Hahahahahahahah, of yanlıs oldu baslık, simdi duzelttimKargo kime teslim edildi?
Değiştirdim ama değişmedi mi acaba, bir anlık dalgınlığıma geldi başka bir konu açacaktım geçenlerde yazılı kalmış başlığı silmeyi unuttum bunu girerken.Çok uykum var sanırım , konunun içeriğiyle başlığı bağdaştıramadım
Kaygılı bağlanan bir yapıdayım.Sustuğunuzda da bundan keyif alacak insanlar olsun hayatınızda diye boşa dememişler.
Her dakika, her gün aynı moralde, enerjide olamaz ki insan.
sizi fazla kaygılı gördüm.
Film değildi ki bi show izliyorduk yabancı, üstüne dalga geçilebilecek kahkaha atılıp konuşulabilecek kendimizden yorumlamalar yapılabilecek bir yapımdı. Filmde ben de konuşmayı sevmemKonu halkında tek yorumum; film izlerken konuşan insana gıcık olurum.
Tek değilmiş yorumumevet evlilik öyle bişey. Bütün gün neşe içinde seke seke koşturmuyoruz hiç birimiz evin içinde. Evlilikten beklentiniz buysa fena hayal kırıklığı olacak
Biz kahvemizi alırız sandalyelerimizi alırız deniz kenarına gidip doğayı denizi izleriz. Konuşalım diye konu açınca da aşkım dur bi manzaraya bırak kendini der bana. Öyle olunca da sus pus oturup izliyorum işte.Ben de evli degilim ama evlilikte her ne kadar monotonluk olsa da ben "muhabbetin" önemli olduguna inanıyorum. Yani bulusmalarda telefonlar bir kenara konup birbirine odaklanmak gerekir maalesef insanlar artik bir kahve icerken bile kahvenin tadina bakmak yerine selfie çekmeye odakli
Kisaca icinize sinmeyen hic bir sey yapmayın simdiden boyleyse evlenince daha cok sıkılırsınız.
Farketmez bişey izliyorsam konuşulmasından hoşlanmam ben. Özellikle yabancı dizi/film/show izliyorsam hiç hoşlanmam. Dikkatim dağılıyorFilm değildi ki bi show izliyorduk yabancı, üstüne dalga geçilebilecek kahkaha atılıp konuşulabilecek kendimizden yorumlamalar yapılabilecek bir yapımdı. Filmde ben de konuşmayı sevmem
Demeyin, ne demek hayal kırıklığı olacak
Ah kesinlikle fazla gerçekçi. Beni pek anlamadığını düşünüyorum zaten bu konuda, onun öyle bir beklentisi yok çünkü. Benim var ama, kendimizin de karşılayabildiği bir noktaya kadar bence.Sevgiliniz biraz daha gerçekçi.. Ama biz kadınların yaratılış ihtiyacı sevilmek, değer görmek ve bunu hissedebilmek.. Hayatın koşturmacası içerisinde maalesef yaratılış ihtiyacımız öyle basit karşılanmıyor. Bunu kendimiz yaparsak ne ala başkasından beklersek ömür boyu sürünmeye mahkumuz
Biraz hızlı denebilir farkındayım bunun. Hemen evlilik söz konusu değil önümüzdeki sene belki. İndirimleri takip ediyorum herşey pahalılaşıyor çünkü.Evlilik ya da birliktelik iki kisinin birbirini avutmasi degildir, paylasmaktir, sessizligi bile. Bazen susmak da guzeldir.
Her dakika birsey yapmak zorunda degilsiniz. Bu cok cocukca degil mi? 4 yasindaki bir cocuk yapar boyle: 15 dakika ancak birseye konsantre olabilir, sonra sıkıldım hadi baska birsey yapalim diye tutturur. Sizinki de o hesap olmus. Beraber olmaktan keyif almak icin her dakika bir aktiviteye gerek var mi?
Bir de 8 ayda hem de uzaktan iliski de ne catal bicak seti almasi o da tuhaf geldi bana. Cok hizli degil misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?