• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Az yükselen beta ama kese var

imkansizinsarkisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
28
Puanlar
28
Arkadaşlar merhaba, 21 ocakta transfer oldum 2 şubatta 730 ile pozitif olduğunu öğrendik 4 şubatta 1516 çıktı sonucum bugün 6 şubatta ise 2083 çıktı maalesef yeterli şekilde artmamış. Kendi doktoruma yazdım henüz cevap vermedi ama korktuğum için bulunduğum şehirde özel bir hastaneye gittim doktor baktı ve keseyi gördü kese rahimde 5mm yaklaşık, haftaya kalp atışı için gel dedi. Bu şekilde bir durum yaşayan oldu mu? Çok endişeliyim başta çok mutlu olmuştum ama çık üzgünüm şuanda

aynı saat aynı labta mı verdiniz kanları? fark yaratıyor diye biliyorum çünkü.

Kese olustuktan sonra beta az artar. Bu normal. Benim de boyle olmustu. Kese gördükten sonra beteya bakmayin tekrar

Kese olustuktan sonra beta az artar. Bu normal. Benim de boyle olmustu. Kese gördükten sonra beteya bakmayin tekrar
Yaa gerçekten mi moral oldunuz şuan bana doktorum pazartesi tekrar beta istedi keseye de bakıcak tekrar 1516 dan 2083 e az biraz az artmış bu sefer dedi çok moralim bozuldu benimde

Yaa gerçekten mi moral oldunuz şuan bana doktorum pazartesi tekrar beta istedi keseye de bakıcak tekrar 1516 dan 2083 e az biraz az artmış bu sefer dedi çok moralim bozuldu benimde
Korkmayin benim de 2020 ciktiktan 2 gun sonra 2889 cikmisti. Halbuki 4000 olmasi gerekirdi. Ama kese gorunmustu. Sorun olmadi

kese görünüp çocuk olmuştuktan sonra betanın bir önemi kalmıyor sakin olun😇

kese görünüp çocuk olmuştuktan sonra betanın bir önemi kalmıyor sakin olun😇
Üçüncü beta az artınca çok endişelendim 🥹 bir de burda okuduklarım hep düzensiz betanın sağlıksız gebelik olduğuyla ilgili olunca moralim iyice bozuldu 🥹 yarın randevum var bakalım hem sabah beta vericem hem ultrason kontrolüm var daha bebeği göremedik tabi ama inşallah o günlerde gelir güzel şeyler söyler doktor 🥹

Üçüncü beta az artınca çok endişelendim 🥹 bir de burda okuduklarım hep düzensiz betanın sağlıksız gebelik olduğuyla ilgili olunca moralim iyice bozuldu 🥹 yarın randevum var bakalım hem sabah beta vericem hem ultrason kontrolüm var daha bebeği göremedik tabi ama inşallah o günlerde gelir güzel şeyler söyler doktor 🥹
İnşallah kendinizi üzmeyin 🙏 sizin dedikleriniz kese henüz gözükmeyen düzensiz artan betalar

Back
X