- 13 Ağustos 2014
- 6.347
- 14.361
- 498
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabi ki de ne kadar az kusur olursa o kadar iyi ve kolay oluyor doktrlar icinMerhaba
Ben bunu merak ediyorum
Bir tarafta baya kemerli burun olsun
Diğeri ona nazaran daha düzgün olsun
Çok kemerli burun daha mı zor yapılıyor? başarıya ulaşma şansı daha mı az ?
Hangisini doğal yapmak daha kolay sizce ?Bende az kusurludan yanayım. Görüyoruz bezen kemer hala devam edebiliyo ameliyat sonrasında. Ve sorunlu burun daha fazla hırpalanıyo
Doğallık on planda yapıldığı belli olmasınAz olan diyorum. Aslında birde doktorun eline bağlı bence sizin doğaldan kastınız ne güzel bir burun olsun ama ameliyat gibi durmasın hiç yapıldığı belli olmasın mı yoksa göze hoş görünen ama kavis abartılı olmayan burun delikleri büyük bişi falan mı
Hayır hiç yok hemdeDüşündüğünüz doktor var mı?
bende ameliyattan önce burun üstünde konuşurken başka bi hasta vardı orda bekleyen doktor bana örnek vermişti bu hastanın burnu çok sorunlu burun çatısı buyukluğu kemeri hepsi sorunlu diye diyelim burun çok kötüyse biz bu burnu kötü olmayan burun yapabiliriz anca kendisinede söyledim isteklerini ne kadar karşılarız çünkü sendeki sorunlar bunlar bunlar diye seninse burun çatın çok iyi kemerle düşüklük var sadece o yüzden kolay olcak demişti ameliyattan çıkıncada her seferde bana zaten ne sorusu sorsam şurası nasıl olacak falan diye senin ameliyatın iyi geçti beni hiç zorlamadı sonuç iyi olcak geççek geççek diyip durdu şimdi 4 ay oldu olalı deri fazlalığı çıktı karşımaMerhaba
Ben bunu merak ediyorum
Deri fazlaligi ne gbi bisey??bende ameliyattan önce burun üstünde konuşurken başka bi hasta vardı orda bekleyen doktor bana örnek vermişti bu hastanın burnu çok sorunlu burun çatısı buyukluğu kemeri hepsi sorunlu diye diyelim burun çok kötüyse biz bu burnu kötü olmayan burun yapabiliriz anca kendisinede söyledim isteklerini ne kadar karşılarız çünkü sendeki sorunlar bunlar bunlar diye seninse burun çatın çok iyi kemerle düşüklük var sadece o yüzden kolay olcak demişti ameliyattan çıkıncada her seferde bana zaten ne sorusu sorsam şurası nasıl olacak falan diye senin ameliyatın iyi geçti beni hiç zorlamadı sonuç iyi olcak geççek geççek diyip durdu şimdi 4 ay oldu olalı deri fazlalığı çıktı karşıma
Aslında bize göre zor yada kolay olanla dra göre zor-kolay olan farklı oluyor sanırım,güzel burnu daha güzel hale getirmesi gerekiyor ama büyük bir burnun hampını alınca bile çok değişebiliyor,benim sadece burun ucumda problem vardı,drum zor bir burun olduğunu söylemişti,burun sırtı darmış ve rinoplasti olursa çökme,nefes alma problemi olabilirmiş,tipplasti oldum ,iyileşmem yavaş oluyor maalesefMerhaba
Ben bunu merak ediyorum
Nerede Oldunuz memnun musunuz ?Aslında bize göre zor yada kolay olanla dra göre zor-kolay olan farklı oluyor sanırım,güzel burnu daha güzel hale getirmesi gerekiyor ama büyük bir burnun hampını alınca bile çok değişebiliyor,benim sadece burun ucumda problem vardı,drum zor bir burun olduğunu söylemişti,burun sırtı darmış ve rinoplasti olursa çökme,nefes alma problemi olabilirmiş,tipplasti oldum ,iyileşmem yavaş oluyor maalesef
Canım ben Alper Tuncel'e oldum,3.aydan sonra şişliklerin hızla indiğini farkettim,sabah uyandığımda inanamıyorum inmiş diyorum akşama doğru tekrar şiştiğini farkediyorum,ucundan memnunum şu şişlikte 6.aydan sonra gecerse çok daha memnun olcam inşallah:)Nerede Oldunuz memnun musunuz ?
Sorun neydi tam olarak muhtemelen aynı burun tipine sahibiz