Az önce yaşadığımız tartışma

elifff_____

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2015
3.641
1.322
63
Günaydın herkese
Çok sinirliyim, işe gelirken yolda tartıştık.

Eşim denen kişinin çok sevdiği bi yeleği vardı yünlü, onu aslında el yıkamasına atmam gerekiyodu, ama diğer renklilerle attım normal yıkamaya ne bileyim biliyorum atılmayacağını onlarla ama bişey olmaz dedim
Sonuç: küçüldü
Yani giyilemeyecek durumda değil ama baya daralmış.
Neyse bu başladı saçma sapan konuşmaya
Konuşmanın bazı kısımlarını yazıyorum
O: bilmiyomusun bunun o sıcaklıkta yıkanmayacağını neden atıyosun
Bundan sonra yıkama kıyafetlerimi poşete koy annem yıkasın! Dedi
Bende yıkasın bundan sonra elimi sürmem dedim
Sen nasıl bunu bilmezsin dedi öğrenmiş olman lazım dedi
Bende dedim ki ders çalışmaktan zamanım olmadı çamaşır yıkamaya dedim
O yüzden mi ales i. Bilmem kaçıncı girişinde geçtin dedi!

Bende bağırdım terbiyesizleşme dedim bağırdım ve indim arabadan zaten gelmiştik

Şimdi ben bu lafını bilmeyen terbiyesiz eşime nasıl davranayım

Durup dururken gerilmis sinirler
Birikim gibi sanirim
Sikmayin caninizi erkekler boyle kirici oluşabiliyo bazen iste

Ay Elif çok tatlısın:)
Eşime nişan bohçası için yün ağırlıklı bir Kazak almıştı annem bir kere giydi bende onu bebek kazağı haline getirdim :) oluyo arada biliyosun ama dalgınlığına geliyo

Eşinin olayı getirdiği nokta berbat anlaşıyo adam direk belaltı, kendim yıkarım dese anlarım da ne demek anneme götürürüm

İnsanlık hali. O kadar begenmiyorsa kendisi yıkasın sersin kurutup katlasın ütülesin biraz burnunu sürt bu ne sinir ya

bizde de var canım bu kıyafet tantanası ,benimkilere birşey olmuyor ne olacaksa onunkine oluyor,yok kotlarımı tersden yıka,yok bilmem ne kadar verdiğim polo yaka tişörtlerin yakası mafoluyo falan ,ben her ürnün cinsine göre makine açamam ki gıcık oluyorum yakalı tişörtlerin ütülemesine ,çamaşır asarım mutlaka onunkilerin üzerine gelir kuş pisler ufaklıkla benimkinde bişey yok ,çekiyo mübarek :KK70:.sende taviz verme kuru temizlemeye versin çok istiyorsa

Günaydın herkese
Çok sinirliyim, işe gelirken yolda tartıştık.

Eşim denen kişinin çok sevdiği bi yeleği vardı yünlü, onu aslında el yıkamasına atmam gerekiyodu, ama diğer renklilerle attım normal yıkamaya ne bileyim biliyorum atılmayacağını onlarla ama bişey olmaz dedim
Sonuç: küçüldü
Yani giyilemeyecek durumda değil ama baya daralmış.
Neyse bu başladı saçma sapan konuşmaya
Konuşmanın bazı kısımlarını yazıyorum
O: bilmiyomusun bunun o sıcaklıkta yıkanmayacağını neden atıyosun
Bundan sonra yıkama kıyafetlerimi poşete koy annem yıkasın! Dedi
Bende yıkasın bundan sonra elimi sürmem dedim
Sen nasıl bunu bilmezsin dedi öğrenmiş olman lazım dedi
Bende dedim ki ders çalışmaktan zamanım olmadı çamaşır yıkamaya dedim
O yüzden mi ales i. Bilmem kaçıncı girişinde geçtin dedi!

Bende bağırdım terbiyesizleşme dedim bağırdım ve indim arabadan zaten gelmiştik

Şimdi ben bu lafını bilmeyen terbiyesiz eşime nasıl davranayım
Kimsenin diğerine böyle davranmaya hakkı yok. En ufak olayda kabalaşmaları ne kötü. Öf öf ne diyeyim. Kelin ilacı olsa başına sürecek. Üzüldüm...

Keşke olmasa bukadar tahammülsüzlük
Birileri ile tartışırken hep "bugün varız yarın yokuz, kırarım yarın başına bir iş gelir o vicdan azabı ile nasıl yaşayayım" gibisinden düşünürüm.
Gerçekten fani dünya ve fani işler
Allah sağlık sıhhat versin yelek ne ki :((((
Ah anlamıyoruz işte, başa gelmeden bilmiyoruz gereksiz tartışmalar olduğunu

babam eskiden (90 lar) sürekli o yün süveter ve hırkalardan alırdı kendine, baya da para verirdi, ve her seferinde annemi uyardığı halde annem onları makineye atardı, sonuç olarak benim birsürü biraz sert ama epey sıcak tutan süveterim olmuştu :KK70: sonra ben üniversiteye gidince babam vazgeçti bunları almaktan :KK59: ama bir gün bile anneme neden dikkat etmiyorsun dediğini duymadım... üstelik annem ev hanımıydı... o yüzdendir ki değeri ne olursa olsun bir "mal" için eşlerin birbirini kırmasını anlayamıyorum...
bundan sonra çamaşırlarını yıkamayın, cidden yıkamayın, çok kıymetliyse kendisi yıkasın.

