Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yollamicam. Artık isteseler de bugün kusura gibi olay çıkarcam canıma yettiSeni kardeşinin odasından mı isticeklermiş. Para yollama
Zaten isteyenler olmuştu annem bi dur borcumuz çok falan demişti. Ben de ilk atandığm zamanlar çok düşünmüyordum evlenmeyi nasıl olsa düşünmüyorum deyip sallamamistim.sjmdi yine isteyenler olursa görüşecem kendi kısmeti de kapatacaklar yoksaCanim benim sen bu aileye yaranamazsin. Salon takiminiz cok mu eski? Kardeşin yerde mi yatiyor nedir yani?
Yarin birgun evlendiginde sen saniyor musun ki ailen sana destek olacak? Bir sürü borcun altina gireceksin. Kimsede borcu var demeyecek.
Hem ben annenlerin seni evlendirecegini de düşünmüyorum. Altin yumurtlayan tavuksun.
Biz burda sefiller gibi yaşayalım sen kendine ev döşe.Eve salon takımı alınacak kardeşine oda alınacak. Seni isteyenler oluyor şu rezil gibi eve mi sokacaksın.
Anne isteyen seni mi istiyor beni mi.Sanki sen mi gelin olacaksın dedim yüzüme kapadi
Eminim şimdi aylarca surat yapacaklar ama herkesin bi dayanma noktası var.Cok sabırlı bi insan olduğumu söyler herkes ama bu konudaki sabrım da bitti tukendiSefil iseniz 700tlye ütü ne deseydin
Kardesin zaten üniversiteye gidecek yıl demiştin sanki ne diye alıyorlar ki oda?
Cok iyi demişsin ya. Tamam ailen ama bu kadar da sömürülnez
ne borclari var? Ayrica babanin maasi nereye gidiyor sefalet icinde yasadiklarina göre?Zaten isteyenler olmuştu annem bi dur borcumuz çok falan demişti. Ben de ilk atandığm zamanlar çok düşünmüyordum evlenmeyi nasıl olsa düşünmüyorum deyip sallamamistim.sjmdi yine isteyenler olursa görüşecem kendi kısmeti de kapatacaklar yoksa
Evet seni istemeye gelenler direkt kardeşinin odasına bakacak zaten çok haklı annen.Kızlar az önce tekrar konuştum ailemle. A: annem B: ben
B: Anne bu ay maaşımı yollamayim da eve tv ve bişeyler alıyım hiç vakit geçmiyor haberiniz olsun ona göre ayarlayın bu ay
A: Ben gelirim sana evdeki eski tv yine getiririm alma .Sen eve alırsın
B: Anne geniş ekranlardan yeni tv lerdeb alıyım burada çıkıp gezecek bir yer yok tek yaşam yerim ev . Bilgisayarım da bozuldu eskiydi zaten temelli onu da değiştiririm.
A : İyi tamam istediğini yap . Biz burda sefiller gibi yaşayalım sen kendine ev döşe.Eve salon takımı alınacak kardeşine oda alınacak. Seni isteyenler oluyor şu rezil gibi eve mi sokacaksın.
B: Anne isteyen seni mi istiyor beni mi.Sanki sen mi gelin olacaksın dedim yüzüme kapadi
Anneanneme borçları var .ben bu ay da gönderince bitecek borç. Bundan sonrasında ev de alsalar eşya da alsalar o kadar yollamam .çok ısrar ederlerse de bugünü hatırlatacam elimde koz oldu.ne borclari var? Ayrica babanin maasi nereye gidiyor sefalet icinde yasadiklarina göre?
Sen eve alırsın
Neden yolluyorsunuz. 1 ay yollamayin bakalim. Sorduklarindada ben napabilirim ki diyin. Ayni cevabi verin.Doğu da çalışan 23 yaşında öğretmenim.Evimde ne televizyon var ne doğru düzgün bi eşya. Ütü m annemin eskisi kaç yıllık ütü.Bugun gömleğimi yaktı. Az önce babamla telden konuştuk. Ütü çalışmıyor kıyafetlerimi yakıyor dedim.bugun bilgisayarım da bozuldu .tv olmayınca bilgisayardan izliyorum kanalları. Babam da "ben napiyjm bozulmuşsa dedi" o kadar üzüldüm ki ütü alacak param yok baba dedim evde misafir var napabilim git al dedi olmadı para yollarım sana dedi .telefonu kapadım ağladım halen ağlıyorum. Evde çaydanlık bardak ne varsa yere fırlattım sinirimden. Ben her ay maaşımı aileme yolluyorum ben napabilrik demeleri zoruma gitti
Hem o kadar beni somuruyorlar.heralde yetmiyor şaka gibi ne zaman biri bize gelse ya da biz gitsek benim az para kazandığında bahsediyor öğretmenler çok düşük alıyor ve diyoNe kadar rahat söylüyor ya :)
"Eskiyi getiririm ben sana sen bu eve al" :)
Iyi de o kendi annesine olan borcu neden ödüyor o zaman ben onu anlamadım.Anneanneme borçları var .ben bu ay da gönderince bitecek borç. Bundan sonrasında ev de alsalar eşya da alsalar o kadar yollamam .çok ısrar ederlerse de bugünü hatırlatacam elimde koz oldu.
Ogretmenler cok dusuk aliyor bunu biliyorlar ustune birde maasinizi aliyorlar. Ohh ne guzel hayat. Bu kizin bi ihtiyacimi var vs dusunmek yok.Hem o kadar beni somuruyorlar.heralde yetmiyor şaka gibi ne zaman biri bize gelse ya da biz gitsek benim az para kazandığında bahsediyor öğretmenler çok düşük alıyor ve diyo
Evet,700 liralık ütü için epey az maaş alıyorlar.(!)Ogretmenler cok dusuk aliyor bunu biliyorlar ustune birde maasinizi aliyorlar. Ohh ne guzel hayat. Bu kizin bi ihtiyacimi var vs dusunmek yok.
Nasıl aileler var anlamıyorum ve içten içe isyan ediyorum bazen Allah affetsin, babacığım beni emekli ikramiyesi ile özel üniversitede okuttu şehir dışına gitmeyeyim diye, musun oldum kpss ye girdim atandım, ne zaman yemek ısmarlamaya bişey almaya kalksam benim olduğum yerde senin paran geçmez dedi şaka yollu, evlendim gene aynı, benim param kursağından geçmemiştir
Ve benim babacığım ona doyamadan göçtü gitti