- 21 Temmuz 2015
- 550
- 439
- 103
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben hiç hissetmemiştim çok sakin bir çocuktu. panik yapmayın lütfenMerhaba kızlar 26+2 deyim.24 ve 25.haftalarda bebeğim çok hareketliydi çok hissediyordum bu hafta çok çok az hareket hissettim kadın doğuma randevu aldım ama normal mi sizce internette çok kötü şeyler okudum içim hiç rahat değil randevu gününe kadar moralim çok bozuk :’(
Hayır O son ay olması gereken şuan çok erken o kadar aktif olması içinBebeğin duruş pozisyonuna göre bile değişiyor. İki saat içinde on kere falan hareket hissetmeniz gerek diye biliyorum sırt üstü uzanıp tatlı biseyler yiyip deneyin.
Hep 13/8 civarıTansiyonunuz ne durumda acaba?
Doktora gidecek olman iyi olmuş tabi kontrolü ihmal etmemek gerek ancak çok yüksek ihtimal hiçbir şey çıkmayacak. Ben bebeğimi kucağıma alalı 3 ay oldu. Yakın dönemde aynı tecrübeleri yaşadım. Günde 3 hareket sayabiliyorsan muhtemelen hiçbir problemi yoktur. Sayamıyorsan da akşam yemeğinden sonra karnalık bir odada uzanıp deneyebilirsin. Özellikle ayaklarını içe doğru döndürüp sırtını göbeğe dayadıysa ya da plasentanın arkasında kaldıysa hareketleri çok az hissetmen çok normal. Hamileliğin zoru bitmiş hiç endişelenme. Bebişini de strese sokma :)Merhaba kızlar 26+2 deyim.24 ve 25.haftalarda bebeğim çok hareketliydi çok hissediyordum bu hafta çok çok az hareket hissettim kadın doğuma randevu aldım ama normal mi sizce internette çok kötü şeyler okudum içim hiç rahat değil randevu gününe kadar moralim çok bozuk :’(
Hareketleri dinledikçe azalmış gibide geliyo insana. Bebek büyüdükçe yeride daralıyo hareket azalabiliyo. Kötü şeyler düşünmeyin.Merhaba kızlar 26+2 deyim.24 ve 25.haftalarda bebeğim çok hareketliydi çok hissediyordum bu hafta çok çok az hareket hissettim kadın doğuma randevu aldım ama normal mi sizce internette çok kötü şeyler okudum içim hiç rahat değil randevu gününe kadar moralim çok bozuk :’(
Merhaba kızlar 26+2 deyim.24 ve 25.haftalarda bebeğim çok hareketliydi çok hissediyordum bu hafta çok çok az hareket hissettim kadın doğuma randevu aldım ama normal mi sizce internette çok kötü şeyler okudum içim hiç rahat değil randevu gününe kadar moralim çok bozuk :’(