• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

az yumurtayla tüp bebek

arkadaşlar 8 yumura toplandı. 4 tanesi döllendi. 3 tanesi transfer edildi ve şuanda üçüzüm olucak Allahın izniyle

öncelikle deneyimlerini paylaştığın için teşekkür ederim arkadaşım.benim 4 üncü denemem olacak senin kaçtı.allah tamamına erdirsin tüm dualarım seninle.bende yumurta kalitesi iyi değil ondan olmuyor
Sağol canım benim 2. denememdi.Hiç umudum yoktu ve tuttu benimde yumurta kalitesi iyi değil ve az eşimdede hareketsizlik var Allah a şükür bu sefer tuttu.Dualarım tüm isteyenlere neler çektiğimizi biliyorum.

arkadaşlar az sayıda yumurtası olupta tüp bebekte basarılı olanlar varsa hikayenizi bekliyorummm.

Betonyacim,

Benim 7 yumurta toplanmıştı 5 tanesi yeteri olgunluktaydi. 5 yumurta döllendi. 2 tanesi gelişimini devam etmedi. 3 embriyoyla transferim yapıldı. Sadece bir tanesi tuttu şu an yolda. Bence olacaksa oluyor. Sen dert edip kafana takma zaten kanunen maksimum 3 transfere izin var.

gonalf in 5igünündeyımd aha bır yumurtam var oda 10mm. bu sekıld eolan oldumu hıc sanırım hıc yumurtam olmayacak

merhaba nisa benimde yarın bir haftam doluyor lucrin,merional ve fostimon iğneleri kullandım yarın sabahtan e2 testim ver öğleden sonra ultrasona gireceğim yarın galiba kaç yumurtamın oluşmaya başlayacağı belli olacakmış çok heyecanlıyım. ben çalışıyorum ama stresten uzak kalmak için 2 hafta rapor aldım evde dinleniyorum beslenmeme dikkat etmeye çalışıyorum bunları doktor söylemedi ama neden yapmadım diye pişman olmak istemiyorum. umarım herkes emeğinin sonucuna ulaşır.............

Selamlar normalde 4 yumurta ya az derler sizdeki bu azligin sebebi neydi peki maşallah tutmuş rabbim mutluluğunuzu dail etsin neden böyle bir sor sordum ocaktaki regl ile beraber bende tüp bebeğe başlayacağım yumurta rezervi azlığı varmış bende yeni öğrendim yani az yumurtlama oluyor bu ay 3 tane yumurtam gelişmiş mesela bu akadar az yumurta toplamalarda sonucun pozitif olması ne derece mümkün siz neden tüp bebek tedavisi aldınız özel değilse paylasabilirmisiniz

Rezervim düşük olduğu için 6 tedavimde de 4-5 yumurta toplandı 2 si pozitif oldu kızım 8.5 yaşında oğlum da 2.5 şimdide kendiliğimden 3. Ye hamile kaldım

Selamlar normalde 4 yumurta ya az derler sizdeki bu azligin sebebi neydi peki maşallah tutmuş rabbim mutluluğunuzu dail etsin neden böyle bir sor sordum ocaktaki regl ile beraber bende tüp bebeğe başlayacağım yumurta rezervi azlığı varmış bende yeni öğrendim yani az yumurtlama oluyor bu ay 3 tane yumurtam gelişmiş mesela bu akadar az yumurta toplamalarda sonucun pozitif olması ne derece mümkün siz neden tüp bebek tedavisi aldınız özel değilse paylasabilirmisiniz
kaç yumurtanız alındı kaçı döllendi ve nerde yaptırdınız benim de amh düşük 4 yumurta toplandı biri sadece döllendi diperleri gelişmedi. ikinci gün döllenene tek yumurta için bilgi vereceklerini sçyledileer

Merhabalar, uzunca zaman gecmis bu topic uzerinden ama merak ettim sizin tedaviniz nasil sonuclandi? Benim de opu islemim olacak fakat 1 yumurtam var gelisen onu alacaklar. Rezervim düsük ve endometriozis hastasiyim.

Merhabalar, uzunca zaman gecmis bu topic uzerinden ama merak ettim sizin tedaviniz nasil sonuclandi? Benim de opu islemim olacak fakat 1 yumurtam var gelisen onu alacaklar. Rezervim düsük ve endometriozis hastasiyim.
Döllendi mi o bir yumurtanız?

Benim amh değerim düşük tek yumurtam var yarın ikinci günü ve bana haber vericekler olumlu olumsuzmu fakat şimdiden korku sardı:(

Benim amh değerim düşük tek yumurtam var yarın ikinci günü ve bana haber vericekler olumlu olumsuzmu fakat şimdiden korku sardı:KK43:
Korkmayın benimde tek 1 embriyo vardi hemde 3.gun embriyosu suan 18 aylik oldu bile çok şükür. Geride de donmus yok önemli olan tek yada 10 tane olması değil kalitesi canim

Benim amh değerim düşük tek yumurtam var yarın ikinci günü ve bana haber vericekler olumlu olumsuzmu fakat şimdiden korku sardı:KK43:
Korkmayın benimde tek 1 embriyo vardi hemde 3.gun embriyosu suan 18 aylik oldu bile çok şükür. Geride de donmus yok önemli olan tek yada 10 tane olması değil kalitesi canim
cnm desteklerin icin sagol yarın yuklemem var dua et lütfen ins tutunur ALLAHIN iZniyle

Aynen benim de bir tane üçüncü gün embriyosu oldu çok şükür . Canını sıkma ben de çok stres olmuştum dua et 💖🙏

ben 3 kez tüp bebek denedim olmadı ilkinde 6,2.sinde 4,3.üncüsünde yine 6 yumurta toplantı 1 tanesi gelişti.bende yumurtalar kaliteli olmuyor ve ayrıca bende çikolata kisti var.kisti olanlar bu önerdiğin ilacı kullanamazmı canım birde her eczanede satılıyormu bu ilaç
Merhabalar bende Aralık ayında başladım tup bebeğe bendede cikolata kıstı çıktı once 4 milimdi diger ay 7 milime çıktığını söyledi sonra doktor doğum kontrol hapı verdi erimesi için ama fayda etmedi bende sabahları aç karnına kuu incirle birlikte nöbet sekeri yedim sonraki kontrole kadar kist yok olmuştu bugünde yumurta toplaması yapıldı 8 yumurtadan 3cu sağlam çıktı şimdi ilk 5 gün surecindeyiz tutarsa bir buçuk ay sonra transfer işlemi yapılacak allahim isteyen herkese nasip etsin

Merhabalar bende Aralık ayında başladım tup bebeğe bendede cikolata kıstı çıktı once 4 milimdi diger ay 7 milime çıktığını söyledi sonra doktor doğum kontrol hapı verdi erimesi için ama fayda etmedi bende sabahları aç karnına kuu incirle birlikte nöbet sekeri yedim sonraki kontrole kadar kist yok olmuştu bugünde yumurta toplaması yapıldı 8 yumurtadan 3cu sağlam çıktı şimdi ilk 5 gün surecindeyiz tutarsa bir buçuk ay sonra transfer işlemi yapılacak allahim isteyen herkese nasip etsin
canım benimde cikolata kistim var 4 yıldır çocuğum olmuyo kürün tarifini verirmisin

Back
X