Az problemli burun daha mı kolay

egecell

Sokak hayvanları sahipsiz değildir #erosiçinadalet
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2014
6.347
14.361
498
37
Merhaba
Ben bunu merak ediyorum
Bir tarafta baya kemerli burun olsun
Diğeri ona nazaran daha düzgün olsun

Çok kemerli burun daha mı zor yapılıyor? başarıya ulaşma şansı daha mı az ?

Merhaba
Ben bunu merak ediyorum

Tabi ki de ne kadar az kusur olursa o kadar iyi ve kolay oluyor doktrlar icin ;)

Bende az kusurludan yanayım. Görüyoruz bezen kemer hala devam edebiliyo ameliyat sonrasında. Ve sorunlu burun daha fazla hırpalanıyo

Bende az kusurludan yanayım. Görüyoruz bezen kemer hala devam edebiliyo ameliyat sonrasında. Ve sorunlu burun daha fazla hırpalanıyo
Hangisini doğal yapmak daha kolay sizce ?
Çevrenizde hiç gördünüz mu

Az olan diyorum. Aslında birde doktorun eline bağlı bence sizin doğaldan kastınız ne güzel bir burun olsun ama ameliyat gibi durmasın hiç yapıldığı belli olmasın mı yoksa göze hoş görünen ama kavis abartılı olmayan burun delikleri büyük bişi falan mı

Az olan diyorum. Aslında birde doktorun eline bağlı bence sizin doğaldan kastınız ne güzel bir burun olsun ama ameliyat gibi durmasın hiç yapıldığı belli olmasın mı yoksa göze hoş görünen ama kavis abartılı olmayan burun delikleri büyük bişi falan mı
Doğallık on planda yapıldığı belli olmasın
Burnum kemerli değil büyük sayılmaz
Ucu biraz düşük sadece

Bazı insanların burnu yıllar geçsede estetikli olduğu belli oluyo derisi değişik duruyo ama bu genelde eskiden yaptırmış olanlarda oluyo veya bana öle denk geldi. mesela benim burnum oldukça sorunlu ben diyorum ki beni tanıyanlar zaten estetik olduğumu bilecek ama yeni tanıştığım insanlar farkında olmasın yani burnumda estetik havası olmasın istiyorum bu birazda doktorun el becerisi diye düşünüyorum

Düşündüğünüz doktor var mı?
Hayır hiç yok hemde
Bir kere gitmiştim birine ben bu burna estetik yapamam hiç bir şeyi yok demişti
Aklımdan çıkmıştı şimdi tekrar geldi

Sizin burnunuz kemerli mi

Ewet kemerli ve ucu tamamen sorunlu önden payloço gibi bir burnum var.

Merhaba
Ben bunu merak ediyorum

bende ameliyattan önce burun üstünde konuşurken başka bi hasta vardı orda bekleyen doktor bana örnek vermişti bu hastanın burnu çok sorunlu burun çatısı buyukluğu kemeri hepsi sorunlu diye diyelim burun çok kötüyse biz bu burnu kötü olmayan burun yapabiliriz anca kendisinede söyledim isteklerini ne kadar karşılarız çünkü sendeki sorunlar bunlar bunlar diye seninse burun çatın çok iyi kemerle düşüklük var sadece o yüzden kolay olcak demişti ameliyattan çıkıncada her seferde bana zaten ne sorusu sorsam şurası nasıl olacak falan diye senin ameliyatın iyi geçti beni hiç zorlamadı sonuç iyi olcak geççek geççek diyip durdu şimdi 4 ay oldu olalı deri fazlalığı çıktı karşıma

bende ameliyattan önce burun üstünde konuşurken başka bi hasta vardı orda bekleyen doktor bana örnek vermişti bu hastanın burnu çok sorunlu burun çatısı buyukluğu kemeri hepsi sorunlu diye diyelim burun çok kötüyse biz bu burnu kötü olmayan burun yapabiliriz anca kendisinede söyledim isteklerini ne kadar karşılarız çünkü sendeki sorunlar bunlar bunlar diye seninse burun çatın çok iyi kemerle düşüklük var sadece o yüzden kolay olcak demişti ameliyattan çıkıncada her seferde bana zaten ne sorusu sorsam şurası nasıl olacak falan diye senin ameliyatın iyi geçti beni hiç zorlamadı sonuç iyi olcak geççek geççek diyip durdu şimdi 4 ay oldu olalı deri fazlalığı çıktı karşıma
Deri fazlaligi ne gbi bisey??

Merhaba
Ben bunu merak ediyorum

Aslında bize göre zor yada kolay olanla dra göre zor-kolay olan farklı oluyor sanırım,güzel burnu daha güzel hale getirmesi gerekiyor ama büyük bir burnun hampını alınca bile çok değişebiliyor,benim sadece burun ucumda problem vardı,drum zor bir burun olduğunu söylemişti,burun sırtı darmış ve rinoplasti olursa çökme,nefes alma problemi olabilirmiş,tipplasti oldum ,iyileşmem yavaş oluyor maalesef

Aslında bize göre zor yada kolay olanla dra göre zor-kolay olan farklı oluyor sanırım,güzel burnu daha güzel hale getirmesi gerekiyor ama büyük bir burnun hampını alınca bile çok değişebiliyor,benim sadece burun ucumda problem vardı,drum zor bir burun olduğunu söylemişti,burun sırtı darmış ve rinoplasti olursa çökme,nefes alma problemi olabilirmiş,tipplasti oldum ,iyileşmem yavaş oluyor maalesef
Nerede Oldunuz memnun musunuz ?
Sorun neydi tam olarak muhtemelen aynı burun tipine sahibiz

Nerede Oldunuz memnun musunuz ?
Sorun neydi tam olarak muhtemelen aynı burun tipine sahibiz
Canım ben Alper Tuncel'e oldum,3.aydan sonra şişliklerin hızla indiğini farkettim,sabah uyandığımda inanamıyorum inmiş diyorum akşama doğru tekrar şiştiğini farkediyorum,ucundan memnunum şu şişlikte 6.aydan sonra gecerse çok daha memnun olcam inşallah:)

Back
X