Favori laf herhalde ya :) benim eşim de en ufak bi sürtüşmede yapma o zaman ben yaparım falan der. Yapar mı? Yapmaz :))

Eşiniz de sanırım başka bir şeye sinirlenip hıncını sizden çıkarmış...eğer üzerine çok dar olmuyorsa uzatacak bir durum yok bence, öyle söylememeliydi yani... Ben olsam (becerebildiğim kadar) soğuk davranır, uzak dururdum. Kirlilerine de ellemezdim, o kadar istiyorsa kendi koydun poşete . Onu bile sizden istemiş ya :))

yelek konuusnda çok kızamadım eşine.kızamadım derken alttan almakda bi sıkıntı yok.bende banyoyu çamaşır suyu çok yaparım .iyi durulanmadığı zaman çorapları çamasır suyu olur.bi kaç söylenmesine izin veririm.:)
anneme veririm demesi komik olmuş. oda kızgınlıkla söylenmiş.

Hemen hemen her evde olan bir sorun yahhu başka işimiz yok sanki adamların her pantolonlarını ayrı ayrı her tisörtünü ayrı her kazağı ayrı yıkayacağız. Sonuçta zaman alıcı şeyler hem elektrik su zarar. Çoğu bayan bende dahil uğraşmak istemediğimizden bildiğimiz halde hepsini bir atarız çok çok özel bir parça olmadığı müddetçe böyle. Bende eşimin özellikle siyah kıyafetlerinde turuncumsu renklenmeler oldu ama benimkilerde şimdiye kadr hiç bişey olmadı. Çamaşır suyuda makinede hiç kullnmam nasıl oluyo anlamıyorum :D

Ya bence sinirle söylemiş. Tamamen o anki sinirle konuşmuş olmak için konuşmuş. Bu kavgayı annemle çok yapıyoruz, en son bağırmaktan sesim kısıldı o kadar öfkeyle bağırmışım. Anneme diyorum ki; kıyafetlerimi renklilerle karıştırma, bak çok para veriyorum dandik şeyler değil yapma, etme. Tamam diyor yine mahvediyor. Ya küçültüyor ya renk aldırıyor. Bir sürü kıyafetim mahvoldu. En son kendi odama kirli çamaşır sepeti aldım, anne ne olur benimkilere dokunma, ben yıkayacağım dedim. Yine kendisi yıkayıp renk aldırmış. Sonrası mı??? ses kısılana kadar sinir krizi :D

Konu olarak haklısınız ama ders çalışmaktan ogrenemedim demeniz ona fırsat yaratmış
Özür dileyene kadar kendi yıkar anlar hatasını

Evlilikte bu tarz olaylar olur sanıyormusunuz ki herkes 4-4 lük evlilik yaşıyor .
Bu kadar basit şeylere takılıp evliliği zindan etmeyin kendinize.

Napıcaksınız yatağımı ayırıcaksınız evmi terk ediceksiniz çamaşırlarımı yıkamıcaksınız hayat devam ediyor allah sağlık ve huzur versin gelip geçer.
Ales i kaç kerede geçmiş olmak önemli değil en nihayetinde geçmişsiniz sonuca bakmak gerek , kafaya takmayın .

Ya bence sinirle söylemiş. Tamamen o anki sinirle konuşmuş olmak için konuşmuş. Bu kavgayı annemle çok yapıyoruz, en son bağırmaktan sesim kısıldı o kadar öfkeyle bağırmışım. Anneme diyorum ki; kıyafetlerimi renklilerle karıştırma, bak çok para veriyorum dandik şeyler değil yapma, etme. Tamam diyor yine mahvediyor. Ya küçültüyor ya renk aldırıyor. Bir sürü kıyafetim mahvoldu. En son kendi odama kirli çamaşır sepeti aldım, anne ne olur benimkilere dokunma, ben yıkayacağım dedim. Yine kendisi yıkayıp renk aldırmış. Sonrası mı??? ses kısılana kadar sinir krizi :KK70:
Aynı şeyleri ben de oğlumla yaşadım .:olamaz:Oğlum tişörtlerinin çekmesinden ,renklerinin solmasından beni suçlu tuttu.:skandal:''Demek ki kaliteli değilmiş'' dedim.Hafta sonu 3 tane daha almış.''Anne kaçta yıkıyorsun çamaşırları'' diye sorguya tuttu.40 derecede deyince ,zafer bulmuş edasıyla ''aha , etiketinde 30 derecede yıkayın yazıyor ''dedi.Sadece tişörtlerini ,birkaç parça eşyasını 30 dereceye attım.Dün sordu tişörtlerini balkondan alırken kaçta yıkadın diyor,yemin ettiriyor.:KK53:

Küçüldü diye annem yıkasın demesi olağan değil

Yalnız ders çalışmaktan çamaşır yıkamaya zamanım olmadı diyen sensin

O zaman söyle o yıkasın

Bahane üretme işbölümü yapın

O da seni vurmak için ALES demiş

Sen sayısalcısın alırsın alesten yüksek çok da tınlama eşini

Back
X