• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Az önce sinir krizi geçirdim

Kızlar az önce tekrar konuştum ailemle. A: annem B: ben
B: Anne bu ay maaşımı yollamayim da eve tv ve bişeyler alıyım hiç vakit geçmiyor haberiniz olsun ona göre ayarlayın bu ay
A: Ben gelirim sana evdeki eski tv yine getiririm alma .Sen eve alırsın
B: Anne geniş ekranlardan yeni tv lerdeb alıyım burada çıkıp gezecek bir yer yok tek yaşam yerim ev . Bilgisayarım da bozuldu eskiydi zaten temelli onu da değiştiririm.
A : İyi tamam istediğini yap . Biz burda sefiller gibi yaşayalım sen kendine ev döşe.Eve salon takımı alınacak kardeşine oda alınacak. Seni isteyenler oluyor şu rezil gibi eve mi sokacaksın.
B: Anne isteyen seni mi istiyor beni mi.Sanki sen mi gelin olacaksın dedim yüzüme kapadi
Seni kırmamak için yazmayayım diyorum ama pes dedim. Annenin yaptığını eller yapmaz. Seni bankamatik olarak görüyor evlat olarak değil. Ne olur lütfetme şunlara yollamıyorum bitti gitti hala ağzını arıyorsun. Yok para bitti. Gezdim harcadım yok de.

Ben olsam ayın 15inde gider peşin parayla tv ve utu müydü neyse ihtiyaciniz peşin para verip alırım. Aileniz düşerse peşine böyle böyle benim de param yok derim.
Biz de bi laf vardır alışmış kudurmustan beter derler. Öyle olmuş sizinki ama dur diyin buna. Bekarsiniz ev gecindirme derdiniz yok. Alın satın gezin tozun güzelce ailenize de harçlık yollayın

Nasıl aileler var anlamıyorum ve içten içe isyan ediyorum bazen Allah affetsin, babacığım beni emekli ikramiyesi ile özel üniversitede okuttu şehir dışına gitmeyeyim diye, musun oldum kpss ye girdim atandım, ne zaman yemek ısmarlamaya bişey almaya kalksam benim olduğum yerde senin paran geçmez dedi şaka yollu, evlendim gene aynı, benim param kursağından geçmemiştir

Ve benim babacığım ona doyamadan göçtü gitti
Siz babanızı anlatırken kendi babacığım geliyor aklıma, çok benziyorlarmış.
Allah onlardan razı olsun.
Ve bende sizin gibi babama doyamadım :(

Siz babanızı anlatırken kendi babacığım geliyor aklıma, çok benziyorlarmış.
Allah onlardan razı olsun.
Ve bende sizin gibi babama doyamadım :KK43:

Ben ölecem galiba hasretimden, kimse baba demesin baba sözcüğü lügatlardan silinsin diye kendimi dağlara vurasım var

Kusura bakmayın ama sizin gibi birisinin çocuğuma ogretmenlik yapmasını istemem. Sinir krizi geçirene kadar net tavır koyun. . Neden maaşınizin tamamını yolluyorsunuz ailenize. Siz ihtiyacınızı alın, birikim için kenara koyun. Ailenizin de ihtiyacı varsa yollarsiniz. İki gün sonra evlenseniz eşiniz maaş kartınızı istese ne kadar kotuyse bugün içinde bulunduğunuz durumda o kadar gurur kırıcı
Öğretmenler de insan.Onlar da yiyor içiyor aileleriyle kavga ediyor.Siz benim ailemin nasıl insanlar olduğunu bilmeden benim öğretmenliğimi sorgulayamazsiniz.Ikisi çok farklı şeyler. Ne alaka şimdi aileme karşı koyamamamla öğretmenliğimi kötü olmasini

Kendi paranizla kendinizi ne kadar aciz durumlara düşürüyorsunuz. Kesinlikle paranizi biriktirin.Gelecegime yatirim yapmak zorundayim.Benden birsey beklemeyin çünkü doğru olan bu deyin.Para için sizle ters düşeceklerse hic konuşmayin daha iyi.

