Az önce sinir krizi geçirdim.

alarax

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2014
211
60
43
42
Kızlar, konumu bilenler bilir. eşime dedim ki: bizi üzenlere sahip çıkıyor benim üzüldüğüm meselelere - ailesinin laf sokmalari- duyarsiz kaliyorsun.Bundan biktim derken sinir krizi geçirmişim.Ya sen ya ben gideyim dedim.Ben bavulumu toplarken benden önce çıkıp gitti.Bütün bunlar 7 yasindaki kizimin önünde oluyor.Kizin buradan gidelim diyor.Anne sen burada mutsuzsun diyor.Ne yapsam bilemedim kizlar?

Kızlar, konumu bilenler bilir. eşime dedim ki: bizi üzenlere sahip çıkıyor benim üzüldüğüm meselelere - ailesinin laf sokmalari- duyarsiz kaliyorsun.Bundan biktim derken sinir krizi geçirmişim.Ya sen ya ben gideyim dedim.Ben bavulumu toplarken benden önce çıkıp gitti.Bütün bunlar 7 yasindaki kizimin önünde oluyor.Kizin buradan gidelim diyor.Anne sen burada mutsuzsun diyor.Ne yapsam bilemedim kizlar?
Sen ev bakmiyormuydun noldu o is ?
Bence al kendine ev cik git o evden.
Deliriceksin bu gidisle orda.

Aynı bnin eşim bn îlla sinirlenicem biz tartışıcaz sonra bu annesini arayıp sonnda kızar .tabi herşyi değil önmli bişeyi .ah erkklr duyarlı olsalr istediğimiz gibi :(

yumben, post: 38139828, member: 510915"]Sen ev bakmiyormuydun noldu o is ?
Deliriceksin bu gidisle orda.[/QUOTE]
Yarin bakacagım canim, Cikmak istiyorum.Ama neden böyle oluyor? Niye bize sahip çikmiyor ailesini dinliyor?İnsan çocuğunu ve eşini düşünmez mi hic

Bence oldugu gibi kabul et olmuyor mu belliki ailesne karsi zayif
size ne yapıyorlar zulummu ediyorlar

yumben, post: 38139828, member: 510915"]Sen ev bakmiyormuydun noldu o is ?
Deliriceksin bu gidisle orda.
Yarin bakacagım canim, Cikmak istiyorum.Ama neden böyle oluyor? Niye bize sahip çikmiyor ailesini dinliyor?İnsan çocuğunu ve eşini düşünmez mi hic[/QUOTE]
valla niyesini bilmemde
biz söyledikçe sanki inadına yapıyolar
ben ne zaman yorulup söylemeyi bıraktım bizimki biraz daha duyarlı oldu. aaa yoruldum artık. amaaaan dedim ne bu ya beni sinirden çarpıntı tutuyo haksızlıkları düşündükçe, bide herifle tartışıyoruz hatta tartışamıyoruz ben sinir krizleri geçirirken adamın horlama sesi geliyor işte anlayın ne derece duyarlı. baktım kendime yapıyorum relaxa bağladım bende, herkese karanfil dağıtıyorum. 5 senedir rahatım anacım. anası onu dedi yengesi bunu dedi babası bunu yaptı yok artık. çok canımı sıkarlarsa o an cevap veriyorum oluyo bitiyo kafamıda bidaha yormuyorum. herifide umursamıyorum ister horlasın ister horlamasın ilgi dilenmekten bıkmıştım ohhh dünya varmış . çay içcenmi diye soruyorum içcem derse bardak getiriyorum içmicekse ayy baş başa içelim sohbet edelim yok anacım uzatıyorum ayağımı alıyorum kumandayı yada bilgisayarı o kadar. naparsa yapsın. şimdi daha çok etrafımda dönüyo ama ben yoruldum.
bebelerimde olunca dünyam değişti:) o üzüldüğüm laf sokma olaylarını hiç önemsemiyorum. karşımdakilerde başaramayınca fazla uğraşamıyolar.
ayyy uzun oldu ama çok pis gaza geldim. bu dertten ilk 3 yılım zor geçtiydide

