Valla tam benlik konu kisa konusmayi kisa cumlelerle anlatabilmeyi hic basaramadimHanımlar benim bi problemim var. beni bilenler hep der akıcı güzel konuşyorsun
kitap okumakta en büyük zevkimdir. ancak şunu fark ettimki birebir biriyle konuşunca çok fazla anlatıyorum etraflica konusuyorum. dün bi arkadas ortaminda bi arkadas ummadigim derecede guzel atıslarda bulundu. konumuz arkadas cevresiydi oda fikrini soyledi. icimden dedim bak kelimeleri ne kadar dogru secip aktariyor. ben olsam dusunurdum uzun uzun o hopsoyledi. edebiyat okudum(yurtdisinda) etkisi varmi bilemiyorum uzun yazmaya ve konusmaya meyillimi oluyorum.
Bununla ilgili tavsiye tecrubeleriniz nelerdir basi basariyorsunuz? sanki az kelime kullaninca havali olacakmisim hissi beni biramiyor
Bendede ince detaylarina kadar anlatma var ne yazik kiBişey anlatınca hemen açıklamasinı yapiyorum aman yanlis anlasilma olmasin diye. aliskanlik yaptim galiba cunku insanlar beni cok cabuk elestiriyor basta ailem bende uzun uzun hesap vermelere giriyorum yani bu hareketi neden boyle yaptim hakli olarak soyluyorum ama yok ben yanlisim sinir oluyorum bu yasima gelmisim ben hepmi yanlisim
anlatacak çok şeyin var konuşuyorsun.düşünüyorsun analiz yapıyorsun çıkarım yapıyorsun ve haliyle bunları paylaşmak istiyorsun.bence bir sorun yok devam.Hanımlar benim bi problemim var. beni bilenler hep der akıcı güzel konuşyorsun
kitap okumakta en büyük zevkimdir. ancak şunu fark ettimki birebir biriyle konuşunca çok fazla anlatıyorum etraflica konusuyorum. dün bi arkadas ortaminda bi arkadas ummadigim derecede guzel atıslarda bulundu. konumuz arkadas cevresiydi oda fikrini soyledi. icimden dedim bak kelimeleri ne kadar dogru secip aktariyor. ben olsam dusunurdum uzun uzun o hopsoyledi. edebiyat okudum(yurtdisinda) etkisi varmi bilemiyorum uzun yazmaya ve konusmaya meyillimi oluyorum.
Bununla ilgili tavsiye tecrubeleriniz nelerdir basi basariyorsunuz? sanki az kelime kullaninca havali olacakmisim hissi beni biramiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?