Az yumurta ile tüp bebek

Kızlar selam bende unicorn uterus var. Amh 1.77 bu zamana kadar ultrasonlarda hep gayet yumurtalar görünüyordu hatta 1.77 ye göre fazla diyordu doktorum. Bu ay ilk tüp bebeğe başladım. Sadece 2 yumurta var arkadan da gelen 1 küçük yumurta. Ki oldukça da yüksek doz kullanıyorum. perşembe opu olacağım ve eğer embriyo yapabilirsek taze transfer olacak. Ama çok moralim bozuldu. Rezervim mi az yoksa bu ay ilaca yanıt mı vermedi yumurtalıklarım? Bir korku sardı beni. Bu şekilde az yumurta ile taze transfer yapanınız var mı? Bir şeyler yanlış gibi geliyor…
Canım benim 1.65 idi amh 13 yumurtam vardı. 8 ay sonra bi bakarım ki yumurtada amh da yarı yarıya düsmüs. Seninde bir düsüs olmıs olabilir. Kafana takılıyor ise bir daha ölcüm yaptır. 1.77 de dediğin gibi bir iki yumurta olmaz

Ayrıca belki bir iki aya bende senin gibi seyler yazacağım zor bir süreç evet ama korkma bir tane sağlam yumurta yeterli🙏🏼💕

Canım benim 1.65 idi amh 13 yumurtam vardı. 8 ay sonra bi bakarım ki yumurtada amh da yarı yarıya düsmüs. Seninde bir düsüs olmıs olabilir. Kafana takılıyor ise bir daha ölcüm yaptır. 1.77 de dediğin gibi bir iki yumurta olmaz
Canım yaptıracağım kesinlikle. Şimdi taze transfer oldum 5 gün önce onu bekliyorum negatif olursa mutlaka baktıracağım.Allahtan bunda toplananlar az ama kaliteli yumurtalarmış :/

Back
X