Kocaman insanlar el kadar cocuğa da acımıyorsunuz ya

yasemin2413 .!.:
Yarin bakacagım canim, Cikmak istiyorum.Ama neden böyle oluyor? Niye bize sahip çikmiyor ailesini dinliyor?İnsan çocuğunu ve eşini düşünmez mi hic
valla niyesini bilmemde
ben ne zaman yorulup söylemeyi bıraktım bizimki biraz daha duyarlı oldu. aaa yoruldum artık. amaaaan dedim ne bu ya beni sinirden çarpıntı tutuyo haksızlıkları düşündükçe, bide herifle tartışıyoruz hatta tartışamıyoruz ben sinir krizleri geçirirken adamın horlama sesi geliyor işte anlayın ne derece duyarlı. baktım kendime yapıyorum relaxa bağladım bende, herkese karanfil dağıtıyorum. 5 senedir rahatım anacım. anası onu dedi yengesi bunu dedi babası bunu yaptı yok artık. çok canımı sıkarlarsa o an cevap veriyorum oluyo bitiyo kafamıda bidaha yormuyorum. herifide umursamıyorum ister horlasın ister horlamasın ilgi dilenmekten bıkmıştım ohhh dünya varmış . çay içcenmi diye soruyorum içcem derse bardak getiriyorum içmicekse ayy baş başa içelim sohbet edelim yok anacım uzatıyorum ayağımı alıyorum kumandayı yada bilgisayarı o kadar. naparsa yapsın. şimdi daha çok etrafımda dönüyo ama ben yoruldum.
bebelerimde olunca dünyam değişti:) o üzüldüğüm laf sokma olaylarını hiç önemsemiyorum. karşımdakilerde başaramayınca fazla uğraşamıyolar.
ayyy uzun oldu ama çok pis gaza geldim. bu dertten ilk 3 yılım zor geçtiydide[/QUOTE]
Aynen benim de öyle.Nasil basardiniz peki

[QUOTiLmayRa_, post: 38140052, member: 154643"]Kocaman insanlar el kadar cocuğa da acımıyorsunuz ya[/QUOTE]
Onun icin gitmem lazim galiba.Tabi kizimla birlikte

[QUOTiLmayRa_, post: 38140052, member: 154643"]Kocaman insanlar el kadar cocuğa da acımıyorsunuz ya
Onun icin gitmem lazim galiba.Tabi kizimla birlikte[/QUOTE]

Bence bu iliskiler iyice civitmis artik.
Esinizin pesinizden gelmeyebilecegi gercegini goz ardi etmemeniz lazim yanliz.
Bence kayinlariniz caninizi siktigi zaman agizlarinin payini verin, esinizde bir sey beklemeyin, anlayis bile.

[QUO"eLmayRa_, post: 38140052, member: 154643"]Kocaman insanlar el kadar cocuğa da acımıyorsunuz ya[/QUOTE]
Ben čok sabrettim sirf çocuğum için.Babasinin varsa yoksa ailesi.Kizin ve benim için en iyisi gitmek

Onun icin gitmem lazim galiba.Tabi kizimla birlikte

Bence bu iliskiler iyice civitmis artik.
Esinizin pesinizden gelmeyebilecegi gercegini goz ardi etmemeniz lazim yanliz.
Bence kayinlariniz caninizi siktigi zaman agizlarinin payini verin, esinizde bir sey beklemeyin, anlayis bile.[/QUOTE]
Gelmezse gelmesin.Biktim artik.İnsan bu kadar anneci ablaci olur mu

