Az önce yaşadığımız tartışma

Günaydın herkese
Çok sinirliyim, işe gelirken yolda tartıştık.

Eşim denen kişinin çok sevdiği bi yeleği vardı yünlü, onu aslında el yıkamasına atmam gerekiyodu, ama diğer renklilerle attım normal yıkamaya ne bileyim biliyorum atılmayacağını onlarla ama bişey olmaz dedim
Sonuç: küçüldü
Yani giyilemeyecek durumda değil ama baya daralmış.
Neyse bu başladı saçma sapan konuşmaya
Konuşmanın bazı kısımlarını yazıyorum
O: bilmiyomusun bunun o sıcaklıkta yıkanmayacağını neden atıyosun
Bundan sonra yıkama kıyafetlerimi poşete koy annem yıkasın! Dedi
Bende yıkasın bundan sonra elimi sürmem dedim
Sen nasıl bunu bilmezsin dedi öğrenmiş olman lazım dedi
Bende dedim ki ders çalışmaktan zamanım olmadı çamaşır yıkamaya dedim
O yüzden mi ales i. Bilmem kaçıncı girişinde geçtin dedi!

Bende bağırdım terbiyesizleşme dedim bağırdım ve indim arabadan zaten gelmiştik

Şimdi ben bu lafını bilmeyen terbiyesiz eşime nasıl davranayım
Abarmış biraz eşin küçüldü ya ölüm yok ucunda kalp kırmaya deymez haklıylen hakaız duruma düşmek bu olsa gerek. Bırak pas verme gönlünü alır emin ol

Günaydın herkese
Çok sinirliyim, işe gelirken yolda tartıştık.

Eşim denen kişinin çok sevdiği bi yeleği vardı yünlü, onu aslında el yıkamasına atmam gerekiyodu, ama diğer renklilerle attım normal yıkamaya ne bileyim biliyorum atılmayacağını onlarla ama bişey olmaz dedim
Sonuç: küçüldü
Yani giyilemeyecek durumda değil ama baya daralmış.
Neyse bu başladı saçma sapan konuşmaya
Konuşmanın bazı kısımlarını yazıyorum
O: bilmiyomusun bunun o sıcaklıkta yıkanmayacağını neden atıyosun
Bundan sonra yıkama kıyafetlerimi poşete koy annem yıkasın! Dedi
Bende yıkasın bundan sonra elimi sürmem dedim
Sen nasıl bunu bilmezsin dedi öğrenmiş olman lazım dedi
Bende dedim ki ders çalışmaktan zamanım olmadı çamaşır yıkamaya dedim
O yüzden mi ales i. Bilmem kaçıncı girişinde geçtin dedi!

Bende bağırdım terbiyesizleşme dedim bağırdım ve indim arabadan zaten gelmiştik

Şimdi ben bu lafını bilmeyen terbiyesiz eşime nasıl davranayım
güzelce birbirinize bagırmışsınız. şimdi sevişme vakti :)
yahu bunda ne var. evet hatalıyım pardon aşki de öp yanagından... inatlaşmayın inatlaşmayın :) sarıl kocana naz yaparsa yapma aşki bende cok üzüldüm kendime kızdım, beni bilmiyon mu inat yaparım, sende öyle diyince bende sussamadım de kocaman sırıt :KK60::KK74::KK45:

Haha adama bak kendim yıkarım demiyor da anneme yıkatırım diyor. Me kadar zor bi iş ya. Yalnız yaşasa bu adam kokarak açlıktan ölür. Hiç taviz verme Elif,çok değerliyse yeleği kendi koşacaktı peşinde

Ben de adamın bornozunu küçültttüm. Hala nasıl küçüldüğünü bilmiyorum gerçi. Ne zaman banyodan çıksa düdük gibi o bornozla dikiliyo karşıma.. Krize giriyorum :KK70:

Konunu okuyunca bi güldüm valla, çok tatlısın :))

Bende bu bornoz olayına çok güldüm ya
Saol:)
Ya haksizken kendini hakli görmeyi nasil başarıyorsun konu sahibi
Eşimin ettiği laflar sayesinde
Ben 60 derecede yıkıyorum ayrıca 1000 devırde. tum camasırları coguda cekıyor.üstüne giydiginde 2 saatte eskş haline donuyor. Bu kadar buyutulecek bi sorun degil bence
Ben sadece beyazları atıyorum 60 a

güzelce birbirinize bagırmışsınız. şimdi sevişme vakti :)
yahu bunda ne var. evet hatalıyım pardon aşki de öp yanagından... inatlaşmayın inatlaşmayın :) sarıl kocana naz yaparsa yapma aşki bende cok üzüldüm kendime kızdım, beni bilmiyon mu inat yaparım, sende öyle diyince bende sussamadım de kocaman sırıt :KK60::KK74::KK45:
Yok çok gıcıktı ya kızma anında

Hayır yani ne alaka ders çalışmaktan çamaşır yıkamayı öğrenemedim!
Tmm eşiniz hanzoluk yapmış da sizin bahaneniz de hiç olamamış.
Kıyafetlerin içerisinde yıkama talimatları var had yok mu internet var hadi üşendin mi ver kuru temizlemeye.
Ama burada sinirlenince karşısındaki kadını aşağılamaya kalkan bir hanzo durumu var o daha vahim.
Alıp karşısına konuşun tmm ben yanlışlıkla istemeden zarar verdim ama sen ne siye böyle şuursuzca saldırıyorsun diye hesap sorabilirsiniz

ohoo valla ben alesten ilk girişimde 91 aldım. yüksek lisansa birincilikle girdim. gittiğim bir kaç kursu birincilikle bitirdim. ingilizce b seviyesini elde ettim. falan filan
ama bana her gün hakaret eder. severken bile gerizekalı der. bense hiç kızmam çünkü o da böylelikle kendi seviyesini gösteriyor.

Back
X