• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

klomen+ovitralle kullananlar. Ya da daha önce kullanıp gebe kalanlar buraya bakabilir misiniz ?

esraygc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2025
34
3
1
25
Arkadaşlar bu ayın 4 dünde klomene başladım.9 unda bitti ayın 12 sinde doktor kontrolünde yumurtam 21 mm tek yumurta oluşmuştu doktorum bu gün iğneyi vur dedi bulmakta zorlandıgım için akşam buldum 18.09 da vuruldum. O gece ertesi gece ve ertesi gece 3 gün degerlendirdik. Yumurtam ayın 14 dü öğlen çatladı siddetli agrım olmuştu doktora da kontrol ettirdim. Keza o gece de degwelendirildi. Ancak gögüslerime siddeli agrı giriyor iğneden beri ara ara. Kasıklarımda ara ara batma var ovulasyon trstlerim sürekli pik halde. İpneyi vuruldugum günden mi 14 gün saymalıyım çatladıgı günden mi emin olamadım. Bu arada bende hiç bir sorun yoktu sadece yumurtalarım yeterince büyümüyordu eşimde de yok morfoloji %5 sadece diger degerleri çok iyi. Ama gebelik oluşmadı 6 ayda. Bu süreci birlikte yürütecegim birileri lazım kimseye anlatamıyorum çünkü insanlar kapat düşünme stres yapma diyor ama konuşacak birikerine ihtiyacım var

Ovitrelleyi vurduktan 36 saat sonra hangi gün ise ve ilişkin olmuşsa o günü sıfır sayarak 14 gün sayman gerekiyor canım

Arkadaşlar bu ayın 4 dünde klomene başladım.9 unda bitti ayın 12 sinde doktor kontrolünde yumurtam 21 mm tek yumurta oluşmuştu doktorum bu gün iğneyi vur dedi bulmakta zorlandıgım için akşam buldum 18.09 da vuruldum. O gece ertesi gece ve ertesi gece 3 gün degerlendirdik. Yumurtam ayın 14 dü öğlen çatladı siddetli agrım olmuştu doktora da kontrol ettirdim. Keza o gece de degwelendirildi. Ancak gögüslerime siddeli agrı giriyor iğneden beri ara ara. Kasıklarımda ara ara batma var ovulasyon trstlerim sürekli pik halde. İpneyi vuruldugum günden mi 14 gün saymalıyım çatladıgı günden mi emin olamadım. Bu arada bende hiç bir sorun yoktu sadece yumurtalarım yeterince büyümüyordu eşimde de yok morfoloji %5 sadece diger degerleri çok iyi. Ama gebelik oluşmadı 6 ayda. Bu süreci birlikte yürütecegim birileri lazım kimseye anlatamıyorum çünkü insanlar kapat düşünme stres yapma diyor ama konuşacak birikerine ihtiyacım var

Merhaba
Ben 4 ay Ovitrelle vuruldum
Şu an 15+6 hamileyim 🙏🏼🧿
Yumurtanın çatladığı günden 14 gün sonra regl beklenmekte
İnşallah sağlıklı bebiş haberi alırsınız bu ay ☺️

Merhaba
Şu an 15+6 hamileyim 🙏🏼🧿
Yaaa çok sevindim 1 yıllık evliyiz 2. Aydan itibaren korunmuyorum ama olmuyor. Bu ilk denemem. Düşünmeden araştırmadan duramıyorum kadınlar klubunde bu konu ile ilgili her kezi okumuşumdur. Gögüs uçlarımda acıma dışında hiç bir şey yok. Ara ara kasıkta batma bir de ama çok hafif kendimi dinlemesem hissetmem bile. Ama bu gün daha 4. Gün.

Merhaba
Şu an 15+6 hamileyim 🙏🏼🧿
Senin gebelik oluştugu ay diger aylarından farklı hissettigin bir şey var mıydı?

Yaaa çok sevindim 1 yıllık evliyiz 2. Aydan itibaren korunmuyorum ama olmuyor. Bu ilk denemem. Düşünmeden araştırmadan duramıyorum kadınlar klubunde bu konu ile ilgili her kezi okumuşumdur. Gögüs uçlarımda acıma dışında hiç bir şey yok. Ara ara kasıkta batma bir de ama çok hafif kendimi dinlemesem hissetmem bile. Ama bu gün daha 4. Gün.

Bizim de ocak ayında 1 buçuk yıl olacak ☺️
Evlendikten 5 ay sonra polikistik over olduğumu öğrendim
Öğrendikten 3 ay sonra da tedaviye başladık
Başlarda ben de her şeyi hamileliğe yoruyordum, sürekli belirti takip ediyordum ama gerçekten düşündükçe vücut daha çok belirti gösteriyor
Hamileliğimi öğrendiğim ay diğer aylardan farklı olarak mide yanması yaşadım
Bir de benim regli öncesi belim ağrır bu sefer ağrı olmamıştı
Herkes düşünmeyince oluyor diyor gerçekten de öyleymiş
Hamile kaldığım ay her hafta tatildeydim
Mide yanmasını yediğim bir şey dokunmuştur diye yorumladım
Bel ağrısı olmayınca da tatildeyim diye dikkat etmiyorum herhalde dedim
O ay hap ve iğne kullansam da hiç bu konuya odaklanmadım
Ümidim de yoktu ama çok şükür oldu 🙏🏼

Back
X