valla niyesini bilmemde
ayyy uzun oldu ama çok pis gaza geldim. bu dertten ilk 3 yılım zor geçtiydide
Aynen benim de öyle.Nasil basardiniz peki[/QUOTE]
kardeş benden söylemesi az öncede yazdım, ama ilave edeyim.
zor ama eşine öncelikle ailesini eleştirmemen lazım çünkü sen eleştirdikçe onları dahada değerli hale getiriryorsun.
sonra asla ondan sana değer verip savunmasını bekleme sen kendine değer ver laf edene ağzının payını ver sadece tartışmaya girmeden, sonra etrafından değer bekle. dişini göster yuvan için ben öyle yaptım. bu saygısızlık değil herkese yerini yurdunu haddini bildirmedir. eşini sakın arada bırakma demekki o dengeyi kuramıyor.
sen evde eşinle huzursuz oluyorsun çocuğunun psikolojisi bozuluyor ama herkes keyfinde olan kime oluyor bi düşün.
erkekler maalesef siyasetçi politikacı kadınları daha çok seviyor çünkü arkalarına saklanmak kolay oluyor demekki.
açık sözlü oldukmu yaranamıyoruz, ters tepiyor bide bangır bangır düsrüstlük derler. neyse kardeş kısacası kaleyi içten fethet. bak göreceksin sabrının sonunda o kişilerden gelip sana dert yanacak ve sen olsun sabret canım annendir ablandır diyeceksin. tecrübeyle sabit.
eşinin karşısında olma yanında ol, sadece senin yanında huzur bulsun. sen öyle davranki sana değil başkasına kapı çarpıp senin yanına gelsin. biliyorum uzun bir süreç ama sabırlı ve geniş olmaya çalış.
bir avuç tuzu bir bardak suya atarsan genizin yanar içemezsin ama göle atarsan farkında bile olmazsın o tuzun. ama ikiside bir avuç. yani sorunların seni etkilemesine izin verme relax ol evinde öyle haraket et. yuvanın sınırlarını sen kendin çiz. çocuğun için yap bence. o bunları haketmiyor.
nacizane önerilerim sadece her eş aynı değildir ama kızın için denemeye değer:)

Aynen benim de öyle.Nasil basardiniz peki
zor ama eşine öncelikle ailesini eleştirmemen lazım çünkü sen eleştirdikçe onları dahada değerli hale getiriryorsun.
sonra asla ondan sana değer verip savunmasını bekleme sen kendine değer ver laf edene ağzının payını ver sadece tartışmaya girmeden, sonra etrafından değer bekle. dişini göster yuvan için ben öyle yaptım. bu saygısızlık değil herkese yerini yurdunu haddini bildirmedir. eşini sakın arada bırakma demekki o dengeyi kuramıyor.
sen evde eşinle huzursuz oluyorsun çocuğunun psikolojisi bozuluyor ama herkes keyfinde olan kime oluyor bi düşün.
erkekler maalesef siyasetçi politikacı kadınları daha çok seviyor çünkü arkalarına saklanmak kolay oluyor demekki.
açık sözlü oldukmu yaranamıyoruz, ters tepiyor bide bangır bangır düsrüstlük derler. neyse kardeş kısacası kaleyi içten fethet. bak göreceksin sabrının sonunda o kişilerden gelip sana dert yanacak ve sen olsun sabret canım annendir ablandır diyeceksin. tecrübeyle sabit.
eşinin karşısında olma yanında ol, sadece senin yanında huzur bulsun. sen öyle davranki sana değil başkasına kapı çarpıp senin yanına gelsin. biliyorum uzun bir süreç ama sabırlı ve geniş olmaya çalış.
bir avuç tuzu bir bardak suya atarsan genizin yanar içemezsin ama göle atarsan farkında bile olmazsın o tuzun. ama ikiside bir avuç. yani sorunların seni etkilemesine izin verme relax ol evinde öyle haraket et. yuvanın sınırlarını sen kendin çiz. çocuğun için yap bence. o bunları haketmiyor.
nacizane önerilerim sadece her eş aynı değildir ama kızın için denemeye değer:)[/QUOTE]
Şimdi kendisi yok evde.Ne yapsam mesaj mi atsam konusalim diye

Kafam durdu inanin.Gitsem bi dert kapsam bi dert.Kizin babasiz ailesiz kalacak onlar yuzunden

nacizane önerilerim sadece her eş aynı değildir ama kızın için denemeye değer:)
Şimdi kendisi yok evde.Ne yapsam mesaj mi atsam konusalim diye[/QUOTE]
eve dönermi, döneceğinden eminsen atma bence gelince konuşursun. ama gelmez dersen ürkütmeden msj olabilir.
unutma kadının akıllısı fısıltıyla konuşurmuş:) sabırlı ve sakin olabilirsen herşey senin kontrolünde olur. eşin onlara bişey diyemediğine göre agrasif deli dolu değil sanırım, o yüzden sabırlı ve sakin olabilirsen herşeyi yoluna koyabilirsin:)
gitmekmiiii sakın deneme bence böyle bi olay yüzünden. evden gideceksen kocan ve kızınla başka bir eve taşınmak olsun bu. niye kızın ödesin bu durumların faturasını. ( Allah ın Ya Vedud ismini bol bol zikredin. eşinizle barışıncaya kadarda ihlas okumaya çalışın bol bol)

Back
X