Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aralık ayı tüp bebeğe başlıcak olanlar toplanalım kızlar
Ben 35yaşında başladım yumurta toplattım filan ilk transferimde geçen yıl genetiğe göndermemiştim 4aa 5.gün embriyo transferi olmuştum maalesef 9.haftada kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım Semih hoca muhtemelen sağlıksızdır dedi dondurulmuş bir embriyom kalmıştı o da aynı kalitedeydi çözdürüp biyopsi alınıp genetiğe gönderildi sağlıklı gelince temmuzda transfer oldum şuan 21haftalık hamileyim çok şükür Hayırlı olsun süreciniz inşallah sağlıklıca gebelik elde edersiniz ve yavrunuzu sağlıklıca kucağınıza alırsınız siz de Semih hoca gerçekten çok iyi biri bu gebeliğimde 9.haftaya kadar aktif lekelenmem oldu her an mesajla dahi ulaştım çok yardımcı oldu çok şükür öylece atlattım
Evet bana da hemen cevap veriyor başka doktorlar da var telefon ellerşnde geçen bir panikledim arqdım hemen döndüler gece gündüz ulaşabiliyoruz sağ olsunlar ben çok memnunum, maalesef 3 yumurta toplandı biri döllendi genetiğe gitti tek embrşyom var inşallah iyi gelir.
Evet bana da hemen cevap veriyor başka doktorlar da var telefon ellerşnde geçen bir panikledim arqdım hemen döndüler gece gündüz ulaşabiliyoruz sağ olsunlar ben çok memnunum, maalesef 3 yumurta toplandı biri döllendi genetiğe gitti tek embrşyom var inşallah iyi gelir.
İnşallah genetiğe giden embriyonuz altın embriyo olur sağlıklıca tutunur Benim 12tane toplandı ama 2 embriyom oldu biri zaten malum anlattım tek kalan embriyom genetiğe gitti transfer oldum
Kızlar opu 9 aralıkt olacak. 5 Aralık'ta son muayenemi oldum kanda e2 2200 progestan 1.14 çıktı. Lh 4.2 toplanacak yumurta sayısı 7-8 ama büyüyen 5 anca dedi doktor. Sizce taze transfere uygun muyum
Gerçekten çok fazla rakamlar diğerlerine kıyasla. Ama benim 4 denemem oldu. Tamamı önce pozitif olup sonra kalp atışı durdu. Çok yıprandık. Karar veremiyorum.
Evet haklısıınız artk bıryerden sonra pahalılıgınada bakamıyor ınan yıpranıyor muhasebe olarak öyle birde gıttgın zaman ınsanı cok beklıtıyolar oda hosuma gıtmıyor ama erbil hoca iyi bence cunku daha once 2 doktora gıttım hıcbırı yumurta rezerv azlıgımın sebebıne bırsey soylemeden tup bebek tedavısıne baslayacaktı ama erbıl hoca detaylı bır arastırmalar yapıp testlerle buldu buyume hormonumun eksıklıgınden kaynaklandıgını suan genotropin igne vuruyrum kendıme o yonden cok ıyı onu soleyebılırım