ayyy canım çok sevindim anlaşmanıza:) Allah daim etsin inşallah. ben eğer öğretmen falan olsam yada yazın uzuuun bir tatil yapma fırsatım olsa yazlık almayı tercih ederdim. Ama tabi yazlığa gelebilecek hısım akraba çoksa tercih etmezdim ne yalan söyliyim sonra tatil derken daha beter çalışırdım yoksa:) çünkü ben misafir konusunda çok kuralcı değilim olan bana olurdu:)Merhaba canım, eşimle anlaştık.Birbirimizi çok seviyoruz.Ben bundan sonra bizim üzülmemiz için uğraşanlara prim vermeyeceğim.Çünkü biz üzülüyoruz onların keyfi yerinde oluyor.Onlar manali gülmeleri,bakışlari vız gelir tiriz gider bundan böyle.Ev alma konusuna yazlık alıp yazın kafamızı bari dinlesek mi yoksa bulunduğum yerde bir ev alıp zamanla oraya taşınır mıyiz veya kiraya verip yazın tatil için mi kullaniriz bilemiyorum.Siz olsaniz ne yapardiniz?
tabi sizdeki durum nasıl bilemicem.
bence bide daimi oturduğum şimdiki evimin sınırlarını iyi çizebilecekmiyim buda var. hani halen huzursuz oluyorsam daimi oturacağım bi ev alırdım. yani bi süre kendimizi bi sınardım. sınama başarılıysa oturduğum evde bize kalıcaksa başka bir ev yada dükkan alıp yatırım yapardım. onun kirasıyla istediğim yerde tatil yapardım:) hem millete tatilde hizmet etmez hizmet görürdüm:)))))) yazlık alınca kısa süre için baya para bağlanıyor. tabi boş ev olunca arada bakım yapmakda gerekir yada aidat falan+faturalar..vs.vs... yükü çok gibi geliyor bana. hiç bişey yapmasan hem gidince hem dönerken full temizlik yapılcak. tatilin tatilliği kalmıyor.
İnşallah hayırlı olana karar verirsiniz, Allah pişman etmicek olanı nasib etsin:)