 defa yere fırlattım bardaklarimin hepsini kırdım hiç iyi değilim.

Nasıl aileler var anlamıyorum ve içten içe isyan ediyorum bazen Allah affetsin, babacığım beni emekli ikramiyesi ile özel üniversitede okuttu şehir dışına gitmeyeyim diye, musun oldum kpss ye girdim atandım, ne zaman yemek ısmarlamaya bişey almaya kalksam benim olduğum yerde senin paran geçmez dedi şaka yollu, evlendim gene aynı, benim param kursağından geçmemiştir

Ve benim babacığım ona doyamadan göçtü gitti

Kızlar hatta konum vardı benim ailemle para meselesi ile ilgili

konunuzu okumuştum arkadaşlar yerinde yorumlar yazmışlardı diye yazmamıştım. şimdi yine konu açıyorsunuz, biz yine size aynı şeyleri yazıyoruz. yine yapmayacaksınız bence. anne, baba tabi kıymetli ama kıymet bildikleri kadar. siz onlara bakmakla yükümlü değilsiniz. içinizden gelir yardım edersiniz ne ala. ama bütün maaşınızı yollamak tam anlamıyla enayilik, iyilik değil. kıyamam diyorsanız, kendi harcamalarınızı yapın, ayrıca bir birikim kanalı oluşturun kendinize, artan para olursa bir miktar yollayın ailenize.

Kızlar çok zoruma gitti.kendimi o kadar kötü hissediyorum ki.arkafaslarim başka şehre gezmeye gitti öğretmenevinde kaldılar haftasonu onlarla gidemedim param yok diye.Evde tv yok şimdi bilgisayar da bozuldu .yapacak hiç bir şeyim kalmadı sinirim çok bozuk .halen geçmedi çaydanlık 2 _3 defa yere fırlattım bardaklarimin hepsini kırdım hiç iyi değilim.

Tamam kırdın onu anladıkta tüm paranı yollamanın mantığı ne

Bu konuda dertliyim Ailem her istediginde yollardım,kendim yollamak istememe fırsat kalmazdı,
Bigün konuşurken annem dediki bayram demıyorsun seyran demıyorsun kardeşlerime bi harçlık yollıyım..
İşte o zaman dedim bundan sonra en çok kendimi düşünücem :KK14:

konunuzu okumuştum arkadaşlar yerinde yorumlar yazmışlardı diye yazmamıştım. şimdi yine konu açıyorsunuz, biz yine size aynı şeyleri yazıyoruz. yine yapmayacaksınız bence. anne, baba tabi kıymetli ama kıymet bildikleri kadar. siz onlara bakmakla yükümlü değilsiniz. içinizden gelir yardım edersiniz ne ala. ama bütün maaşınızı yollamak tam anlamıyla enayilik, iyilik değil. kıyamam diyorsanız, kendi harcamalarınızı yapın, ayrıca bir birikim kanalı oluşturun kendinize, artan para olursa bir miktar yollayın ailenize.
Olmuyor işte o kadar benciller ki.Herkesin yanında okuttuk da ettik de bir sürü laf sayıyorlar mecbur kaldım. Artık bıktım isyan ettim resmen .

Yollama, çok mu zor? Küserler bir süre belki sonra barışırlar bir şey olmaz.

Kusura bakmayın ama şu an bir öğretmen ek dersle beraber 3000 para alıyor , 1000 lira gönder 2000 sana kalsın , siz de abartmışsınız bence

Tamam kırdın onu anladıkta tüm paranı yollamanın mantığı ne
Tekrar anlatmak istemedim. Eskiden de konuş açmıştım da.ailemin borcu var her ay onlara yolluyorum ve çok bencil bir ailem.var ben burda yaşarken binbir zorlukla onlar orda eve yeni eşya alma peşindeler. Benim evimde eşya bile yok

Kusura bakmayın ama şu an bir öğretmen ek dersle beraber 3000 para alıyor , 1000 lira gönder 2000 sana kalsın , siz de abartmışsınız bence
Abartmak değil. Eski konumu bilmiyorsunuz kurslarında beraber 3 binden çok daha fazla kazanıyorum ama ailem doyumsuz sürekli istiyorlar kendilerini acindiriyorlar

Bu zamana kadar vermişsin artık bence kendin için bir borca gir ve onu ödüyorum de yollama.
Bu zamana kadar verdiklerine saysınlar. Bu arada Doğuda sefalet çekiyorsun, belli ki sinirlerin yıpranmış. Varlık içinde yokluk çekmeye değer mi ? Aile aile ama artık bir yere kadar bence.:KK12:

Tekrar anlatmak istemedim. Eskiden de konuş açmıştım da.ailemin borcu var her ay onlara yolluyorum ve çok bencil bir ailem.var ben burda yaşarken binbir zorlukla onlar orda eve yeni eşya alma peşindeler. Benim evimde eşya bile yok

Para gelecek garantisi olduktan sonra elbette alırlar eşya, borca girerler ayrıca tabi ki okuyacaklar baban seni özelde okutsa organlarını isteyecekti heralde

Olmuyor işte o kadar benciller ki.Herkesin yanında okuttuk da ettik de bir sürü laf sayıyorlar mecbur kaldım. Artık bıktım isyan ettim resmen .
Ailen seni zaten okutmak zorundaydi, lutfetmemisler yani. Okumasaydin da kac yasina gelmis bizim elimize bakiyor diyeceklerdi. Ayni sekilde onlar sana bakmakla yukumluydu ama sen degilsin. Yani onlara hic para yollamasan da olur, bu sana kalmis bir sey.

eee söylensinler niye bu kadar takıyorsunuz anlamıyorum ben. elalem ne der korkusu mu bu? sizin hayata gelmenize karar veren onlar. okutmak falan onların görevi zaten size bir lütufta bulunmuş değiller. yollamayın para, sizi aradıklarında babanız bugün sizinle nasıl konuştuysa öyle konuşun.
isyan falan etmiyorsunuz siz olan bardaklara çaydanlığa olmuş. ihtiyaçlarım vardı aldım bu ay param yok diyin, sonraki ayda belli bir miktar yollayın sonra o miktardan 5 kuruş fazla yollamayın. nasıl alıştırırsanız öyle devam eder. beğenmezlerse hiç yollamayın yolladığınız miktarın kıymetini anlasınlar.

Canım eski konunu biliyorum,bu sana milat olsun,kendini topla,artık değiş,olmaz böyle...

daha önceki konunu okumuştum herkes gönderme o kadar biraz geri dur demişti
ama siz yine aynı tas aynı hamam şimdide ne yazarsak yazalım yine göndereceksiniz
bence boşuna ağlayıp krizlere girmeyin kabullenin aileniz bencil
sizde vicdan diye diye göndereceksiniz

Back
X