Azalan bebek hareketleri lütfen yardım

Kendinizi strese sokmayın. Normalldir diye düşünüyorum. Benim bebeğimde çok sakin bir bebekti. 7.aydan sonra çok aktifti. Internettede herkesi dinlemeyin. Size tavsiyem Dr Kağan Kocatepe nin çok faydalı videoları var. Ben 9ay onu dinledim her aklıma birşey takıldıgında

Merhaba kızlar 26+2 deyim.24 ve 25.haftalarda bebeğim çok hareketliydi çok hissediyordum bu hafta çok çok az hareket hissettim kadın doğuma randevu aldım ama normal mi sizce internette çok kötü şeyler okudum içim hiç rahat değil randevu gününe kadar moralim çok bozuk :’(
Canim benim bebekte öyle bazen yok gibi endişe duyuyorum sonra cosuyo yorgun olunca azalma oluyo böyle olunca kağan Kocatepe doktor uzanın bebek hareket eder diyo deniyorum oluyo

Merhaba kızlar 26+2 deyim.24 ve 25.haftalarda bebeğim çok hareketliydi çok hissediyordum bu hafta çok çok az hareket hissettim kadın doğuma randevu aldım ama normal mi sizce internette çok kötü şeyler okudum içim hiç rahat değil randevu gününe kadar moralim çok bozuk :’(
Ah canım internete kalsa en ufak şeyde çok büyük hastaliklarimiz var çikolata ye uzan hareketlerini hissedersin 20 .haftadan sonra bebekler 2 saat arayla uyuyorlarmış böyle düşün randevu almışsın git gel inşallah hiç birseyi yoktur bebesinin

Hemen hemen hamilelik sürecimiz yakın geçen perşembe gecesini hastanede geçirdim çarşamba gecesi hareketi yok denecek derecesindeydi perşembe günüde olmadı gece hastaneye gittim hemn baktılar meğer küçük hanım devamlı uyuyormuş korkma internete de bakma bna gebelik zehirlenmesi bile dediler panik yapıyprsan hastanede baktırmanda fayda var için rahat eder en azından

cikolata yiyip,hareketlerini hissetmeye calisin ayrica bol su icip,dinlenin..
her hareketi hissedemeyiz ama endise ediyorsaniz evet mutlaka dr gorunun..

Benim bebeğimde az hareket ederdi genelde uyurdu. Hatta ne zaman ultrasonla onu görmeye gitsek uyur yüzünü eliyle kapatırdı kendini gostermezdi

Benim çok sevdiğim bi ablam şey demişti. 2 gün hiç hareketini hissetmemiş. Panik yapmışlar bayağı hemen şehir dışına doktoruna gitmiş hatta. Annesi günahını almışsın demiş doktor gülerek. Sebebi ise bazı kadınların hamilelik zarı mı ne kalın oluyomuş ve bazı hareketleri kolay hissedemeyebiliyomuş. Ama aklında soru işreti kalmasın git bi bakın ve stres yapma lütfen. Stres direkt bebeğine etki ediyo

Back
X