Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım benim 2. denememdi.Hiç umudum yoktu ve tuttu benimde yumurta kalitesi iyi değil ve az eşimdede hareketsizlik var Allah a şükür bu sefer tuttu.Dualarım tüm isteyenlere neler çektiğimizi biliyorum.öncelikle deneyimlerini paylaştığın için teşekkür ederim arkadaşım.benim 4 üncü denemem olacak senin kaçtı.allah tamamına erdirsin tüm dualarım seninle.bende yumurta kalitesi iyi değil ondan olmuyor
arkadaşlar az sayıda yumurtası olupta tüp bebekte basarılı olanlar varsa hikayenizi bekliyorummm.
kaç yumurtanız alındı kaçı döllendi ve nerde yaptırdınız benim de amh düşük 4 yumurta toplandı biri sadece döllendi diperleri gelişmedi. ikinci gün döllenene tek yumurta için bilgi vereceklerini sçyledileerSelamlar normalde 4 yumurta ya az derler sizdeki bu azligin sebebi neydi peki maşallah tutmuş rabbim mutluluğunuzu dail etsin neden böyle bir sor sordum ocaktaki regl ile beraber bende tüp bebeğe başlayacağım yumurta rezervi azlığı varmış bende yeni öğrendim yani az yumurtlama oluyor bu ay 3 tane yumurtam gelişmiş mesela bu akadar az yumurta toplamalarda sonucun pozitif olması ne derece mümkün siz neden tüp bebek tedavisi aldınız özel değilse paylasabilirmisiniz
Döllendi mi o bir yumurtanız?Merhabalar, uzunca zaman gecmis bu topic uzerinden ama merak ettim sizin tedaviniz nasil sonuclandi? Benim de opu islemim olacak fakat 1 yumurtam var gelisen onu alacaklar. Rezervim düsük ve endometriozis hastasiyim.
Merhabalar evet döllendi :) altın yumurtamDöllendi mi o bir yumurtanız?
Korkmayın benimde tek 1 embriyo vardi hemde 3.gun embriyosu suan 18 aylik oldu bile çok şükür. Geride de donmus yok önemli olan tek yada 10 tane olması değil kalitesi canimBenim amh değerim düşük tek yumurtam var yarın ikinci günü ve bana haber vericekler olumlu olumsuzmu fakat şimdiden korku sardı![]()
Benim amh değerim düşük tek yumurtam var yarın ikinci günü ve bana haber vericekler olumlu olumsuzmu fakat şimdiden korku sardı
cnm desteklerin icin sagol yarın yuklemem var dua et lütfen ins tutunur ALLAHIN iZniyleKorkmayın benimde tek 1 embriyo vardi hemde 3.gun embriyosu suan 18 aylik oldu bile çok şükür. Geride de donmus yok önemli olan tek yada 10 tane olması değil kalitesi canim
Aynen benim de bir tane üçüncü gün embriyosu oldu çok şükür . Canını sıkma ben de çok stres olmuştum dua etKorkmayın benimde tek 1 embriyo vardi hemde 3.gun embriyosu suan 18 aylik oldu bile çok şükür. Geride de donmus yok önemli olan tek yada 10 tane olması değil kalitesi canim
Merhabalar bende Aralık ayında başladım tup bebeğe bendede cikolata kıstı çıktı once 4 milimdi diger ay 7 milime çıktığını söyledi sonra doktor doğum kontrol hapı verdi erimesi için ama fayda etmedi bende sabahları aç karnına kuu incirle birlikte nöbet sekeri yedim sonraki kontrole kadar kist yok olmuştu bugünde yumurta toplaması yapıldı 8 yumurtadan 3cu sağlam çıktı şimdi ilk 5 gün surecindeyiz tutarsa bir buçuk ay sonra transfer işlemi yapılacak allahim isteyen herkese nasip etsinben 3 kez tüp bebek denedim olmadı ilkinde 6,2.sinde 4,3.üncüsünde yine 6 yumurta toplantı 1 tanesi gelişti.bende yumurtalar kaliteli olmuyor ve ayrıca bende çikolata kisti var.kisti olanlar bu önerdiğin ilacı kullanamazmı canım birde her eczanede satılıyormu bu ilaç
canım benimde cikolata kistim var 4 yıldır çocuğum olmuyo kürün tarifini verirmisinMerhabalar bende Aralık ayında başladım tup bebeğe bendede cikolata kıstı çıktı once 4 milimdi diger ay 7 milime çıktığını söyledi sonra doktor doğum kontrol hapı verdi erimesi için ama fayda etmedi bende sabahları aç karnına kuu incirle birlikte nöbet sekeri yedim sonraki kontrole kadar kist yok olmuştu bugünde yumurta toplaması yapıldı 8 yumurtadan 3cu sağlam çıktı şimdi ilk 5 gün surecindeyiz tutarsa bir buçuk ay sonra transfer işlemi yapılacak allahim isteyen herkese nasip etsin