Kendi ayaklarim uzerinde duruyorum sizden maddi beklentim yok.Sırtımi size dayayip yasamiyorum.Alin terimle kazaniyorum deyin.Benimle gurur duyacaginiza böyle mi yapiyorsunuz deyin.Utanirlar belki.Çok uzuldüm size ya böyle hayat mi olur köle gibi.

Kendi ayaklarim uzerinde duruyorum sizden maddi beklentim yok.Sırtımi size dayayip yasamiyorum.Alin terimle kazaniyorum deyin.Benimle gurur duyacaginiza böyle mi yapiyorsunuz deyin.Utanirlar belki.Çok uzuldüm size ya böyle hayat mi olur köle gibi.

Kızlar çok zoruma gitti.kendimi o kadar kötü hissediyorum ki.arkafaslarim başka şehre gezmeye gitti öğretmenevinde kaldılar haftasonu onlarla gidemedim param yok diye.Evde tv yok şimdi bilgisayar da bozuldu .yapacak hiç bir şeyim kalmadı sinirim çok bozuk .halen geçmedi çaydanlık 2 _3 defa yere fırlattım bardaklarimin hepsini kırdım hiç iyi değilim.
eeeeeeeee sorulanları yaz be arkadasım ne bekliyosun anladıp herkeyi kırmıssın

Bugün o kadar dolmuşum ki tüm geçmişim aklıma geldi.universiteye gireceğim o ygs sınavında hava çok sıcaktı. Ben de ailemi öpmeden sınava girdim ama açıkladım çok terledim öpmeyim bana dua edin dedim.Annem sen bu kafayla çok kazanırsın ygs yi dedi.Cok düşük aldım ilk sınavdan sonra toparladım lys den yüksek puan aldım ama ilki düşük diye gerizekalı,salaklık gibi bir sürü hakaret işittim.
Üniversiteye başladım ailem ,çevrem herkes atanamazsin ki deyip durdular.Hirs yaptım gece gündüz çalıştım çok yüksek bir puan aldım. Puanların açıklandığı gün annem yine dalga geçti sen nasıl aldın o puanı diye.
Atandım yine yapmadıkları kalmadı. O kadar doldum ki bugün artık ne olursa olsun.Ben ne yapsam da beni sevmeyeceklerini anladım. İnşallah Rabbim yakın zamanda karşıma hayırlı birini çıkarır da evlenirim ayda yılda bir gorusurum

Öğretmenler de insan.Onlar da yiyor içiyor aileleriyle kavga ediyor.Siz benim ailemin nasıl insanlar olduğunu bilmeden benim öğretmenliğimi sorgulayamazsiniz.Ikisi çok farklı şeyler. Ne alaka şimdi aileme karşı koyamamamla öğretmenliğimi kötü olmasini

Öğretmenler de insan tabiki ve bir cocugun uzerinde anne-baba kadar hakkı oluyor. Sinirleri bozulup evde bardak tabak birakmayan bir insan ne iş yaparsa yapsın ne kadar sağlıklı olur ki. Ben sizin ogretmenliginizi sorgulamadim. Sizin psikolojinizi duzeltmek için bişeyler yapmanizi oneririm

Öğretmenler de insan tabiki ve bir cocugun uzerinde anne-baba kadar hakkı oluyor. Sinirleri bozulup evde bardak tabak birakmayan bir insan ne iş yaparsa yapsın ne kadar sağlıklı olur ki. Ben sizin ogretmenliginizi sorgulamadim. Sizin psikolojinizi duzeltmek için bişeyler yapmanizi oneririm
Nereli olduğunuzu bilmiyorum ama eminim yaşadığım yerde bir gün dahi yaşarsanız sizinde psikolojiniz bozulur.Sizin tv de 5 dk görüp acıdığınız sürekli çatışmaların olduğu bir yer .ben oranın merkezi bile değil köyünde öğretmenlik yapıyorum. Kendi yerli halkının artık psikolojisi bozulmuş benim ki mi sağlam kalacak bir de bu aileyle

