Az yumurta ile ilk denemede gebe olan var mi?

Bu forumda çok okudum böyle hikayeler, çevremde de var. Bi arkadaşım 2. gün emriyosu ile tek yumurta ile hamile kaldı, şu an 5 aylık oğlu var.

Bu forumda çok okudum böyle hikayeler, çevremde de var. Bi arkadaşım 2. gün emriyosu ile tek yumurta ile hamile kaldı, şu an 5 aylık oğlu var.
Gercektenmi?ins benim ve benim gibi olan arkadaşlarında olumlu olur hersey.benimde 7 taneydi ve bugun yumurtalar toplandi 3 tane dendi.

Az yumurta ile gebe ilan varmi.suan destege cok ihtiyacim var neolur yasadiklarinizi paylasirmisiniz
Canım ben geçen sene ilk defa tüp bebek denemesi yaptım. Amh 0.6 idi ve benim de senin gibi az yumurtam toplandı.4. Güne Bir kaliteli biri daha az kaliteli iki tane kaldı. Transfer yapıldı ve şükür kızım şuan yanıbaşımda. Dilerim Allah tan duaların kabul olur ve kucağına mis kokulu yavrunu alırsın

Az yumurta ile gebe ilan varmi.suan destege cok ihtiyacim var neolur yasadiklarinizi paylasirmisiniz
canım ekımde tup yaptık..11 yumurta toplandı 10 u ıslem gordu 8 i döllendı hersey yolundayken embrıyolar 4.gun bozulmaya basladı dıye transfer ettıler.....hemde 3 adet dr bıle umıtsız konustu.....kımyasalda olsa hamıle kaldım dusuk yaptım

Canım ben geçen sene ilk defa tüp bebek denemesi yaptım. Amh 0.6 idi ve benim de senin gibi az yumurtam toplandı.4. Güne Bir kaliteli biri daha az kaliteli iki tane kaldı. Transfer yapıldı ve şükür kızım şuan yanıbaşımda. Dilerim Allah tan duaların kabul olur ve kucağına mis kokulu yavrunu alırsın
amin ins canim benim ins.rabbim duysun.cok kotuydum bi kacgundur ama simdi iyiyim cok sukur.benim tedavim iptal oldu.olmadi 3 toplandi 2 si cansizmis kalanda sonra cansizlasmis.ole dediler.daha gitmedik hastaneye gorusmeye.ama uzun sure bu konudan uzak kalicam düşünmüyorum uzun bisüre.canim oyle daha cok aciyo.kendi dunyamda iyiyim.senin icin cok sevindim. bol bol kokla allah uzun ömür ler versin

2 yumurtam vardi doktorum dollenmeyebilirler demisti ilk gorusmede. Havuz yapalim biriktirelim vs dedi her ay yumurta toplamaktan bahsetti. Ben yurt disinda yasadigimdan vaktim yoktu uzulmustum cok olmayacak herhalde die. O iki yumurtanin ikiside dollendi 2. gun transfer edildiler ve birisi tuttu su an hamileyim. Allah kimsenin emeklerini bosa cikarmasin..

2 yumurtam vardi doktorum dollenmeyebilirler demisti ilk gorusmede. Havuz yapalim biriktirelim vs dedi her ay yumurta toplamaktan bahsetti. Ben yurt disinda yasadigimdan vaktim yoktu uzulmustum cok olmayacak herhalde die. O iki yumurtanin ikiside dollendi 2. gun transfer edildiler ve birisi tuttu su an hamileyim. Allah kimsenin emeklerini bosa cikarmasin..
amin amin.neguzel yazmissin ins rabbim banada nasip etsin ins

Ben kadınlar kulübüne yeni üye oldum. Daha önceleri sadece mesajları takip ediyordum. Gerçekten insanın morale ihtiyacı oluyor. Benim sadece 2 yumurtam toplandı ve biri dollendi. Şu an transferin 3. Gunundeyim. İnşallah hepimizin dilekleri gerçekleşir

Back
X