az sayida yumurta toplanmasi

Kızlar yumurtalarımın 1Tanesi 18 mm çok önden gidiyor diğer 3ü 9 mm çatlatma önleyici iğnelerle baskılamaya çalışıyoruz ama sanırım onu gözden çıkardık çatlayıp diğerlerini etkilemezse devam edeceğiz. c.ertesi belli olacak.benim belirsizliğim bitmio bi türlü..

ekin79 inşallah güzel haberlerini alırsın. benim de sende olduğu gibi bir yumurtam önden gitti 18mm'ydi çatlamasın diye iğneye başladım fakat tekrar kontrole gittiğimde kaybolmuştu, doktor sanırım çatlamış dedi. Diğerlerini etkilemedi ve dün yumurtalarım toplandı fakat 1 tanesi döllendi, hayırlı haberleri bekliyorum. Bugün ben de sıkıntılıyım ama gördüm ki buradan arkadaşlar yazınca insana moral oluyor o yüzden ben de sana moralini yüksek tutman için destek olamaya çalışayım dedim. sevgiler

ekin79 inşallah güzel haberlerini alırsın. benim de sende olduğu gibi bir yumurtam önden gitti 18mm'ydi çatlamasın diye iğneye başladım fakat tekrar kontrole gittiğimde kaybolmuştu, doktor sanırım çatlamış dedi. Diğerlerini etkilemedi ve dün yumurtalarım toplandı fakat 1 tanesi döllendi, hayırlı haberleri bekliyorum. Bugün ben de sıkıntılıyım ama gördüm ki buradan arkadaşlar yazınca insana moral oluyor o yüzden ben de sana moralini yüksek tutman için destek olamaya çalışayım dedim. sevgiler

Ayy canım çok sağol inşallah benimkide etkilemez..Rabbim merhamet etsin bizlere.inşallah pozitfi sonuçla bebiş müjdesini alırsın..

mia canım zaten tek yumurta transfer ediliyo artık insallah kalitesi yüksek olsun o da yeter rabbim insallah hersey yolunda gider haberlerini bekliyoruz

mia canım zaten tek yumurta transfer ediliyo artık insallah kalitesi yüksek olsun o da yeter rabbim insallah hersey yolunda gider haberlerini bekliyoruz
Dus tesekkür ederim dun transferim yapildi evde dinleniyorum. Bakalim hakkimizda hayirlisi olsun insallah.

Dus tesekkür ederim dun transferim yapildi evde dinleniyorum. Bakalim hakkimizda hayirlisi olsun insallah.

İnşallah bebişin snaa sıkı sıkı tutunur.Benim yumurta çatladı ve doktorm tedaviyi iptal etti.nasip değilmiş elden bişey gelmiyor

İnşallah bebişin snaa sıkı sıkı tutunur.Benim yumurta çatladı ve doktorm tedaviyi iptal etti.nasip değilmiş elden bişey gelmiyor

Ekin79 hayirlisini dilemek ve Allah'a siginmaktan baska caremiz yok malesef:( insallah bundan sonrasinda güzel haberlerin gelid. Bakarsin bu ay kendiliginden oluverir çok duydum böyle hamile kalanlari. Icini ferah tut lutfen

kızlar size yazamadım acaip bir temponun içine girdim.. çarşamba günü üç yumurta toplandı. 2 si döllendi. kalitelymiş dr dediğine göre. cauma günü transferim yapıldı. şimdi heyecanla bekliyorum..tek embryo olduğu için endişeliyim biraz...

Back
X