B: Anne bu ay maaşımı yollamayim da eve tv ve bişeyler alıyım hiç vakit geçmiyor haberiniz olsun ona göre ayarlayın bu ay
B: Anne geniş ekranlardan yeni tv lerdeb alıyım burada çıkıp gezecek bir yer yok tek yaşam yerim ev . Bilgisayarım da bozuldu eskiydi zaten temelli onu da değiştiririm.
A : İyi tamam istediğini yap . Biz burda sefiller gibi yaşayalım sen kendine ev döşe.Eve salon takımı alınacak kardeşine oda alınacak. Seni isteyenler oluyor şu rezil gibi eve mi sokacaksın.
B: Anne isteyen seni mi istiyor beni mi.Sanki sen mi gelin olacaksın dedim yüzüme kapadi
Canım,adın mülayim,:KK17:sert olsan ne yazar?Bu kadar şey söylüyoruz,sen adeta yine annenin eteğine sarılıp yalvarıyorsun..Sihirli kelime,az laf,çok iş...Annen sana boyun büküyor mu,sen kazandığın halde?
Gayette eli belinde,aldım,öde,karrdeşine ODA diyebiliyor.Ya nilsu,iyisi mi,önce çocukluğuna inelim.Sorun bence çok derinlerde.Annenle ilişkin nasıldı?:işsiz:Bir anlatır mısın?Koskoca KKya kurdeşen döktürüyorsun burada:silah:

Bugün o kadar dolmuşum ki tüm geçmişim aklıma geldi.universiteye gireceğim o ygs sınavında hava çok sıcaktı. Ben de ailemi öpmeden sınava girdim ama açıkladım çok terledim öpmeyim bana dua edin dedim.Annem sen bu kafayla çok kazanırsın ygs yi dedi.Cok düşük aldım ilk sınavdan sonra toparladım lys den yüksek puan aldım ama ilki düşük diye gerizekalı,salaklık gibi bir sürü hakaret işittim.
Üniversiteye başladım ailem ,çevrem herkes atanamazsin ki deyip durdular.Hirs yaptım gece gündüz çalıştım çok yüksek bir puan aldım. Puanların açıklandığı gün annem yine dalga geçti sen nasıl aldın o puanı diye.
Atandım yine yapmadıkları kalmadı. O kadar doldum ki bugün artık ne olursa olsun.Ben ne yapsam da beni sevmeyeceklerini anladım. İnşallah Rabbim yakın zamanda karşıma hayırlı birini çıkarır da evlenirim ayda yılda bir gorusurum
eeeee sende bu salak manyaklara ragmen paramı yolluyosun kusura bakma ama seni bulmuslar boyle daha cok aglarsın

Hem o kadar beni somuruyorlar.heralde yetmiyor şaka gibi ne zaman biri bize gelse ya da biz gitsek benim az para kazandığında bahsediyor öğretmenler çok düşük alıyor ve diyo

Hem öyle diyor hem de sömürüyorlar bir üyenin de dediği gibi..
Yetmiyor demek ki onlara da... size yetmesi/yetmemesi mühim değil...

Kabahat sende

Neden her haltı söylüyorsun

Para yollayamayacağım lazım

Neye lazım herşeye

Annen senin ayrı bir ev ve yaşam sahibi olduğunu idrak edememiş

Sen artık o evin küçük kızı değilsin bağımsız bir bireysin sana eskiyi getiririm sen eve al bu demek

Benim evim burası diyecektin sadece

Son düzenleme:

niye izin alır gibi konuştunuz ki
böyle oraya sunu alacağım buraya bunu alacağım diye belirtmenize bile gerek yok
para niye yollamadın derlerse burADaki eve harcadım ihtiyaçlarım vardı bu kadar
borcumuz var derlerse de bana mı güvendiniz diyeceksiniz

Back
X