valla niyesini bilmemde
biz söyledikçe sanki inadına yapıyolar
ben ne zaman yorulup söylemeyi bıraktım bizimki biraz daha duyarlı oldu. aaa yoruldum artık. amaaaan dedim ne bu ya beni sinirden çarpıntı tutuyo haksızlıkları düşündükçe, bide herifle tartışıyoruz hatta tartışamıyoruz ben sinir krizleri geçirirken adamın horlama sesi geliyor işte anlayın ne derece duyarlı. baktım kendime yapıyorum relaxa bağladım bende, herkese karanfil dağıtıyorum. 5 senedir rahatım anacım. anası onu dedi yengesi bunu dedi babası bunu yaptı yok artık. çok canımı sıkarlarsa o an cevap veriyorum oluyo bitiyo kafamıda bidaha yormuyorum. herifide umursamıyorum ister horlasın ister horlamasın ilgi dilenmekten bıkmıştım ohhh dünya varmış . çay içcenmi diye soruyorum içcem derse bardak getiriyorum içmicekse ayy baş başa içelim sohbet edelim yok anacım uzatıyorum ayağımı alıyorum kumandayı yada bilgisayarı o kadar. naparsa yapsın. şimdi daha çok etrafımda dönüyo ama ben yoruldum.
bebelerimde olunca dünyam değişti:) o üzüldüğüm laf sokma olaylarını hiç önemsemiyorum. karşımdakilerde başaramayınca fazla uğraşamıyolar.
ayyy uzun oldu ama çok pis gaza geldim. bu dertten ilk 3 yılım zor geçtiydide
Aynen benim de öyle.Nasil basardiniz peki[/QUOTE]
kardeş benden söylemesi az öncede yazdım, ama ilave edeyim.
zor ama eşine öncelikle ailesini eleştirmemen lazım çünkü sen eleştirdikçe onları dahada değerli hale getiriryorsun.
sonra asla ondan sana değer verip savunmasını bekleme sen kendine değer ver laf edene ağzının payını ver sadece tartışmaya girmeden, sonra etrafından değer bekle. dişini göster yuvan için ben öyle yaptım. bu saygısızlık değil herkese yerini yurdunu haddini bildirmedir. eşini sakın arada bırakma demekki o dengeyi kuramıyor.
sen evde eşinle huzursuz oluyorsun çocuğunun psikolojisi bozuluyor ama herkes keyfinde olan kime oluyor bi düşün.
erkekler maalesef siyasetçi politikacı kadınları daha çok seviyor çünkü arkalarına saklanmak kolay oluyor demekki.
açık sözlü oldukmu yaranamıyoruz, ters tepiyor bide bangır bangır düsrüstlük derler. neyse kardeş kısacası kaleyi içten fethet. bak göreceksin sabrının sonunda o kişilerden gelip sana dert yanacak ve sen olsun sabret canım annendir ablandır diyeceksin. tecrübeyle sabit.
eşinin karşısında olma yanında ol, sadece senin yanında huzur bulsun. sen öyle davranki sana değil başkasına kapı çarpıp senin yanına gelsin. biliyorum uzun bir süreç ama sabırlı ve geniş olmaya çalış.
bir avuç tuzu bir bardak suya atarsan genizin yanar içemezsin ama göle atarsan farkında bile olmazsın o tuzun. ama ikiside bir avuç. yani sorunların seni etkilemesine izin verme relax ol evinde öyle haraket et. yuvanın sınırlarını sen kendin çiz. çocuğun için yap bence. o bunları haketmiyor.
nacizane önerilerim sadece her eş aynı değildir ama kızın için denemeye değer:)